günaydınn kızlar adaşımm semra çok geçmiş olsunn havalar karışık tam hasta olma havası..
kızlar ben gülen yüzü göremedim bigün kaçırdımdı herhalde ogündü neyse sağlık olsun canlarım..buay istemiyorum zaten çokta çalışmıyorum bakalım bide böle deneyelim..geçen ay hergün ondan önceki ay günaşırı denedik alın yazısı tamamen varsa kısmeti oluyor cidden böle ..
beyzacım geçen haziranda benimde kistim çıkmıştı cnm aynı seninki gibi sonra geçti..şöle diyoruz bizz kışşşt kıştt kistler kışttt kıştt..
cetrefilli arkadaşım senin durumunda olup hamile kalan çok kişi gördüm umudunu kesme cnm gerekirse başka doktora görün..
doğru cnm valla stres herşeyin başı zaten ya bence boşverin canlarım sizde nezaman sağlıkla gelirse bebeğimiz kapımız açıkslm kzıalr nasılsınız ben geç kaldım yazmaya biraz işlerim vardı dün gittim dr. rahim kalınlığına yumurtalarıma baktı solda 2 tane sağda 1 tane var dedi çalışmalara başla dedi 10. gün kontrole çağırdı dr. um insan insanı sevmediği gibi bazende spermle yumurta birbirini sevmiyo olabilir karşılaşsalar bile döllenme olmaz dedi adam güldürdü beni yaaa haklı aslında eşimle tartışdığımız zaman hemen bebek istemiyorum doğurmicam diyorum ondan benim yumurtalar kabul etmiyooooo kızalr strese girmeyin canlarım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize iyi düşünün rahat olunnn beyzam geçmiş olsun canım inş. gelecek aya erir kontrole gittiğinde yumoşunu görürsün
tabi cnm biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtann Şenizcancer çok saol moral verdiğin için, inşallah doktorum da tamamen umutsuz konuşmadı ama takınca takıyo işte insan, napalım herşeyin hayırlısı diyeyim, deniyoruz bakalım, uykusuzluktan ölüyorum
canım benim malesef ki bir önceki günde çalışmadık buay iyice boşverdim diyorum ya cidden sallamadım kaydirigubbakcemile3 kafamda bisürü sorun var oyüzden bebek olayını erteledim ben buay sizlere bıraktım sıramı cnm.. raziş bitane ilaçtan bişicik olmaz olsun :1hug:mervecim gülen yüzü kaçırsan da bir gün önceden çalıştıysan karşılaşmışlardır belki biliyorsun 72 saate kadar yaşıyorlar canım rabbim bilir artık
sinemcim inşallah yumoşların büyür çatlar kocişin burda sanırım çalışın bol bol