Umudumuz Umut olsun

yogun ki ne yogunluk kızlar, şu hafta bir geçseydi, doktor bu hafta çalışmalar yapın diye takvim de cıkardı, işyerinde de tektim bu hafta, sormayın valla..

aman ayşe çalışmaları ihmal etme ben dün başladım bugünde bu haftayı boş geçmem erken yumurtluyorum çünkü gerçi çatlayıp çatlamaığı pzts. belli olur yumoşumun

emelcim hadi hayırlısıyla doğur canım...oğluşunu kucağına al kokla mis gibi...ay darısı başımıza hayırlısıyla...
kızlar biraz daha iyiyim bugün...sizlerde ne var ne yok...ayşecim tetanoz mu oldun? bende nisanın ilk haftası olcam...çok acımıyodur inşallah...

nasipppppppppklava:klava:ne bişey demiyom bakalım huuu dün eşim evdeydi yazdım zaten pc yi kaptı diyeeeee giremedimki bi daha bugün de eşimin akrabasının cenazesi vardı yeğenler bana geldi biz gittik vs işte anca gelebildimmmm gelince yazıyorum zaten hepte soruyorum seni bir dün oda aceleden kısa kestimm eee:sm_confused:
canlarım bir bu sayfayı okudum hepiniz iyisinizdir umarımmm emoşum bişey kalmadı kız pazar bebişinle uyanacan inşallah canımmmm
esmam gülşenim şebbom mervem aslım rahelim nikolüm zeytinim nazmiyem pınarım asişim razişim beyzam sinemim semram feyzam seherim ayşem unuttuğum varsa affolaaaa öpüldünüz anacımmmmŞenizŞeniz

Son düzenleme:

iğne acıtmıyor da kolum ağrıdı dünden beri gece uyutmadı nerdeyse ama bugün daha iyi ebe söylemişti zaten 2 3 gün ağrı yapar diye o yüzden sol koluma vurdurdum sağın üzerine yatarımda geneldeeee sende dikkat et canım ne tarafa yatıyorsan ötekine vurdur iğneyiiiii:1hug:

adaşım nasıl oldun biraz daha iyi misin cnm?

şükür açtım gözlerimi canım...aman ne ağır bi nezleydi yaa...gözlerim ağlamaktan şişmiş gibiydi 2 gün boyunca...bolca c vitamini portakal kivi limonlu ıhlamur süt....anca ayağa kalkabildim...umarım sen de iyisin...tembellik etmiyon dimi...kardeş istiyo oğluşum...

bende genelde sağıma yatarım ama bu aralar solumda daha rahat uyuyorum canım...biraz ağrı ve ateş yapıyo diye duymuştum...neyse katlanıcaz artık....

saolasın cnm benim 2 haftada nasıl büyümüş teyzesi di mi? valla öyle ya şimdiden nası doğum yapcağmızı tartıştık allahım bi an önce zamanı geçirsinn ve hooop kendimizi doğum odasında bulalım insallaaahhihoyyyt sen nasılsın? regl oldun mu? bu ay bişiler var mı bakayım ??

günaydın canlarımmm

gece kuşu hamişler iyi kaynatmışsınız hee şimdi de mışıl mışıl uyuyorsunuzdur heralde...

sinemm, raziş, ayşee nasılsınız kızlaarr

kaynattık da canım benim sabahın 9unda kalktım dr bi sürü test istemişti onları yaptırmaya indim kadıköye, sonrasında da görümcem hasta ona geçtim derken eve yeni geldim off ne çok gezer oldum ben yaa, gözümden uyku akıyor. sen nasılsın durumlar nasıl çalıştınız mı bu ay insallah bebiş gelcek kaydirigubbakcemile5

amiin birtanem,hepimizin insallaaah canım benim darısı sana ve isteyen tüüm dostlarımaaa:içelim:

ama kızlar yoksunuz benim canım sıkılmaya başladı arkadaştan ıssız adamı cd sini aldım akşama seyredecem

ayşe beyza merve raziş asiş ayşe semra aslım artık gimiyooo nasip merve pınar hadi gelin artık unuttuğum varsa affola

günaydın canlarımm hepinizeee

kızlar nisana kadar fazla giremiycem sadece sabahları bakarım heralde ama hepiniz herzaman aklımdasınız

emelcim hayırlısıyla doğurda gel inş bizi de habersiz bırakma ayy ne güzel mis kokan bebişini kucağına alacaksın inş

pınarcım ben bu ay doğum kontrol hapı kullanıyorum canım dr kist var dedi onu eritmek içinmiş bu ay bebiş yok yani ama önümüzdeki aylara bakıcaz artık ne yapalım

sinemcimm bu ay seni yanlız bırakıyorum canım ama sen inş bu ay hamiş olursun bizde tecrübelerden yararlanırız artık

sinemcim bu arada ıssız adamı ben çok beğenmiştim sonu kötü bitiyor ama yine de güzel iyi yapmışsın almakla :)

hadi kızlar öpüyorum hepinizi

günaydınnnnnnnnnn kızlar ben takvimi değiştirdim çünkü buay geç yumurtladım regl günümde değişti ..

günaydın kızlar günaydın sinemcim herkese hayırlı cumalar bol hamişli günler
sinemcim yalnız kamlmışsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…