ay gördüm kız bebişimii, kalbi yine hızlı hızlı atıyodu, sen de bebeni merak ediyosun ya benim bebenin fotosuna bak hemen hemen aynıdırlar :) uykusuzluk bende de var ve mide bulantısı ve gazdr ay sonuna doğru düzelme olur şikayetlerde dedi gelecek ay 11inde tekrar görcem insallaaah delikafadulden sen nasılsın? senin bebiş nası bakiim? ne zaman görcen bebişini??
canım benim ya çok sevindim inan bugün meraktan çatlamıştım büyümüş he bebişin hihoyyytAllah nazardan saklasınbende merak ediyorum bebişimi dur bi bakım yeğenime evet benimkide okadardır 1 gün filan var sanırım aramızda
pınarcım çok sevindim canım...ne güzel bi duygu dimi...allah daim etsin hayatım...minicik bi mucize rabbimin bize gönderdiği...meleklerimiz onlar bizim...
semracım bende de gece uykusu yoktu 2 gecedir...nefes alamamaktan uyuyamıyordum ama bu gün iyiyim şükür...oğluşum iyi herhalde arada bi kıpraşıyo...ama tam hareketini daha hissedemiyorum...
kızlar içinize ne doğuyo...kız mı hissediyosunuz erkek mi bebişlerinizi...
saol birtanem darısı sana insallah, çok sabırsızlanıyorsundur eminim, ben de gün saydım bugünü bekledim. 2 hafta önce sadece noktaydı allahım neler yaratıyor bak nası büyümüşbazı testler istedi kanda idrarda bakılcakmış,yarın onları yaptırcam. bugün drdan sonra eltim aradı onunda nisan ilk haftası doğcak evden çıkmıo, canı sıkılmış ona gittim o yüzden gelemedim nete. yoksa aklım burdaydı.sen ne zaman gideceksin kontrole?
aaa Mervem de burdaymış, evet nası bi duygu anlatamam, allah hepimizinkini daim etsin ve olmayanlara da yaşatsın insallaaah. valla ben erkek gibi hissediyorum ama herkes erkek dedi başta o yüzden öle beynime kazındı :) ama kız olursa sürpriz gibi bişi olcak, hayırlısı neyse o olsun hiç sorun değil. kızlar kaçıyorum ben çorba yapcam canım çekti deöpüyorum hepinizii çok çook
pınarcım çok sevindim canım...ne güzel bi duygu dimi...allah daim etsin hayatım...minicik bi mucize rabbimin bize gönderdiği...meleklerimiz onlar bizim...
semracım bende de gece uykusu yoktu 2 gecedir...nefes alamamaktan uyuyamıyordum ama bu gün iyiyim şükür...oğluşum iyi herhalde arada bi kıpraşıyo...ama tam hareketini daha hissedemiyorum...
kızlar içinize ne doğuyo...kız mı hissediyosunuz erkek mi bebişlerinizi...
amin canım işallah.hemde nasıl sabırsızlanıyorum bende gün sayıyorum ama geçmiyoki hatta ben bu hafta gidecem sanıyodum dr a haftaya perşembe gidecekmişim ya okadar sabırsızımki erkene çekmişim tarihi.:)allahım eltinede sağ sağlim kucağına almak nasip etsin canım cümlemize inş. amin..bendende doktorum testler ister o zaman hayırlısı canım iyisiniz ya çok sevindim inan.
elbette hayırlısı hayatım...bu kadar bekledikten sonra...evladın kızı erkeği olur mu...merak ettim de ondan..bana da hep erkek gibi geliyodu...öyleymiş de...allah sağlıklı ve hayırlı evlat etsin inşallah... hadi sana afiyet olsun canım...valla benimde karnım acıktı bakiim ne yiyebilirim....
süt içtim kurabiye yedim bi de...varya şu minik velet neler yedirip içiriyor insana...sütün s sini duymak istemezdim ama şimdi günde yarım litre süt içiyorum...keçiboynuzu pekmezi içiyorum...daha bisürü şey...o iyi olsun da herşeye değer...
şey yanlış anlamamışsındır umarım beni. yani hani hayırlısı olsun dedim ama ben de kız istiyorum aslında ama belli etmiyorum, ne istersem tersi çıkıo hep hihihiikaydirigubbakcemile3 o yüzden tarafsız davranmaya çalışıyorum. allahım bebişlerimizi bağışlasın bizlere, maşallah senin oğluşunda büyümüş iyice annesii
canım sorma ya, kimini zorunlu olduğumuz için yeyip içiyoruz ama ben bakla yemeğini agzıma koymazdım ama canım çekti yemeğini yaptım :) kuru şan fıstığını hiç ama hiç yemezdim şimdi kase kase yiyorum daha neler nelerr.. gece yiyorum bi de bu gidişler yuvarlanarak gitcem doğuma valla. sende de uykusuzluk var mı? ben uyuyamıyorum haliylede geç kalkıyorum
canım ben de pek erken yatmıyorum ama çok da geç değil...bu saatler yatmam lazım ama 2 gecedir sabah uyuyorum resmen nezleden tıkanıyo heryerim nefes alamıyorum...şükür bu gece daha iyiyim...aman dikkat et kendine...eşimden geçti bana da... bi daha hasta oldumu evi falan ayırcam..:roflol:
ay ne miniktir şimdi onlar...annelik nasıl bişey yaaa....
el kadarlar nası şirinler anlatamam. anne tam 3 saatte doğurmuş düşün nasıl kutsal olsa gerek. allhım hepimize o tatlı sancıyı yaşatsın insallaaah , amiiin
normal doğurcan galiba....valla ben korkuyorum sanki...yine de bilemem...rabbim herşeyin hayırlısını versin...