- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
bende canım diyorum 2,3 yaş olsun aralarında hemen olması çok güzel biarada büyürler:1hug:ben kürtaj olalı tam 7 ay oldu ama hala bebiş gelmiyo doğurursam bitane hiç korunmicam inş. arka arkya doğuracam beraber büyüsünler kardeşimle aramda tam 1 yaş 2 gün var hiç kıskanmadım beraber büyüdük biraz zor olur ama sonrası rahat olur dimi kıslar
selam millettttttttttkaydirigubbakcemile3
biz bugün aşı oldukkkk kolum biraz sızlıyor eşim de evde pcyi ona kaptırdım yanii bir ceee deyip kaçacam umarım hepiniz iyisinizdir ben fırsat buldukça gelmeye çalışırım şimdilik Allaha emanet olun canlarımm öpüldünüzzz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
kızlar hu hu nasılsınız ben müdür vardı o yüzden yazamıyodum canlarım şimdi gitti hamiş kalamayanlar size bişe yazdım okumadınız galiba başka bir topikte adaçayı yağını adetin 5. günü 7 gün bi pamuğa 3 damla falan damlatıp oraya koyuyomuşsunuz sonrada aynı zamanda sabahları aç karnına çiçek poleni ve balı birer kaşık yiyomuşsunuz 7 gün devam edip bırakıyosunuz ben bugün alacam 7 kişi hemiş kalmış deneyip olmayan umut işte
selam millettttttttttkaydirigubbakcemile3
biz bugün aşı oldukkkk kolum biraz sızlıyor eşim de evde pcyi ona kaptırdım yanii bir ceee deyip kaçacam umarım hepiniz iyisinizdir ben fırsat buldukça gelmeye çalışırım şimdilik Allaha emanet olun canlarımm öpüldünüzzz mucukssss mucuksssssssŞenizŞeniz
semra sen nasıl oldun iyileştin mi? sıkıntılar var mı bebişten kaynaklı