Umudumuz Umut olsun

ben de iyiyim nolsun, soğan kürüne devam ediyorum:KK66: canım zaman dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçecek, yeter ki sağlıklı olun, :1hug:aman diyim kendinize dikkat edinsositososito

ben de iyiyim nolsun, soğan kürüne devam ediyorum:KK66: canım zaman dediğin ne ki göz açıp kapayana kadar geçecek, yeter ki sağlıklı olun, :1hug:aman diyim kendinize dikkat edinsositososito

canım ne zamandır uyguluyorsun soğan kürünü ? urası öyle sağlık başta geliyo ama gün sayıp duruyorum önceden adet olacağim zamanları sayardım şimdide bebişimin haftalarını :emir_bebek: sağlıcakla gelsinde bekliycez başka çare yok.

canım sogan kürümün 8. günündeyim. umarım kistimin yok oldugunu en azından küçüldüğünü göreceğim gelecek ay,sonra da gelsin bebişler.kaydirigubbakcemile2 hem çikolata kisti hamilelikte büyümediği için eşimle karar aldık,kaydirigubbakcemile5 bir başlarsak artık ben habire hamile olcam allahın izniyle:roflol:

canım sogan kürümün 8. günündeyim. umarım kistimin yok oldugunu en azından küçüldüğünü göreceğim gelecek ay,sonra da gelsin bebişler.kaydirigubbakcemile2 hem çikolata kisti hamilelikte büyümediği için eşimle karar aldık,kaydirigubbakcemile5 bir başlarsak artık ben habire hamile olcam allahın izniyle:roflol:

ben şunun için sormuştum canım 15 gün arayla kullanılması gerektiğini biliyorum bende kullandım soğan suyunu allaha şükür allahım vesile etti ve hamiş kaldım.inşallah kistin kaybolur hayatım allah gönlünce saglıklı bebişler versin canım:1hug:

inşallah semam yaaa çok saol, cümlemize canımcım, sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olsun da napalım bekliycez işte. bu arada hakikaten topiğe pek kimse ugramıyor, gerci herkes artık aksam yemegi hazırlıgındadır da benim eşim özel derse gitti. ben de burda takılıyorum işte:KK66:

ayrıca sen ne için kullanmıstı sogan kürünü semacım? ben adetimden sonra (ki umarım olmam) 10' ar gün kullanıcam 4-5 ay, saracoglunun sitesinde öyle yazıyor. inşallah ihtiyaç kalmaz tabi

evet ayşecim herkezin işi var sanırım topiğe gelen yok.benim eşimde garibim ev arama derdinde henüz gelmedi inş. ev bulurda pazar günü birlikte bakmaya gideriz.bi taşınsaydık hayırlısıyla.seni arkadaş listeme ekledim canım.

ayrıca sen ne için kullanmıstı sogan kürünü semacım? ben adetimden sonra (ki umarım olmam) 10' ar gün kullanıcam 4-5 ay, saracoglunun sitesinde öyle yazıyor. inşallah ihtiyaç kalmaz tabi

canım benim rahimde bi şişlik vardı doktorlarda anlam verememişti tahlillerimde temiz çıkıyodu bide ilişki sırasında canım yanıyodu bebişte olmayınca tv de duymuştum kadın hastalıklarına ii geldiğini ayrıca hamile kalamayanlarada iyi geldiğini öğrenmiştim ve 15 gün kullandım hiçbir sorunum kalmadı şükür darısı senin kistine canım şifa olur inşallah.

teşekkür ederim sema güzel dileklerin için. ben arkadas listesine eklemeyi de özel msj göndermeyi de bilmiyorum ayrıca:eek:

canım benim gönderdiğim msjlarda nickimin üzerine tıkla orada yazıyo bitanem ayrıca neden utanıyosunki bilmemen dogal canım bende bilmiyodum ilk başta karıştıra karıştıra öğrendim işte

hay allah ne kadar kolaymış, bilmeyince işte:)) teşekkür ederim canım benim ya ben ne kadar rahat hissediyorum burda konusurken kendimi,valla bravo tüm topiğin müdavimlerine. tekrar teşekkürler sema, ben yavastan yemek yapmaya baslayım canım. çok öptüm seni. kendini bebişini ihmal etme, baş baaaş:)

hay allah ne kadar kolaymış, bilmeyince işte:)) teşekkür ederim canım benim ya ben ne kadar rahat hissediyorum burda konusurken kendimi,valla bravo tüm topiğin müdavimlerine. tekrar teşekkürler sema, ben yavastan yemek yapmaya baslayım canım. çok öptüm seni. kendini bebişini ihmal etme, baş baaaş:)

rica ederim bitanem rahat ol tabi paylaşmak güzel.tmm canım sana kolay gelsin Allaha emanet ol bende öptüm seni yarın görüşürüz hayatım .sanada baaş baş :)Şeniz

nasılsın semracım...bebişimiz nasıl...sen de griptin dimi...ay mahvoldum 3 gündür...bugün biraz daha iyiyim ama dün ölüyodum resmen...

nasılsın semracım...bebişimiz nasıl...sen de griptin dimi...ay mahvoldum 3 gündür...bugün biraz daha iyiyim ama dün ölüyodum resmen...

evet canım malesef bende grip im geçmek bilmiyo nasıl bişeyse ya.uyuyamıyorum gece uykusu yok gibi bişey kaç gündür.aman iyi ol mervecim allah şifamızı versin çok zor valla.bebiş iyi canım yanlız bu akşam kramplar bırakmadı beni neden acaba kasılıyo resmen.birde yüzüm pütürleşti hamilelikle alakası olabilirmi ?oğluşun nasıl canım iyidir inş. büyümüş maşallah :nazar::emir_bebek::nazar:benim bebeğimde keşke okadar olsaydı daha 2 ay oldu ya zamanda geçmiyo sağlıklı olsunda gerisi ö.değil desemde büyümüş halini ultrasonda görmek için sabırsızlanıyorum:)

pınarrr şükür canım nerelerdesin bugün seni çok merak ettim gittinmi dra gördünmü yeğenimi herşey yolunda dimi

slm kızlar ben geldim, umarım hepiniz iyisinizdir. bugün dr amcaya gittik bebişim 2 günlük önden büyüyormuş maşallah:nazar::nazar: resmini de avatarıma koydum, allaha şükür her şeyi yolundaymış ve boyu 1.88 cmmiş hihoyyyt
sizler nasılsınız?
EMELİM hadi hayırlısı canım benim hayırlı doğumlar diliyorum, doğumdan sona bol bol resim yolla bize emii, allah kurtarsın bideneeem .diğer hatunlaaar. umarım sizler de bebeleriniz de iyisinizdirr öpüyorm hepinizii :):ecrin_bebek:

pınarrr şükür canım nerelerdesin bugün seni çok merak ettim gittinmi dra gördünmü yeğenimi herşey yolunda dimi

ay gördüm kız bebişimii, kalbi yine hızlı hızlı atıyodu, sen de bebeni merak ediyosun ya benim bebenin fotosuna bak hemen hemen aynıdırlar :) uykusuzluk bende de var ve mide bulantısı ve gaz:eek: dr ay sonuna doğru düzelme olur şikayetlerde dedi gelecek ay 11inde tekrar görcem insallaaah delikafadulden sen nasılsın? senin bebiş nası bakiim? ne zaman görcen bebişini??

X