Umudumuz Umut olsun

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* cetrefilli...............................22 Mart ( ).............13.05.1981
* crazybaby.......................... 01 Nisan ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................02 Nİisan (Sinem).............25.10.1982
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982
* bbaran............................................ .. (Beyza )...............????

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

selam kızlar çok duramayacağım işlerim var
ben iyiyim hasta olanlara geçmiş olsun
diğerlerinide öptüm

evet pınarcım zaman çabuk geçiyor valla ben bile anlamıyorum sıkıntılarımdan napalım katlanıyoruz bebişimiz için sen nasılsın nasıl gidiyor?

merve 2 geçmiş olsun en zoruda hamileyken grip olmak allah yardımcın olsun benim 20 günde anca geçmişti agla agla gözlerim şişiyordu

sağol bitanem sanada çok geçmiş olsun canım benim. anam kimden bulaştı bilmiyorum okadarda kendime dikkat ediyorum ama işte.

sağol ayşecim sen ve yeğemim iyisinizdir inşallah.Şeniz

Merhaba kızlar bayadır giremiyordum inşallah herkes iyidir.
Bizim işyerinde yasak olduğu için forum siteleri ve msn bakamıyorum maalesef. ınşallah iyisinizdir. Ben duphaston un bitmesini bekliyorum adet olunca kendi doktoruma gidicem hayırlısı ile bakalım. ınşallah hamiş olan ve olmayan tüm arkadaşlarım iyidir kaçmak zorundayım kızmasınlar bana hepinizi öptüm iyi bakın kendinize...

iyi akşamlar kılar ben kalıyorum toplantı var 8 gibi falan biter galiba yarın görüşürüz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr azönce şebonun ısrarı üzerine gene yaptım testi ve gülen yüzü gördüm 24-36 saat içinde çatlayacak benim çatlaklar ay çoook sevindim ayrıca şaşırdım demekki ben buay 17.nde çatlıcak. genelde 14 15 diye biliyordum.. zaten ateşimde daha artmamıştı demekki ateş yöntemide doğru..,,şeboooooooooooo sen varya büyüksünn ermiş misin:) ısrarınla yaptım testi yoksa bırakıcaktım ..seviyorummmm seniiii canımm..:ecrin_bebek:

günaydın herkese, ya benim bilmediğim bişey var, mesela aşılamadan ve gülen yüzden falan bahsediyosunuz ya habire? nedir bunlar? hani aşılama ne ve gülen yüzü nerde görüyosunuz?aman Tanrım ne kadar bilgisizim bu konularda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…