Umudumuz Umut olsun

olur ama bunun için bana adını regl gününü ve doğum tarihini vermen gerekir canım

13.05.81 canım dogum tarihim, 22 mart da adet olmayı bekledigim ama istemediğim gün nasipcim:sm_confused:
ya ben galiba kafayı yiyorum, bir gün çok iyi, bir gün kafaya bu işleri takmış olarak uyanıyorum, eşim de kafayı sıyırcak sayemdekafamçokkarıştı

hoşgeldin ayşecim bune şiddet bu ne celal kız biz seni hep soruyoz merak ediyoruz kız nasıl bakalım alperinimiz iyisiniz dimi

kızlar nereye kayboldunuz nasip gelmiş gimiş bugün dr. gidicem bakalım hayırlısı olsun canlarım beyza az kaldı canım saat 1 de gidiyosun dr.

ayy kızlarr ya benim kusuruma bakmayın ben buaralar pek iyi değilim gerek iş gerekse bebek olayları malum biraz gerginim buaralar az girersem yada atladığım birileri olursa ki eminim vardır kusuruma bakmayın.. sanırım bunalıma giriyorum biraz gecikmiş bunalım olsa gerek.. rabbim sen yardımcım ol..bugün beni bıraksanız akşama kadar ağlarım yani öyle söleyim..

ya merve neden böyle düşünüyosun bunalıma girme canım allah hayırlı ve sağlıklı evlat versin hiç canını sıkma bitanem

benim kuzenim var bir kız bir erkek ve kas erimesi var bunlarda gün geçtikce eriyolar kız olan yürüyemiyo artık düşün o anne ve babanın acısını her zaman hayırlısını iste sağlıklısını iste canım takma kafana takmadığın zaman gelecek bebişin merak etme canım rahat ol

evet canım aslında düşününce insan farkına varıyor ama ne bilim üstüme üstüme geliyor gibi herşey arada olur böyle geçer herhalde..senağlama

mervecim üzme canım kendini bazen bende ağlıyorum bırakıyrum kendimi ama halimizede şükredelim dimi ne kötü durumda olan insanlar var rabbim sabrımızı sınıyor diye düşünüyorum gelecek canım bebişlerimiz:teselli:

Gunaydın kızlar ben anneme gıdıyom bugun cuma gelecem ve cumartesı tıpıs tıpıs zupayı dogurmaya gıdecem

emoşummmmmmm yerim o sıpayı bennn güle güle git gel canımmm gelince haber ver ama bizi merakta bırakmaa anaaa ikinci yeğen geliyooo yuppiiiiiiii:teytey::teytey::teytey:
mervem oklava az geldi galibaaaaa ne bunalımııı kaç kere diyoruz umut hep var herşeye rağmen var diyeeee buradaki herkez er geç anne olacak diyeeee sen böyle stres yap da leyleklere bırak işiiiii:mymeka:
razişim canımmm hoşbuldukkkk ve biz çok iyiyiz teyzesiiiii cuma kontrolde oğluşumu görüp daha iyi olacam inşallahhhhh:1hug:

kızlar berbat hastayım...nefes alamıyorum...boğazım acıyo....kimse de yok bakacak...akşama kociş gelene kadar sürüncem böyle...

kızlar kimse umudunu yitirmesin bakiiim...herkesin meleği sırayla gelecek...

herkes kendine çok iyi baksın...bu grip çok kötü yaaaa....

geçmiş olsun merve yakın olsak gelirdim senin yanına emel az kaldı kız doğuma sağlıklı bir şekilde doğum yaparsın bebişini kucağına alırsın inş. canım

afiyet olsun kızlar ben 2 de denetime gidicem ordan da dr. amcaya gidicem eşimle annem gelip alacak beni işyerimden

kızlaaar ben geldim
kistim varmış 3,5 cm şaşırdım nasıl olur dedim ama adet oldum
dr dediki kanama onunla ilgili değil çatlamadan da adet görebilirmişiz offf yani bu ay bebeto yok çünkü doğum kontrol hapı verdi yarın sabah da hormon tahlili yaptırıcam yani durum bu kızlar senağlama

mervecim geçmiş olsun yaa bak yakalamış seni de grip dikkat et kendine yat dinler ilaç da içemezsin şimdi

diğer mervecik yaa bunalıma girme canım bak ben giriyor muyum hemde 3,5 cm kistim var

arkadaşlar polyannaya bağladım ben yine ne yapayım ama off off kafaya taktıkça daha da batık oluyorum

Umudunuzu kesmeyın vallahı dua edın hayırlısını versın allah bak ben dusuk yaptım Çok uzuldum ve bız bebegın oldugu ay hemen hemen hıÇ Çalısmadık ama bebegımız tuttu

bende bigün bebeğimin geleceğine inanıyorum ama işte sabretme olayı biraz beni zorluyo sadece emell sen doğuma girerken bizi sakın unutmaaaaaa dua et bize tamam mııı

kızlar ben galiba bunalıma girdim, polyannacılık da bi yere kadar(
dr dedi ki %50 şansın var, 2 ay normal kosullar da deniycez, olmazsa rahim filmi, bi iki da ööle bekleyip sonra kisti almak için ameliyat... boğazımda bir yumrukla düğümle dolaşıyorum, Allah dualarımızı duysun, ne diyim, bir de çenem durmuyo, annemlere de söyledim onları da üzdüm. eşim sadece kistin olmasına üzüldü, bi şekilde olur çocugumuz diyo, onu üzmemek için evde de yansıtmıyorum güya, ya o kadar mutlu bir evliliğimiz var ki, bebeşimiz olsun,gölgelenmesin mutluluğumuz yarebbim. kimsenin gölgelenmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…