Umudumuz Umut olsun

raziye senin var mı kocanda bir gelişme canım?

beyza sen kaçıncı haptasın cnm bitince mi kontrole gidicen?

yok canım annem yani kayınvalidem zeytinyağının içine incir katın akşamdan sabah aç karnına yesin dedi onu yapıyor ben karışmıyom yapmıyorum :jeyyar:da kendisi yapıyor ben kızdım benim yaptıklarımı içmedin yapmam:1closedeyes: ben dedim kendisi yapıyor canım bu ay bebiş için hiçbir uğraş yapmıcam hatta elimden geldiğince koruncam her ay üzülmekten :çok üzgünüm:çok yoruldum bir umut belki demicem bir ay belki o da anlar

günaydın nevgül nasılsın bakalım bugün adetine az kaldı dimi senin yanlış mı hatırlıyorum

geldim geldim dün bende temizlik vardı benimde yıllık iznim fazla fazla aslında 5gün kullanmak istedim fakat vermediler bende 1 gün evde oldum ev temizliğine yardım ettim iyi oldu :))))))

sinemmm senin kocan nası çalışma bakımından sıkı tutuyorsun dimi?
kızlar eğer buay hamileysem herkese clear blue aldırcammm tavsiye edicem

raziyee kız sende en iyisinii yapmışsınnn uğraşsın kendisi bakalım hakkında hayırlısı canımm.. inşallah yarar işede ameliyata gerek kalmaz.

inşallah mervecim dün biraz atışmıştık dün yemeyi unuttu umarım işe yarar yararsa emelde yapar kocişine inşallah gelir bebişlerimiz

inşallah mervecim dün biraz atışmıştık dün yemeyi unuttu umarım işe yarar yararsa emelde yapar kocişine inşallah gelir bebişlerimiz

emelde bişeyler deniyordu bakalım zaman çabuk geçsin istiyorum çok mu sabırsızım ben yaaadelikafadulden

inşallah işe yarar canım allahım emeklerimize boşa çıkarmaz canım içimden bir ses hamişsin diyor ama nasip kısmet senin sonra üzülmeni istemem tamam mı bitanem

inşallah işe yarar canım allahım emeklerimize boşa çıkarmaz canım içimden bir ses hamişsin diyor ama nasip kısmet senin sonra üzülmeni istemem tamam mı bitanem

tabiki canım benimde içimdeki ses öyle diyor kaptırdım kendimi olsun olmasada buzamanlar bile güzel bu duyguyu yaşamak umutla beklemekkaydirigubbakcemile2 inşallah birgün olucak allahın izniyle bekliyoruz:teytey:

günaydın nevgül nasılsın bakalım bugün adetine az kaldı dimi senin yanlış mı hatırlıyorum

canım sağol iyiyim sen nasılsın. doğru hatırlıyosunda ben bu ay dedim ya bebek beklemiyorum.hoş beklesemde gelemez duphaston kullanıyom.hemşire bi arkadaşıma sordum oda yok kalamazsın dedi.zaten kasıklarım hafif hafif ağırmaya başladı.bende bian önce hasta olayımda tedaviye devam edelim istiyorum.

mervem pzts. den beri fullll :jeyyar: öncesi de c.tesi idi en fazla gün aşırı ara verdik ama bu hafta tam çalıştık dr. öyle dedi eşimde duydu bunu dün aksatacaktı ama sen bilirsin dr. ne demişti dedim tamam tamam dedi bide harnıp pekmesi ile tahin yediriyom kahvaltıda canım cokacimcoook kaydirigubbakcemile ya sperm sayısını yükseltmesi için :jeyyar:

hayırlı cumalar kızlar...biraz önce yasin okudum...hepimiz için dua ettim canlarım...rabbim herşeyde hayırlı olanı versin...

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun göbişler bebişle dolsun inşallahhhh
yav bide bana diyonuz nerde bu topiğin ahalisiiiiiiii huuuuu kayıp ilanı verecem bu gidişle yahuuu aloooookaydirigubbakcemile

cumanız mübarek dualarınız kabul olsun göbişler bebişle dolsun inşallahhhh
yav bide bana diyonuz nerde bu topiğin ahalisiiiiiiii huuuuu kayıp ilanı verecem bu gidişle yahuuu aloooookaydirigubbakcemile

amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn diyorum kalbimin en derinliklerinden.:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…