Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet hergün alıyorum zaten demir hapı...dr da çok önemli değil dedi zaten...boncuğumuz iyidir inşallah kızlar...dr teyzemize 16:30 da gidicez kızlar...gelince yazarım...
kızlar hepinize slm umarım iyisinizdir ay ben çok kötüyüm ya düzelcem derken git gide kötüye gidiyorum.birde yüzüm acyip olluyo günden güne cildim çok kötü oldu herşey üst üste kafayı yiycem.hamile arkadaşlar sizinde yüzünüz pütür pütür oldumu ya rengim soldu resmen hastalık biyandan off.
geçmiş olsun semracım...dinlen bolca...c vitamini(portakal kivi limon vs) al..süt ıhlamur iç sıcak sıcak...başka çaresi yok bu meretin...
benim yüzümde hiç olmadı canım öyle şeyler...herkesin cildine göre değişiyo galiba...ama göbüşüm ve göğüslerim kaşınmaya başladı şimdiden..çatlayacam galiba... okadar da su içiyorum çatlak önleyici krem kullanıyorum...ama dr ne yaparsan yap bünyen çatlayacaksa durduramazsın dedi...
seninkide cildinin özelliğindendir..oluyomuş bazı hamşlerde..takma kafana canım...bebişini düşün...
raziş, nasip, merve, sinem, beyzaaaaağ hepinize öpücükler:1hug:
nasipcim soğan kürü şöyle;
2 su bardagı kaynayan suya 4'e bölünmüş orta boy soganı atıp 5 dakika agzı kapalı şekilde kaynatıyorsun. ılıyınca da süzerek içiyorsun. günde iki kür, ve kürler mutlaka taze hazırlanmalı.kürlerin arası en az 5 saat olmalıymış. 15 gün bu şekilde devam edicen. adet olduktan sonra da bir sonraki adetine 10 gün kala başlayıp 10 günlük kür yapılmalı ve bu 4-5 ay devam etmeli imiş. bu arada küre başladığınızda adet olsanız da küre devam edilmeli imiş. saraçoğlunun sitesinde bööle yazıyo, okuyucu sorularına verilen cvplarda. valla ben de akıntı acayip yogunlastı ve zaman zaman akıntımda koku olurdu o gecti, kistim içinde gelecek ay gidicem işte, umarım faydasını görürüz dualarımızla inşallah.kaydirigubbakcemile5
kızlar meraba, bugün hiç yazamadım, o kadar yogundu ki.
hamişler nasılsınız? semacım takma kafanı canım, cildin düzelir, bol su iç, geçici bir şeydir muhakkak. benim de gelmesin dediğim güne 9 var, nasıl bir akıntım var anlatamam, soğan küründen sanırım...
canım bende ilk 2 gün senin gibi yapmıştım ama baktım hem çok zahmetli oluyo hemde çok kokuyo vede midem bulanıyodu içerken açıkçası üsenmiştimde her gün taze yapmam gerekiyodu o yüzden farklı şekilde uyguladım sadece sabak aç karna içtim ve faydasınıda gördüm.senin miden bulanmıyomu içerken
sağol canım inş. geçer sadece pütürlük olsa tmm diycem kaşıntı ve yanma yapıyo şimdiye kadar hiç böyle bişey yaşamamıştım.canım kistin küçüleceğine inanıyorum soğan gerçekten işe yarıyo.gelcek bebişin inş.:ecrin_bebek:
ayşecim evet sayfam açık ama çalışıyorum yazdıklarınızı arada okuyorum bitanem soğan kürü nasıl acaba denesem mi diyorum ama içemem ki