günaydınn kızlarr beyza sinem geçmiş olsun cnm inşallah önümüzdeki ay için dualarım sizinlee.
bendede buay sıkı çalışma olmadı kızlar ovulasyon testine güvendim birde dün kandildi benimde 14.günümdü hakkımızda hayırlısı dün ovulasyon testinide yapmadım nasılsa bana gülsede test ben ona gülemicem mübarek kandilde diye.bugün yapıcam umarım görürüm..
ayşe hoşgeldinn..oğluşun nasıl iyi mi?
feyza cnm ya nekadar büyümüş bebeğin 15 haftalık olmuşş..şaşırdım inan ne çabuk geçti..
pınarcımm hayırlı sağlıklı evlat olsun inşalahhhh gönlüne göre olsn cnm ..olsun kız ol 65 kilo canı feda olsn
selam kızlar nasılsınız bakalım bede bugün geç kaldım başım çok ağrıyordu sabah kaltığımda yarım ağrı kesici içtim istemeyerek ben de migren var
semracım merve2cim iszlerede çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ah canlarım ya ne kadar zordur şimdi sizin için allah şifa versin
beyzacım inşallah ilacın bittikten sonra kiste kışşşştttttttt diyecez gidecek inşallah sonrada bebiş
cetrefilli ayşe seninde bebişin gelecek canım sabrımızın sonucunda alacağız bebişlerimizi kucağımıza dünde bugünde rüyamda erkek bebekleri alıyordum kucağıma allahım inşallah artık
mervecim gülen yüzü kaçırsan da bir gün önceden çalıştıysan karşılaşmışlardır belki biliyorsun 72 saate kadar yaşıyorlar canım rabbim bilir artık
sinemcim inşallah yumoşların büyür çatlar kocişin burda sanırım çalışın bol bol
selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
nikolüm semram geçmiş olsun canlarımmmmm
mervem suratı muratı bırak şimdiiii Allah nasip etmişse tek sefer bile yetiyoo benim ilkini hatırla nerdeyse hiç yatmadık yastık koyup beklemedik hiçbişeye dikkat etmedikki meleğim gelivermiştiiiiiii ama bu tedbiri bırak demek değil yaniiiii:1hug:
beyzam inanmak başarmanın yarısıdır unutmaaaaa.s.
razişimm sanada geçmiş olsunn daha iyisindir inşallahhhhh:1hug:
zeytinimmm o yumoşlardan biri bebiş olur inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
ve diğerleriiiiiii nasipim şebbom gülşenim emoş annesinde nazmiyeden haberi olan varmıııı seherim aslım rahelim asişim feyzam esmam zaten yokkk unuttuğum varsa affolaaaa öpüldünüz canlarımmmmmŞenizŞeniz
günaydın kızlar meviş hadi bakalım çalışmalara son hız devam canım