Umudumuz Umut olsun

evet işte sinemcim umut etmek de doktorum bana folic asit başladı, hani hamiş kalacakmışım gibi ama ihtimal de %50 dedi:KK43:(( o kadar korkuyorum ki olumsuz olacak %50den:KK43:

canım %50 çokta kötü bir rakam değil.hem hep hayırlısını istemek lazım.kendini üzme.beyninide hep negatife olumsuza odaklama.beyin ne düşünürsen onu emredermiş vucuda.yani hormonları çok etkiliyo bu dr tarafındanda söylenen bişey.allah büyük de olursa olur olmazsa allah sabrını verir diye düşün canım.

evet nevgül haklı canım beyin çok güçlü bir organ o ne emrederse onu yapıyo vücut olumlu düşün strese girme canım

kızlar bende çıktım canlarım iyi akşamlar öpüldünüz
hamişliğini yeni öğrenen bi arkadaş canlarım kan testin de çıktı sizlere de umut olması dileğiyle
çok garip duygular içindeyim.bu ay ilaç kullanmadım ve yumurtam bile gelişmemiş eşimin testlerinde hareket problemi çıkmıştı ve hiç umudumuz yoktu.Allah'ın mucizesi ol dedikten sonra gerisi boş
o yüzden hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayın...

sizleri seviyorum.

evet işte sinemcim umut etmek de doktorum bana folic asit başladı, hani hamiş kalacakmışım gibi ama ihtimal de %50 dedi:KK43:(( o kadar korkuyorum ki olumsuz olacak %50den:KK43:

canım bize %100 bu ay tamam dediğinde bile olmadıı sen şimdiden böyle düşünürsen ooo ama biz umudu hiç yitirmedik her ay -ki doğum kontrol hapı kullandığım aylar dahil-olacak dedik bak tedaviye ara verdiğimizde geliverdi oğluşum moral en önemli şey birde inanmak tabiki olacak de gülüm yaa bu ay olmazsa bir dahakine ama er geç olacakkkkk no stressss yes bebişşşşşşş o kadarrrrrrrrr:eek:klava::eek:klava::eek:klava:
razişim bizde seni öpüyoruz canımmmmmmma.s.

valla teşekkür ederim de işte isyan edesi geliyo insanın bazen, hayırlısı olsun,sanki kırk sopa yemiş gibiyim moral bozuklugundan, inşallah bu hislerim adet deil de bebiş belirtisidir başka da bişey diyemiyorum.
hepinizi çok öpüyorum, iyi akşamlar kızlar, gidip kocişime de ağlayım biraz:KK43:((

cadılar ya artık neden eskisi gibi kimseler girmiyor yaaa önceden ne güzeldi nasipppp nerdesin canım listemiz öksüz kaldı

kızlar ya 11 gün kalmış adetime zaman ne çabuk geçiyo hafta sonuda geliyo pzts. çabuk olur kızlar benim adet tarihim 1 nisan sanırım 31 yada 1 inde olmazsam ki ama olacam gibi geliyo bana hayırlısı neyse durmak yok yola devam kaydirigubbakcemile

ooo bigün yoktum hakkaten nekadar az sayfa ilerlemişşşşşş sinemcimm sanada az kalmışşşşş bana 5 kaldıdelikafadulden ay buay clearbluedan mıdır bilmiyorum ama umudum arttı eğer ki olmazsa buay sanırım daha çok etkilenicem..allahtan hayırlısı inşallahh bebeğim sağlıkla gelir.

günaydın mervişim nasılsın canım evet sana az kalmış ay pzt. sonra 2 günün kalmış olacak ben 26 günde bir olmaya başladım eski düzenine dönüyo benim döngüm kürtajdan sonra önce senin hamiş haberini alacaz sonrada ben vercem müjdeyi ısı ölçümü yapıyomusun merviş

ayşecim günaydın nasılsın canım sanada az kaldı belirtin falan var mı

evet cnm ya benimde kürtajdan sonra düzen tam oturdu söylenemez heray farklı oluyorum 28,29,buay aslında 32 ama ben 31 sayıyorum yeter okadar:jeyyar:

evet cnm hem ısı takibi yapıyorum hemde ovulasyon testi kullandım işte buay umarım sebep olur onlar cnm..sende arkamdan gelhihoyyyt ben ısı takibi ilk hamileliğimdede yaptım enazından regl olmadan 2gün önce görüyorsun ateş düşüyor ve test yapmamış oluyorsun. test 3aydır evde duruyor kullanmak nasip olmadı ateşim düştü yapmadım.buay nasip olur inşallah..

inş. mervişim bende eğer bu ay hamiş kalamazsam ısı takibi yapacam teste para vere vere bi hal oluyoz valla

günaydın kızlar gününüz aydın cumanız mübarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin kimsenin kucağını karnını boş bırakmasın a.s.

iyiyim sinemcim sen nasılsın canım seninde az kalmış sayılır hadi bakalım rabbim yüzümüzü güldürsün canım tez zamanda kavuşalım inşallah
mervecim bitanem seninde az kalmış canım ateşin ne durumda canım inşallah düşmezde hamiş olursun

günaydın güzeller hayırlı cumalar herkese inş hepimiz dua edelim dularımız kabul olsun her isteyen bebeğine kavuşsun inş kızlaaar içimdem bu ay birileri hamiş olacakmış gibi geliyor acaba kim??

amiiin beyzacımmm.ateşim güzel 36,9 yüksek raziye ama son 2gün düşüyor oyüzden şimdiki ateş yanıltıcı olabiliyor cnm

X