beyza nasılsın nasip kaçak valla sen nasılsın çalışmalara devam dimi canım ayşe dişin nasıl oldu
günaydın raziye sağol ben daha yenilerdenim.bende gülsüm memnun oldum bende.
selam kızlar nasılsınız bakım benım zıpam uyuyor sıze selamı var nasıpcım o gun benı aradı ama uyuyormusum nasıp tesekkur ederım canım benı aradıgın ıçın Allah en kısa zamanda sızede verır ınsallah hıç korkmayın gazı sancısı sutum gelmez mı dıye benım 2 gun gelmedı ama sureklı emzırdım sut gelmese bıle damla damla gelıyordu bol bol meyve suyu ıçtım ve sut geldı Allah a sukur Allah sabrını verıyo uykusuzluga karsı ben bılıyorsunuz saat 12 de kalkardım sımdı elma kurdum ıçın 7 de ayaktayız esım zor kalkardı sabahları adam 7:30 kalkıyo seveyım 1 saat dıye doguma gırdım ve narkoz alırken bıle sızlere dua edıyordum Allahım her demıs kalmısım hemsıre soyledı bayılmısım ama onun oncesınde hep aklımda sız vardınız
yoklama yapalım, ayşeler burdaaaaa:1hug:
beyza, sinem,sema, nasip, raziş,emel, merveeeeeeaaaaaa napıyosunuz kızlar... ben kırmızı kart görecem diye tuvalete gitmeye korkuyorum valla, 3 gün var, allahım şu günü göstermesin bana, daha doğrusu hiç birimize, tontiş tontiş sağlıklı bebeklerhayırlı cocuklar inşallah:Saruboceq:
veeeeeee emelcim allah dualarını kabul etsin, hiç bir güzelimizin kucağı boş kalmasına.s.
ayrıca gülsümcüm hoşgeldin:))
yoklama yapalım, ayşeler burdaaaaa:1hug:
beyza, sinem,sema, nasip, raziş,emel, merveeeeeeaaaaaa napıyosunuz kızlar... ben kırmızı kart görecem diye tuvalete gitmeye korkuyorum valla, 3 gün var, allahım şu günü göstermesin bana, daha doğrusu hiç birimize, tontiş tontiş sağlıklı bebeklerhayırlı cocuklar inşallah:Saruboceq:
veeeeeee emelcim allah dualarını kabul etsin, hiç bir güzelimizin kucağı boş kalmasına.s.
ayrıca gülsümcüm hoşgeldin:))
selam millet ben geldimmmmmmm
beyzam zeytinim sağolun canlarımmm dişim hafif hafif sızlıyor şu anda ben burdayım diyor umarım daha kötü olmazzzzz doktoruma sordum tamol verdi birde dişçiye git dedi ama dişçi lafı bile beni germeye yetiyorrr neyse şimdilik idare ediyoruz işteee:bbo:
emoşummmmm zaten demiştim ama burdan da diyem canımmm yerim ben o sıpayı maşallahhhhhhh Allah nazardan saklasınnnn
gülsümüm hoşgeldin canımmmm ben ayşeeeee:1hug:
pınarım sende gelmişsin dün nasılsın yeğenimiz nasıllllllll
razişim rahelim nikolüm semram ayşem nasılsınızzzzz:1hug:
ee mervem nerdeeee kaçaklar nerdeee huuu nasipim gülşenim şebbom asişim sinemim aylinim aslım seherim nazmiyem-bi ses verin huu merak ettik yahu nerdesinnn-unuttuğum varsa affolaaaaaa öpüldüünüz canlarımmmmm mucukss mucuksssŞenizŞeniz
beyzam zeytinim sağolun canlarımmm dişim hafif hafif sızlıyor şu anda ben burdayım diyor umarım daha kötü olmazzzzz doktoruma sordum tamol verdi birde dişçiye git dedi ama dişçi lafı bile beni germeye yetiyorrr neyse şimdilik idare ediyoruz işteee:bbo:
emoşummmmm zaten demiştim ama burdan da diyem canımmm yerim ben o sıpayı maşallahhhhhhh Allah nazardan saklasınnnn
ee mervem nerdeeee kaçaklar nerdeee huuu nasipim gülşenim şebbom asişim sinemim aylinim aslım seherim nazmiyem-bi ses verin huu merak ettik yahu nerdesinnn-unuttuğum varsa affolaaaaaa öpüldüünüz canlarımmmmm mucukss mucuksssŞenizŞeniz
hoşbuldum çok teşekkür ederim dualarınada kalpten amin diyorum.