- Konu Sahibi Melegimm_2
-
Hoşgeldin:) umutsuzluk yokk forumun adına bak:)Hoşbulduk canım inşallah hayırlı haberler alırız gerçi benim bu Aydan çok umudum yok duphaston adet söktürücü kullanıyorum doktor verdi önce adetimi düzene sokacakmış
Umudum varda çok umudum yokHoşgeldin:) umutsuzluk yokk forumun adına bak:)
Aminnn canımm inşallahUmudum varda çok umudum yokrabbim inşallah tüm burda bekleyenlere ve bi köşededir bana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip eder
Hayırlısı olsun canım inşaalarda bi daha ki sefereKızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız
Insallah canımHayırlısı olsun canım inşaalarda bi daha ki sefere
En kötü karar kararsizliktan iyidir canim git yaptir bence.Kızlar ya yarın sabah kan vermeye mi gitsem bilemedim? Belimde kasıklarımda ağrı var daha hala adet olmadım . Ama bi fikir verin devlet hastanesinde acilden yaptırsam hemen çıkar mı ?
Bu sabah Devlet hastanesine gidip iki saat dil döküp cebelleşip kan veremedim . Sonra aile hekimime gittim yerinde yokmuş gelmemiş. Sonra başka aile hekimine sıra aldım o da kan vermemem için sebepsiz bir şekilde benimle didişti.ama en sonunda dişimi göstermek zorunda kalarak kan testi yaptırdım. Yarın öğleden sonra çıkacakmış. Ya sabır çekiyorum sinirlerim acayip gerildi. Ağladım artık sinirle.En kötü karar kararsizliktan iyidir canim git yaptir bence.
Insanlar hayati zorlastirmak icin herseyi yapiyorlar sıkma canini sakin sakin yarini bekleBu sabah Devlet hastanesine gidip iki saat dil döküp cebelleşip kan veremedim . Sonra aile hekimime gittim yerinde yokmuş gelmemiş. Sonra başka aile hekimine sıra aldım o da kan vermemem için sebepsiz bir şekilde benimle didişti.ama en sonunda dişimi göstermek zorunda kalarak kan testi yaptırdım. Yarın öğleden sonra çıkacakmış. Ya sabır çekiyorum sinirlerim acayip gerildi. Ağladım artık sinirle.
Öyle canım kendilerini bişey zannediyorlar sanki hep onların dediği olacakmış gibi davranıyorlar sıkma canını yarını bekleBu sabah Devlet hastanesine gidip iki saat dil döküp cebelleşip kan veremedim . Sonra aile hekimime gittim yerinde yokmuş gelmemiş. Sonra başka aile hekimine sıra aldım o da kan vermemem için sebepsiz bir şekilde benimle didişti.ama en sonunda dişimi göstermek zorunda kalarak kan testi yaptırdım. Yarın öğleden sonra çıkacakmış. Ya sabır çekiyorum sinirlerim acayip gerildi. Ağladım artık sinirle.
Hastalandinmi kuzum olsun sakın üzülme inşallah zamanı gelince bebisin olacakKızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız
Ayyyy sinir oluyorum bu devlet hastanesindeki çalışanlara kendilerini bir şey zannediyorlar sanırsın Doçent Benim de çok fazla tartışmam olmuştur Ama böylelerine Diş göstermek gerekiyor benceBu sabah Devlet hastanesine gidip iki saat dil döküp cebelleşip kan veremedim . Sonra aile hekimime gittim yerinde yokmuş gelmemiş. Sonra başka aile hekimine sıra aldım o da kan vermemem için sebepsiz bir şekilde benimle didişti.ama en sonunda dişimi göstermek zorunda kalarak kan testi yaptırdım. Yarın öğleden sonra çıkacakmış. Ya sabır çekiyorum sinirlerim acayip gerildi. Ağladım artık sinirle.
Canım varmı gelen giden merak ettim insallah yokturrInsallah canim oyledir bat bugun bekliyorum bakalim☺
Gelen bisey yok canim 2 gun gecti bu sabah normal test yaptim alali bulali bisiler var yok bilmiyorum valla ☺Canım varmı gelen giden merak ettim insallah yokturr
Aayyyyy canım hamilemisinnnnn tekrarladinmi testinii çok mutlu oldummmIns kuzum bılmıyorum kınbılac gun sonra netlesır heralde
Ayyy hadi topigimizin ikinci melegide gelsinnn resim atabiliosan gonderebilirmsn testiGelen bisey yok canim 2 gun gecti bu sabah normal test yaptim alali bulali bisiler var yok bilmiyorum valla ☺
Bu sekildeydi canim 5 damla damlatin yaziyodu bende oyle yaptim ayyy insallah ya valla bekliyorum bakalimAyyy hadi topigimizin ikinci melegide gelsinnn resim atabiliosan gonderebilirmsn testi
Bebiş geliyor dedim ve gelmiş Allah tamamına erdirsin inşallah kucağına sağlıklı bir şekilde alırsın bebeğini
Kuzum test bozuk sanırım�istersen bir daha tekrarla daha net sonuç alırsın ay Hadi inşallah pozitif tirrrrBu sekildeydi canim 5 damla damlatin yaziyodu bende oyle yaptim ayyy insallah ya valla bekliyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?