Umudumuz Umut olsun

inş. razişim ya allah duysun 1:30 saat oluyo yemek yiyeli biraz önce başladı bulantım evet merve hadi ayağını sürü ben geliyorum arkandan
ayşecim sen nasılsın hep cee diyip gidiyosun olmuyo böyle ama oklavam nerde:eek:klava: hah burdaymış seni daha sık görmek isterim canım aramızda
ay hadi inşallah bulantın bebişten olsunn kızlarrrrrrrrr ben kocama sölemicem test yapıcağımı pozitif çıkarsa ozaman sölerim delikafadulden ay deliriri herhaldee

ay söyleme canım testte çıksın ondan sonra söylersin bilmiyorum adetime yakında midem bulanıyo ayırt edemiyorum ki ancak test yapacam da öyle anlicam 6 .haftadan sonra başlıyo bulantım benim hadi mervişim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım

ay hadi inşallah bulantın bebişten olsunn kızlarrrrrrrrr ben kocama sölemicem test yapıcağımı pozitif çıkarsa ozaman sölerim delikafadulden ay deliriri herhaldee

delirmez mi hayatım...allahım hadi inşallah bu ay hamiş ol yaaa...içinde küçücük bi melek olsun...gelmiş senin regl günün canım yap o zaman hemen yarın..bana daha var gibi geliyodu..günler ne çabuk geçiyo...

ayşecim hoşgeldin canım...alperen de iyi dimi...olsun sen cee de yeter bize iyi olduğunu bilelim...

ay söyleme canım testte çıksın ondan sonra söylersin bilmiyorum adetime yakında midem bulanıyo ayırt edemiyorum ki ancak test yapacam da öyle anlicam 6 .haftadan sonra başlıyo bulantım benim hadi mervişim allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin canım
benim hiç bulanmamıştı ilkinde 5 gün geçti öyle anladımdı:CüvCüv:
delirmez mi hayatım...allahım hadi inşallah bu ay hamiş ol yaaa...içinde küçücük bi melek olsun...gelmiş senin regl günün canım yap o zaman hemen yarın..bana daha var gibi geliyodu..günler ne çabuk geçiyo...

kaydirigubbakcemile3 kendine bak kız 20 haftalık oluvermişina.s çok çabuk geçiyor cidden

mervem allah hayırlısını versin sağlık versin hamiş kalabiliyoruz strese girmememiz lazım stres etkiliyo hamiş kalmayı rahat olun kızlar

benim hiç bulanmamıştı ilkinde 5 gün geçti öyle anladımdı:CüvCüv:

kaydirigubbakcemile3 kendine bak kız 20 haftalık oluvermişina.s çok çabuk geçiyor cidden

evet adaşım olduk valla 20. haftaya başladık bugün..kociş foto makinamızı arkadaşına vermişti bi alsa geri hemen göbüşümü çekip koycam...kocaman olduk teyzeleri...kocişim şişik diyo bana :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

zaman su gibi akıp geçiyo bi bakmışız hepimizin kucağında birer sıpa :emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv: karnında da tabiii yerimseniben

mervem allah hayırlısını versin sağlık versin hamiş kalabiliyoruz strese girmememiz lazım stres etkiliyo hamiş kalmayı rahat olun kızlar

öyle tabi cnm ben zaten buaydan tam umudumu kesmişken şebonun ısrarı ile ovulason testine devam etmiştim oyüzden şuson günler dışında hiçte takmadım olmasını istemedimdi moralim bozuk diye. ama son günler yaklaşınca strese giriverdim:teytey:

evet adaşım olduk valla 20. haftaya başladık bugün..kociş foto makinamızı arkadaşına vermişti bi alsa geri hemen göbüşümü çekip koycam...kocaman olduk teyzeleri...kocişim şişik diyo bana :CüvCüv: kaydirigubbakcemile3

ay cidden miii canımmmmm çoook merak ediyorummm ya hemen koy gelir gelmezzhihoyyyt:nazar::nazar:

kızlar ben çıkıyorum...biraz yatıcam bu aralar kasığıma ağrı giriyo..rahim büyüyo herhalde...gene gelmeye çalışırım...

tamam adaşım dikkat et kendinee... öptüm ikinizide..

benimde kasığıma demin ağrı girdi:emir_bebek: ayaklarım ellerim buzz buzz ısınamadım

kızlaaaaaar hepinize selaaaaaaam,:dance: ben kırmızı kartı yidim bugün itibariyle, nasipcim ekler misin beni de canım 18 nisan olarak:çok üzgünüm:
napayım umut etmeye devam, bu aralar bunalıma girip ihmal ettim topiği ama dün kocişim kredi kartını bana kaptırdı alışveriş yapıp rahatladım valla:dance::dance:

birisi alışveriş mi dediiiiiii
ya ben de zor dayanıyom ama malum nedenlerden alışverişi mayıs sonu gibi toptan yapalım dedik bekliyorum şimdii zaten biliyorsunuz bitek giysi alacam diğerleri varrr ama içim gidiyo ya zor tutuyom kendimiii ayşem bişi diyeyim de güllll eşimin kartı yok ona vermediler ev hanımı olan bana verdilerrrr yani aslında tüm güç benim elimdeeeee:lepi:ama ödeyecek olan o bende bişi anlamış değilim bu iştennnnnnnnn:roflol::roflol::roflol:
neyse geç olsunda güç olmasın dimiiii dikkatli kullanmak lazım bide alimallah elinde patlıyo bi açıldınmııı -tatlicadiarzu-
mervişimmmm inşallah çift çizgi çıkacak canımmm:Saruboceq::Saruboceq:
nikolümm hadi git yat sennn yeğenimiz büyüyor annesi olacak o kadarrrr siz iyi olun yeterki dimiiiiiiii:1hug:
zeytinimmm baksana topikte ne kadar kaçak var ben en azından hergün geliyom asıl sana lazım oklavaaaaaaa:eek:klava:dermişimmmmm:dilcikar:

yaşecim gerçekten doğru söylüyosun ben seninle sohbet edemiyorum diye oklavayı çıkardım gelip yazıp gidiyosun özletme kendini uğra birascık canım yaa kaçaklar bugünlerde çoğaldı nerdesiniz hatunlarrrr

kızlar ben tek kaldım yine ya nereye kayboldunuz mervişim beyzada uğramaz oldu aslım yok semra kayıp

X