allahım bi aksilik vermezse o sancıyı tatmak istiyorum, doğal olsun istiyorum ama bebiş tersten gelirse tabi sezeryan olur. insallah gönlümüze göre olur her şey. korkma, dr olcak başımızda, eskiden annelerimiz samanlıkta tek başlarına ya da ebelerle doğum yapıyorlarmış, biz şanslıyız.
evet haklısın...şanslıyız...seninde annen yanında değil dimi...gurbette olunca herşey sorun...doğum sancım gelince annem yanımda olamaz diye de korkuyorum belkide ondan sezeryan istiyorum ne biliiim...
büyük ihtimalle annem yanımda olmaz ama bi şekilde olur doğum diye düşünüyorum, gurbet zor hem de nasıl, ama bence tek korkun buysa normal doğum düşün derim gerçi daha erken ama
ay ağlamak geldi içimden bak şimdi....annemi özledim...annelik çok muhteşem bi duygu...hele bi de yüzünü görsem meleğimin...
canım benim bak ya nası da duygusallaşmış, annesi bebişin seninle ne güzel işte, aglama bak onu da üzme, doğanın kanunu bu besle büyüt sona hoop evlensin ya da okul ya da iş için uzaklaşsın... napalım hayaaatay ağlama kız ben de ağlarım haa, zati gazım var karnım agrıyoo
yok yok ağlamıyorum canım...evet doğa kanunu...napalım mutluyuz çok şükür ailemiz bundan başka ne ister dimi...ay pınarcım o gaz sorunu nasıl bişey yaa...neyseki ilk haftalar kadar değil artık...valla uçucam sanıyodum gazdan...:roflol: kaydirigubbakcemile3
iyi bari kız bi tek bende var sanıyodum, dr gaz olabilir dedi de bu kadarını hiç beklemiyordum resmen sancı tutuyor yaabu arada özelden msj attım msn adresimi verdim eklemek istersen diye:asigim:
günaydın ayşe günaydın beyzacım sinem gelmemiş halbuki erkencidir o ama sanırım işleri yoğun
ben iyiyim beyzacım sen nasılsın bitanem inşallah sonuçların normal değerlerine gelecek güzelim
hadi bakalım merve kolay gelsin boş bırakmakızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr azönce şebonun ısrarı üzerine gene yaptım testi ve gülen yüzü gördüm 24-36 saat içinde çatlayacak benim çatlaklar ay çoook sevindim ayrıca şaşırdım demekki ben buay 17.nde çatlıcak. genelde 14 15 diye biliyordum.. zaten ateşimde daha artmamıştı demekki ateş yöntemide doğru..,,şeboooooooooooo sen varya büyüksünn ermiş misin:) ısrarınla yaptım testi yoksa bırakıcaktım ..seviyorummmm seniiii canımm..:ecrin_bebek:
kız 2 gün kaldı valla banada heyecan bastı saat kaç ggibi doğuma gireceksin bildir ki sen doğumdayken aramayayım senikaydirigubbakcemile3Gunaydın kızlar eeeee bu topık nıye sessız merve ben sana demedım mı Çalısmayı bırakma dıye
tamol ve parol hamişlere verilen ağrı kesiciler hayatım o yüzden hiç korkmakızlar ne var ne yok...been daha yeni kalktım...gece hiç uyuyamadım yine...nefes alamıyodum...bi de başım çatlamak üzereydi...dayanamadım dr un verdiği ağrı kesiciden bi tane içtim...ağrın olursa içeyim diye tamol vermişti...kızlar bebeğime bi zarar vermez dmi...rüyalarımda hep oğluşumla uğraştım durdum..taktım kafaya tabi...cuma dr a gidicem...inşallah iyidir meleğim...
olsun hayatım ilaçlarını kullan kurtul şu kistten ve gelsin bebişkızlar ben dr gittim sonuçlarımı almaya TSH 2,64 - FSH 18,1 - LH 16.95 PRL 24,63
yani kızlar değerlerim yüksekmişdoğum kontrol hapı inş düzeltecek üzüldüm yaaaa
kız şı soğan kürünü banada anlatsanızacanım ben yağı aldım deneyecektim o aralar soğan suyu kullanıyodum dedim bide yağı deneyim ama gerek kalmadı soğan suyu iyi geldi bana oda iltihaplları söktü rahimdeki şikayetlerim şuan yok oldu allaha şükür zaten o ay hamiş kaldım.ayrıca adaçayı yağının bebeklerde gaz şikayetine iyi geldiğini okumuştum.umarım işe yarar sinemcim kolay gelsin canım benim
kız ayşe....... birşey demiyomselam millettttttttttkaydirigubbakcemile3
biz bugün aşı oldukkkk kolum biraz sızlıyor eşim de evde pcyi ona kaptırdım yanii bir ceee deyip kaçacam umarım hepiniz iyisinizdir ben fırsat buldukça gelmeye çalışırım şimdilik Allaha emanet olun canlarımm öpüldünüzzz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
allahın iizmiyle pazar kahvaltısını hep beraber yapacaksınızYarın doktora gıdıyom bakalım nasıl sezeryan yapacak ayyyy az kaldı zıpaya
pınar kız sende mi beni sormaz oldunsenağlamaarkadaşımın golden köpeği var saat gece 10dan bu saate kadar doğum yaptı, toplamda 6 bebişi oldu ya camdan onu seyrediyodum, allahım sen nelere kadirsin yarabbiiim. her isteyene anne olmayı nasip eyle ve hayırlısıyla ver insallaah
hiç korkma merve2 anlattıkları kadar zor değil normal doğum tecrübe konuşuyorkaydirigubbakcemile3normal doğurcan galiba....valla ben korkuyorum sanki...yine de bilemem...rabbim herşeyin hayırlısını versin...