- 2 Mayıs 2008
- 5.096
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de iyiyim nolsun, soğan kürüne devam ediyorum canım zaman dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçecek, yeter ki sağlıklı olun, :1hug:aman diyim kendinize dikkat edinsositososito
canım sogan kürümün 8. günündeyim. umarım kistimin yok oldugunu en azından küçüldüğünü göreceğim gelecek ay,sonra da gelsin bebişler.kaydirigubbakcemile2 hem çikolata kisti hamilelikte büyümediği için eşimle karar aldık,kaydirigubbakcemile5 bir başlarsak artık ben habire hamile olcam allahın izniyle:roflol:
ayrıca sen ne için kullanmıstı sogan kürünü semacım? ben adetimden sonra (ki umarım olmam) 10' ar gün kullanıcam 4-5 ay, saracoglunun sitesinde öyle yazıyor. inşallah ihtiyaç kalmaz tabi
hay allah ne kadar kolaymış, bilmeyince işte:)) teşekkür ederim canım benim ya ben ne kadar rahat hissediyorum burda konusurken kendimi,valla bravo tüm topiğin müdavimlerine. tekrar teşekkürler sema, ben yavastan yemek yapmaya baslayım canım. çok öptüm seni. kendini bebişini ihmal etme, baş baaaş:)
Yarın doktora gıdıyom bakalım nasıl sezeryan yapacak ayyyy az kaldı zıpaya
nasılsın semracım...bebişimiz nasıl...sen de griptin dimi...ay mahvoldum 3 gündür...bugün biraz daha iyiyim ama dün ölüyodum resmen...
pınarrr şükür canım nerelerdesin bugün seni çok merak ettim gittinmi dra gördünmü yeğenimi herşey yolunda dimi