ay hadi inşallah bulantın bebişten olsunn kızlarrrrrrrrr ben kocama sölemicem test yapıcağımı pozitif çıkarsa ozaman sölerim delikafadulden ay deliriri herhaldeeinş. razişim ya allah duysun 1:30 saat oluyo yemek yiyeli biraz önce başladı bulantım evet merve hadi ayağını sürü ben geliyorum arkandan
ayşecim sen nasılsın hep cee diyip gidiyosun olmuyo böyle ama oklavam nerdeklava: hah burdaymış seni daha sık görmek isterim canım aramızda
ay hadi inşallah bulantın bebişten olsunn kızlarrrrrrrrr ben kocama sölemicem test yapıcağımı pozitif çıkarsa ozaman sölerim delikafadulden ay deliriri herhaldee
benim hiç bulanmamıştı ilkinde 5 gün geçti öyle anladımdı:CüvCüv:ay söyleme canım testte çıksın ondan sonra söylersin bilmiyorum adetime yakında midem bulanıyo ayırt edemiyorum ki ancak test yapacam da öyle anlicam 6 .haftadan sonra başlıyo bulantım benim hadi mervişim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım
delirmez mi hayatım...allahım hadi inşallah bu ay hamiş ol yaaa...içinde küçücük bi melek olsun...gelmiş senin regl günün canım yap o zaman hemen yarın..bana daha var gibi geliyodu..günler ne çabuk geçiyo...
benim hiç bulanmamıştı ilkinde 5 gün geçti öyle anladımdı:CüvCüv:
kaydirigubbakcemile3 kendine bak kız 20 haftalık oluvermişina.s çok çabuk geçiyor cidden
mervem allah hayırlısını versin sağlık versin hamiş kalabiliyoruz strese girmememiz lazım stres etkiliyo hamiş kalmayı rahat olun kızlar
evet adaşım olduk valla 20. haftaya başladık bugün..kociş foto makinamızı arkadaşına vermişti bi alsa geri hemen göbüşümü çekip koycam...kocaman olduk teyzeleri...kocişim şişik diyo bana :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3