Umudumuz Umut olsun

neden beyzacım ya bak benim korunma sürem varken bile girdim siteye sen boşlama bizi genede gel

günaydın kızlar...bugün bana ne olduysa uyuyamadım...dün gece de saat 4 te yattım ama yine de sabah 7:30 dan beri ayaktayım...oğluşumu görcem diye heyecanlıyım herhalde:))) birazdan aile hekimime gidicem...kan testi yapmıştı..onu alayım hem dr uma gösteririm...
gülşen ne zaman doğuracak adaşım...a kalmıştı bu haftalar gelmesi lazım idilin...

adaşım hadi bakalım hayırlısıyla gör oğluşunuuu cnmmm.gülşen izne çıktı ama doğum için henüz birşey yoktu.. daha 2,3 hafta olması gerek 40.hafta için.

mervem heyecandan yatamamışsındır canım hadi güzel haberlerle gel inş. arada yazarsın yine beyzam yanlız bırakma

günaydın mervelerim beyzam
mervem hadi bakalım oğluşunu gör canım selam söyle bakalım bizden
herkese kolay gelsin kızlar

sağolun canlarım...inşallah tez zamanda sizde yaşarsınız bu güzel duyguyu...rabbim bu cuma gününün hürmetine dualarımızı kabul et...isteyen herkese meleklerini gönder allahım...

kızlar ben çıkıyorum...sağlık ocağına gidicem kan sonuçlarımı almaya...gelince yazarım...öptüm hepinizi...

sinemcim bilmiyorum anlayamıyorum göğüslerim çok acıyor sadece oda reglden önce hep acır zaten başkada belirtim yok sanırım kart gelecek canm hayırlısı olsun

selam iyiyim Sinem cim sen nasılsın ? Senınde kırmızılar geldi demek hayırlısı olsun canım ..

Merhaba kızlar nasılsınız hayırlı cumalar dilerim hepinize.
Ben iyiyim bildiğiniz gibi ilacım yarın bitiyor adetin 2 günü doktora gidicem regli olmayı bekleyeceğim yani. Biliyorsunuz giremiyorum evde de pc bozuldu işyerinde yasak. Müdürüm yemeğe gidince yazıyorum arada işte ama hep aklımdasınız özledim sizi .

Yavaş yavaş doğum haberlerini almaya başladık inşallah doğumu yaklaşan tüm hamişlerimiz rahat rahat doğurur. Sağlıkla bebeklerini ellerine alırlar.

hoşgeldin asiyecim :) seni görmek güzel.. sanırım herkes yemeğe gitti..hakkında hayırlısı olsun canım :))

adaşım tam kan sayımı.demir,şeker ve demir bağlama istedi aile hekimi...sağlık ocağına gitmiştim geçen hafta tetanoz için..daha erkenmiş aşı zamanı 20 haftadan sonraymış...dr tam kan sayımın yapıldımı gebelikte dedi...bu ara yapılmadı deyince istedi bu tahlilleri...değerler iyi sadece demir düşük...hapını devamlı iç dedi...bakalım benim dr ne diyecek bugün...yani çok önemli bi tahlil değil hayatım..rutin kontroller...

adaşım hadi bakalım geçmiş olsun demirde çok önemli değil ilaçla düzelir cnmm normal gebelikte.
doktorla randevun kaçta cnm?

X