- 23 Temmuz 2017
- 738
- 316
- 18
- 36
- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Insallah ya valla felak oldum cumartesiye kadar olmazsam gidip direk kan vericem vallaKuzum test bozuk sanırım�istersen bir daha tekrarla daha net sonuç alırsın ay Hadi inşallah pozitif tirrrr
Sanki ortadaki teste Çok silik bir çizgi görüyorum Bence yarın sabah ilk idrarınla tekrardan yap kesin sonucu alırsın canımInsallah ya valla felak oldum cumartesiye kadar olmazsam gidip direk kan vericem valla
Ayy insallah ya rabbim hepimize nasip etsin insallah ☺Sanki ortadaki teste Çok silik bir çizgi görüyorum Bence yarın sabah ilk idrarınla tekrardan yap kesin sonucu alırsın canım
Ewt canım 3subat bu durumda battaşiz seninleAyni sekilde ben de. Bi de tatile denk geldi şu dönem zaman gecmiyor 3 subat dimi senin?
Sende son durumlar nedir canımBenim bat 25 ocak. Hayırlısı bakalım :)
Canım yeni bat tarihini yazarsan yenisini ekliyimBat 30Aralik beklemedeyim2gun once test yaptim test bozuk cikti yrn sabaha kadar adet olmazsam tekrar yapicam
Canim benim 30 ocak bat 3 değil :))Ewt canım 3subat bu durumda battaşiz seninle
Batdaş olmasak da hamişdaş olabiliriz :))))))Ewt canım 3subat bu durumda battaşiz seninle
Uyduruk testlerden yaptm gene bellı oluyo cnm daha cok yenı ogrenmem bıle mecızeAayyyyy canım hamilemisinnnnn tekrarladinmi testinii çok mutlu oldummm
Ay kuzum. Ins daha cok kucuk daha normal testte yenı cıkıyor 3+5 ız kan salı berıcem ıns cok heycanlıyım uaBebiş geliyor dedim ve gelmiş Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini
topigimizin ilk bebeği dlkkydlntpl
Cnm cok damlatmıssın ıdrarıBu sekildeydi canim 5 damla damlatin yaziyodu bende oyle yaptim ayyy insallah ya valla bekliyorum bakalim
Valla 5 damla diyodu bende oyle yaptim vallahi sastim kaldim artikCnm cok damlatmıssın ıdrarı
Aldın eczaneye gorçtur yenısını versınler cnm hala aynımı koyuluk azalmadmjValla 5 damla diyodu bende oyle yaptim vallahi sastim kaldim artik
Ayni canim dahada bi karisik sanki iciAldın eczaneye gorçtur yenısını versınler cnm hala aynımı koyuluk azalmadmj
Hastalanmadim canım daha tarlusal içiyorum pko var bende ondan gecikme oluyorHastalandinmi kuzum olsun sakın üzülme inşallah zamanı gelince bebisin olacak
Peki neden gecikme olmuş acaba
Ay kız ağzın bal yesin insallahhhBat
Batdaş olmasak da hamişdaş olabiliriz :))))))
Ahaha :)) belirtin var mı ne durumdasin canim???Ay kız ağzın bal yesin insallahhh
Canim benim 30 ocak bat 3 değil :))
Ay kuzum. Ins daha cok kucuk daha normal testte yenı cıkıyor 3+5 ız kan salı berıcem ıns cok heycanlıyım ua
Şuan bisy yok canim ben bide bu ay soğan kürü yapiyorum bakalım neler olacak sende varmı ağrı falanAhaha :)) belirtin var mı ne durumdasin canim???
Benim çok agrim var yaa onceki adetten önce de oluyordu ama ne kadar önce basliyordu hatirlamiyorum. Bi 10 12 gün onceden basladi agrimŞuan bisy yok canim ben bide bu ay soğan kürü yapiyorum bakalım neler olacak sende varmı ağrı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?