Umudumuz Umut olsun

ben akşam rüyamda emelyüceli gördümm inşallah hayırlısı ile doğurur ya..

nasip sen regl oldun mu?
raziyecim iim çok şükür seninde az kalmış cnm olmıcak gibi düşün olursa bebek süpriz olsn

hayır olsun inşallah mervecim nasıl gördün
mervecim olmaz ya olursa bebiş olursa gerçekten süpriz olur

raziş, nasip, merve, sinem, beyzaaaaağ hepinize öpücükler:1hug:
nasipcim soğan kürü şöyle;
2 su bardagı kaynayan suya 4'e bölünmüş orta boy soganı atıp 5 dakika agzı kapalı şekilde kaynatıyorsun. ılıyınca da süzerek içiyorsun. günde iki kür, ve kürler mutlaka taze hazırlanmalı.kürlerin arası en az 5 saat olmalıymış. 15 gün bu şekilde devam edicen. adet olduktan sonra da bir sonraki adetine 10 gün kala başlayıp 10 günlük kür yapılmalı ve bu 4-5 ay devam etmeli imiş. bu arada küre başladığınızda adet olsanız da küre devam edilmeli imiş. saraçoğlunun sitesinde bööle yazıyo, okuyucu sorularına verilen cvplarda. valla ben de akıntı acayip yogunlastı ve zaman zaman akıntımda koku olurdu o gecti, kistim içinde gelecek ay gidicem işte, umarım faydasını görürüz dualarımızla inşallah.kaydirigubbakcemile5

inşallah ayşecim faydasını görürsün canım tadı nasıl peki

tadından hiç bahsetmesekfisfisfis raziyecim... ılıyınca yine bir nefeste içiliyor da o haşlanmış soğanın etrafı sardığı koku feci valla. napalım, o kdar çok faydasını gören var ki, yapacak bişii yok, içiçez. ben de hırsımdan kalan yarım bardak kadarını kocama içiriyorum, ben katlanıyorum o da katlansın diye:roflol::sm_cool:

ayşe sen varsın bitek yemekte diğer arkadaşlar beyza nasılsın kolay gelsin yoğunmuşsun canım

sağol şekerim geldim yemekten bende ama nette sorun var devamlı kesiliyor açılıyor

Selam kızlar ben geldım doktordan genel anestezıye karar verdık testlerı verdım cumartesı sabah 8 de hastanede ol dedı

emelcim çok az kaldı ay ben senden daha çok heyecanlandım bitanem rabbim sağsalim kucağına almayı nasip etsin güzelim

günaydın nasipcim hoşgeldin nasılsın güzelim
iyiyim raziyecim sen nasılsın
ben akşam rüyamda emelyüceli gördümm inşallah hayırlısı ile doğurur ya..

nasip sen regl oldun mu?
raziyecim iim çok şükür seninde az kalmış cnm olmıcak gibi düşün olursa bebek süpriz olsn
hayır o günkü kanama o kadar bakalım 1 nisanda ne olacak
raziş, nasip, merve, sinem, beyzaaaaağ hepinize öpücükler:1hug:
nasipcim soğan kürü şöyle;
2 su bardagı kaynayan suya 4'e bölünmüş orta boy soganı atıp 5 dakika agzı kapalı şekilde kaynatıyorsun. ılıyınca da süzerek içiyorsun. günde iki kür, ve kürler mutlaka taze hazırlanmalı.kürlerin arası en az 5 saat olmalıymış. 15 gün bu şekilde devam edicen. adet olduktan sonra da bir sonraki adetine 10 gün kala başlayıp 10 günlük kür yapılmalı ve bu 4-5 ay devam etmeli imiş. bu arada küre başladığınızda adet olsanız da küre devam edilmeli imiş. saraçoğlunun sitesinde bööle yazıyo, okuyucu sorularına verilen cvplarda. valla ben de akıntı acayip yogunlastı ve zaman zaman akıntımda koku olurdu o gecti, kistim içinde gelecek ay gidicem işte, umarım faydasını görürüz dualarımızla inşallah.kaydirigubbakcemile5

sağol hayatım off o şimdi çokta iğrenç kokar

selam kızlar ne var ne çok herkes iyimi, havadis varmı hiç geçmişi okuyamadım işim çok hadi öpüldünüz bu arada emel allaha emanet olun canım güle güle git güle güle gelin bi avazda doğur emiii

emeeeel ne mutlu sana, inşallah bir nefeste sıkıntısız kucağına alırsın bebişini. darısı olmayanların başına inşallah...
yahu kızlar drum bana folic plus yazdı başladım ama aç karnına 1 seferde 3 tablet dedi, aç karnıma alınca mideme dokundu uyuyamadım yanmasından, tok almaya başladım hiç bir sıkıntım yok. bir problem olur mu acaba yaa?

X