Umudumuz Umut olsun

canım benim inşallah senin yaşadığın bu güzel duyguları tez zamanda bizde yaşarız bitanem ayy inşallah allahım dualarımızı kabul etsin inşallah oğluşunda yanında allahım ayırmasın sonsuza kadar hep beraber olun

emelcim allah analı babalı büyütsün canım pek sevimli yavrun maşallah.yerim ben onu ya.allahım bizede sağ sağlim doğurmak nasip eder inşallah.Allaha emanet olun

kızlar ne kadar devamsız var...eskisi gibi değil artık topiğimiz...önceden yetişemezdik okumaya bile...hadi herkes buraya bakiiim...çabuk..bu sefer ben alıcam valla oklavayı elime...karışmam...

evet çok devamsızlık var mervişim kimse girmiyo eskisi kadar artık
ben
burdayım ama
işlerim
var diye aksatıyorum ama yazılanları okuyorum canlarım semracım nasılsın

sen baş müdavimsin sinemcim...gelmeyenlere lafım...tamam ben de eskisi kadar aktif değilim ama en azından hergün uğruyorum...

beyza nasılsın nasip kaçak valla sen nasılsın çalışmalara devam dimi canım ayşe dişin nasıl oldu

canım bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum ya bu siz hamiş olun artık diğer ayda sıra bana gelsin :) inş

günaydın raziye sağol ben daha yenilerdenim.bende gülsüm memnun oldum bende.

hoşgeldin aramıza canım memnun oldum bende beyza

ohhh şimdi nasıl sevilir o bebek maşalah subhanallah inş duaların kabul olur tüm isteyenler hamiş kalır

bende burdayım ama bakmaya vaktim olmuyo şu mart bi çıksın inş hem ilacımda biterr o zaman yani burda olmasamda beni unutmayın heee öpüyorum hepinizii

yoklama yapalım, ayşeler burdaaaaa:1hug:
beyza, sinem,sema, nasip, raziş,emel, merveeeeeeaaaaaa napıyosunuz kızlar... ben kırmızı kart görecem diye tuvalete gitmeye korkuyorum valla, 3 gün var, allahım şu günü göstermesin bana, daha doğrusu hiç birimize, tontiş tontiş sağlıklı bebekler hayırlı cocuklar inşallah:Saruboceq:
veeeeeee emelcim allah dualarını kabul etsin, hiç bir güzelimizin kucağı boş kalmasına.s.
ayrıca gülsümcüm hoşgeldin:))

Son düzenleme:

korkunun ecele faydası yok canım...allah herşeyin hayırlısını versin..kendini bu kadar strese sokarsan gelecek adetini bile geciktirirsin canım benim...sen sadece tevekkül et..rabbim bizim için en iyisini biliyor...

hoşbuldum çok teşekkür ederim dualarınada kalpten amin diyorum.

selam millet ben geldimmmmmmm
beyzam zeytinim sağolun canlarımmm dişim hafif hafif sızlıyor şu anda ben burdayım diyor umarım daha kötü olmazzzzz doktoruma sordum tamol verdi birde dişçiye git dedi ama dişçi lafı bile beni germeye yetiyorrr neyse şimdilik idare ediyoruz işteee:bbo:
emoşummmmm zaten demiştim ama burdan da diyem canımmm yerim ben o sıpayı maşallahhhhhhh Allah nazardan saklasınnnn
gülsümüm hoşgeldin canımmmm ben ayşeeeee:1hug:
pınarım sende gelmişsin dün nasılsın yeğenimiz nasıllllllll
razişim rahelim nikolüm semram ayşem nasılsınızzzzz:1hug:
ee mervem nerdeeee kaçaklar nerdeee huuu nasipim gülşenim şebbom asişim sinemim aylinim aslım seherim nazmiyem-bi ses verin huu merak ettik yahu nerdesinnn-unuttuğum varsa affolaaaaaa öpüldüünüz canlarımmmmm mucukss mucuksssŞenizŞeniz

ayşem iyiyiz canım da bir de sen kurtarsaydın şu diş ağrısından, geçer inşallah, dualarımla yanındayım:1hug:

canım çok geçmiş olsun hayatım...inşallah bu kadarla geçer..tamolu içebilirsin hiç tesiri yok bebişe..alpereni öpüyorum canım...ah bi de ben isim bulabilseydim...

ayşem mervem hoşgeldiniz oğluşlarınız nasıl bakimm iyisiniz dimi
ayşem dişin inşallah geçer canım allah yardımcın olsun
semram ayşem2 rahelemelim beyzam sizde hoşgeldiniz sizler nasılsınız bakalım
nasiipim pınarım seherim nazmiyem aslım mervem feyzam asiyem şebbom esmam gülşenim sinemim aylinim sizlerde gelin hadi hepinizi öpüyorum

hoşbuldum ayşecim sağol.sen hamilesin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bize bol bol dua et olurmu.

kızlar ben yine kendi kendime kurtlanıyorum valla:çok üzgünüm: aranızdan ya da tanıdığınız bir var mı çikolata kisti varken hamile kalıp sağ salim doğuran, bazı zamanlar aklıma getirip getirip kafayı yeme derecesine geliyorum, zaman hiç bu kadar yavaş akmamıştı... sanırım kırmızı kart geliyo ve bu yüzden depresifim ben de ne kadar üzgünüm ne kadar canım sıkkın bilemezsinizsenağlama

ayşecim üzülme canım dr. git adet olduğun zaman dr. kontrolünde olursan için daha rahat olur ama iyi seç dr. bitanem benimki beni buay çok rahatlattı nerdeyse hamişsin dedi bana ya umut işte allah hayırlısını versin canım sıkma canını

evet işte sinemcim umut etmek de doktorum bana folic asit başladı, hani hamiş kalacakmışım gibi ama ihtimal de %50 dedi(( o kadar korkuyorum ki olumsuz olacak %50den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…