Umudumuz Umut olsun

günaydın merve nasılsın hadi bakalım kolay gelsin

günaydın kızlarr

günaydınn canlarımm ..ayşecim şimdi ben buay ovulasyon testine başladım. buda bana yumurtlama olmadan önce haber veriyor idrarınla bakıyorsun cnm ve gülen yüz çıkarttığı zaman yumurtlaman 26-36 saat içinde olucak 2 gün üstüste ilişkide bulunman gerektiğini bildiriyor cnm..

günaydın kızlar mervecim süper:sm_cool: yaşasın şebbocum benim be temiz kalpli arkadaşım gerisi size kaldı tabi mervecim ona göre
bişey daha soracam mervecim bu ovulasyon aletinin kiti bittiği zaman ne oluyor ayrı satılıyormu

evet cnm valla şebocuk çok temiz kalpli bana kalsa ben buay çoktan yumurtladım diye düşünüp bırakıcaktım..

evet raziyecim satılıyor..delikafadulden şimdikinden cihaz ve 7tane kiti çıktı zaten 7 tanesini iki döngü için yeterli olur yazıyor. benimde şimdi 3tane arttı. kaydirigubbakcemile3

tamam canım teşekkür ederim hadi bakalım bol şans inşallah senin yumoşlar karşılşır tez vakittekaydirigubbakcemile5

Gunaydın kızlar eeeee bu topık nıye sessız merve ben sana demedım mı Çalısmayı bırakma dıye

ya artık neden kimse topiğe girmiyo emel az kaldı canım allah hayırlısıyla doğum yapmayı

nasip etsin merve kız kaçmasana sende iste isteksiz olma canımkaydirigubbakcemilecokacimcoook benim akşma işim var çalışmalar başladı yerimsenibenkötükedihüsodelikafadulden

yok canım dün bittim bugün başlicam inş. akşama yukmurtalarım büyüyo hissediyorum kızlar başka bir topikte adaçayı yağını pamuğa koyupadetin 5. günü başlayıp 7 gün devam ediliyomuş akşam yatarken koyuyolarmış bu aradaçiçek poleni ve balı sabah aç karnına yiyolarmış birer kaşık bu kürü uygulayarak 5 kişi hamiş kalmış sizede yazim mdedim

slm kızlar bugün biraz daha iyiyim allaha şükür.sizlerde iyisinizdir inş.pınar bugün dr a gidecekti yanlış hatırlamıyosam ii haberlerle gel tatlım gelince yaz bize.öptüm hepinizi canlarımŞenizŞeniz

kızlar ne var ne yok...been daha yeni kalktım...gece hiç uyuyamadım yine...nefes alamıyodum...bi de başım çatlamak üzereydi...dayanamadım dr un verdiği ağrı kesiciden bi tane içtim...ağrın olursa içeyim diye tamol vermişti...kızlar bebeğime bi zarar vermez dmi...rüyalarımda hep oğluşumla uğraştım durdum..taktım kafaya tabi...cuma dr a gidicem...inşallah iyidir meleğim...

adaşımmm hiçbişicik olmaz hem bizim gelinimiz hemde arkadaşım grip olduğu zaman antibiyotik verdiydi hiçbişi olmadı gönlünü ferah tut.hele ki ağrı kesiciden bişi olmaz cnm doktor vermiş zaten olsa verir mi..
benim sana bi sorum olcak merve yaa ben dün gülen yüz gördüm..sen nezamanları çalıştındı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…