Umudumuz Umut olsun

adaşımmm hiçbişicik olmaz hem bizim gelinimiz hemde arkadaşım grip olduğu zaman antibiyotik verdiydi hiçbişi olmadı gönlünü ferah tut.hele ki ağrı kesiciden bişi olmaz cnm doktor vermiş zaten olsa verir mi..
benim sana bi sorum olcak merve yaa ben dün gülen yüz gördüm..sen nezamanları çalıştındı?

canım sağol yaaa...içim ferahladı biraz...ben çalıştığım gecenin sabahında gördüm çift çizgiyi...sonra o gece yine çalıştım...ertesi sabah yine çift çizgiydi...ama bi daha çalışmadık...yani ben önceden başladım...ama sen akşam yapıyosun ben sabah yapıyodum...akşam daha mantıklı aslında...ben bi gece önce çalışmasaydım belki de oğluşum gelmeyecekti....

iyiyim sinemcim sen nasılsın
merve2cim allahın izniyle bişi olmaz canım dr vermiş nasıl olsa hamişken ne kadar çok sigara içen insanlar bişey olmuyor allahım onları koruyor canım
mervecim inşallah o gülen yüz seni güldürecek canım benim

canım sağol yaaa...içim ferahladı biraz...ben çalıştığım gecenin sabahında gördüm çift çizgiyi...sonra o gece yine çalıştım...ertesi sabah yine çift çizgiydi...ama bi daha çalışmadık...yani ben önceden başladım...ama sen akşam yapıyosun ben sabah yapıyodum...akşam daha mantıklı aslında...ben bi gece önce çalışmasaydım belki de oğluşum gelmeyecekti....

şimdi benimkide seninki gibi oldu herhalde cnm 15.gün çalışma ama test negatif
16.gün çalışma test pozitifdelikafadulden

merve2cim allahın izniyle bişi olmaz canım dr vermiş nasıl olsa hamişken ne kadar çok sigara içen insanlar bişey olmuyor allahım onları koruyor canım

allah razı olsunn cnm hepimiz güleliimm..

adaşımmm kesinlikle bişi olmaazz içinii ferahh tutt cnmm

inş hayatım...ama dayanamadım artık dün gece...cumaya görcem minik meleğimi...inş iyidir...eşinin ameliyatı ne zamandı canım..sen nasılsın..

şimdi benimkide seninki gibi oldu herhalde cnm 15.gün çalışma ama test negatif
16.gün çalışma test pozitifdelikafadulden

ooh oh iyi...karşılayacak yumoşları spermler...daha sağlam olmuş...bu gece de çalış ama...daha da sağlam olsun adaşıımmmm...yuppiiii...kardeş geliyo oğluşumaaaaaaaaa..........

inş hayatım...ama dayanamadım artık dün gece...cumaya görcem minik meleğimi...inş iyidir...eşinin ameliyatı ne zamandı canım..sen nasılsın..

minik oğluşuna selam götür:ecrin_bebek: bizden canım valla benimde migrenim var ve hap içmeden asla geçmez hamiş olsam benim nasıl olacak hiç bilmiyomsenağlama artık eşimin ameliyatına gelince bu ay diye düşünüyorduk ama bişey demiyor bende bişey demiyorum bizim ineciklerimiz var önce biz idare ediyoduk şimdi bakıcı bulduk işte ameliyat olalım diye ama biraz deneyecek sanırım kociş bende hiçbişey demiyorum anlamıyorum onu karışmıyorum anlayacağınız bekliyorum :çok üzgünüm:

minik oğluşuna selam götür:ecrin_bebek: bizden canım valla benimde migrenim var ve hap içmeden asla geçmez hamiş olsam benim nasıl olacak hiç bilmiyomsenağlama artık eşimin ameliyatına gelince bu ay diye düşünüyorduk ama bişey demiyor bende bişey demiyorum bizim ineciklerimiz var önce biz idare ediyoduk şimdi bakıcı bulduk işte ameliyat olalım diye ama biraz deneyecek sanırım kociş bende hiçbişey demiyorum anlamıyorum onu karışmıyorum anlayacağınız bekliyorum :çok üzgünüm:

allah ne zamana yazdıysa o zamana olur canım...sen de zamana bırak...rabbim biliyo herşeyi...inş iyi olacak herşey...zaman sadece....

ay kız adaşımmm ne güzel yazmışsınnnnhihoyyyt süperrr gelsinn kardeşşş inşallahhh..

raziyecim en iyisi canım benim bırak bakalım zamana ne yapacak kocişin bikaç ay süre ver cnm olmadı ısrar edersin.

kızlarrrr...hadi okuyacağınıza yazın bakiimm..bakın ben sürünüyorum resmen ama yinede burdayım...

kızlar göğüslerim çok ağrıyor sanırım hasta olcam bu arada yemeğe gidince ateşimi ölçtüm dil altından ilk defa denedim 36,4 çıktı bu nasıl normalmi

kızlar göğüslerim çok ağrıyor sanırım hasta olcam bu arada yemeğe gidince ateşimi ölçtüm dil altından ilk defa denedim 36,4 çıktı bu nasıl normalmi

yok kız böle anlaşılmaz ateş sabah yataktan kalkmadan dil altından ölçmek gerek cnm ancak ona göre yorum yaparım kaydirigubbakcemile5 36,4 ile hamile olanda var 37 ilede değişiyor düzenli bakmak gerek.. yasakkelime gelmesinnn kartt dursun orada

tamam ozaman yarın sabah unutmazsam bakıcam sağ göğsüm çok ağrıyor hadi hayırlısı olsun bakalım

ay cnm adaşım hadi git yat kız sen dinlen bolcana ..

valla yatıyorum zaten bütün gün...ama haklısın ben biraz dinleneyim...hadi canım benim dediklerimi unutma...bu gece tembellik yok...

raziyecim şu ateş yöntemini hiç anlamıyorum ben yaa...adaşım bilir ama....

tamam adaşım öptüm seni tembellik istiyorummm...

raziş ama adetinden ilk gününden başlamak gerek :))

kızlar hu hu nasılsınız ben müdür vardı o yüzden yazamıyodum canlarım şimdi gitti hamiş kalamayanlar size bişe yazdım okumadınız galiba başka bir topikte adaçayı yağını adetin 5. günü 7 gün bi pamuğa 3 damla falan damlatıp oraya koyuyomuşsunuz sonrada aynı zamanda sabahları aç karnına çiçek poleni ve balı birer kaşık yiyomuşsunuz 7 gün devam edip bırakıyosunuz ben bugün alacam 7 kişi hemiş kalmış deneyip olmayan umut işte

kızlar hu hu nasılsınız ben müdür vardı o yüzden yazamıyodum canlarım şimdi gitti hamiş kalamayanlar size bişe yazdım okumadınız galiba başka bir topikte adaçayı yağını adetin 5. günü 7 gün bi pamuğa 3 damla falan damlatıp oraya koyuyomuşsunuz sonrada aynı zamanda sabahları aç karnına çiçek poleni ve balı birer kaşık yiyomuşsunuz 7 gün devam edip bırakıyosunuz ben bugün alacam 7 kişi hemiş kalmış deneyip olmayan umut işte

kız ben okudumda korkuyorum ben böle şeyler yapmaya adaçayı hele düşüpe neden oluyor diye..

sinemcim ben denerim ama sadece balla yerim diğerini yapmam bide sorun eşimde eşime yapmam gerek sanırım

X