Umudunu kaybetmeyen Anne adaylarii burdamisinizz bakalimm:)))hadi herkes bat gününü yazsın

Kızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız

Kızlar ya yarın sabah kan vermeye mi gitsem bilemedim? Belimde kasıklarımda ağrı var daha hala adet olmadım . Ama bi fikir verin devlet hastanesinde acilden yaptırsam hemen çıkar mı ?

Kızlar ya yarın sabah kan vermeye mi gitsem bilemedim? Belimde kasıklarımda ağrı var daha hala adet olmadım . Ama bi fikir verin devlet hastanesinde acilden yaptırsam hemen çıkar mı ?
En kötü karar kararsizliktan iyidir canim git yaptir bence.

En kötü karar kararsizliktan iyidir canim git yaptir bence.
Bu sabah Devlet hastanesine gidip iki saat dil döküp cebelleşip kan veremedim . Sonra aile hekimime gittim yerinde yokmuş gelmemiş. Sonra başka aile hekimine sıra aldım o da kan vermemem için sebepsiz bir şekilde benimle didişti.ama en sonunda dişimi göstermek zorunda kalarak kan testi yaptırdım. Yarın öğleden sonra çıkacakmış. Ya sabır çekiyorum sinirlerim acayip gerildi. Ağladım artık sinirle.

Insanlar hayati zorlastirmak icin herseyi yapiyorlar sıkma canini sakin sakin yarini bekle

Öyle canım kendilerini bişey zannediyorlar sanki hep onların dediği olacakmış gibi davranıyorlar sıkma canını yarını bekle

Kızlar bu ay da olmadı kan sonucum negatif tarlusal kullanacağım adet bitimi hsg cekinecegim onda da bişey çıkmaz da hayırlısıyla tedaviye başlarız
Hastalandinmi kuzum olsun sakın üzülme inşallah zamanı gelince bebisin olacak

Peki neden gecikme olmuş acaba

Ayyyy sinir oluyorum bu devlet hastanesindeki çalışanlara kendilerini bir şey zannediyorlar sanırsın Doçent Benim de çok fazla tartışmam olmuştur Ama böylelerine Diş göstermek gerekiyor bence

Neyse canım Sen sıkıntı etme yarın sabah alırsın inşallah sonuçlarını birazcık daha sabret

Ayyy hadi topigimizin ikinci melegide gelsinnn resim atabiliosan gonderebilirmsn testi
Bu sekildeydi canim 5 damla damlatin yaziyodu bende oyle yaptim ayyy insallah ya valla bekliyorum bakalim

Eklentiler

• 20180125_102602.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 66
  • 20180125_102536.jpg
    42,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 20180125_101946.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…