Umudumuz Umut olsun

bir bunalımdır gidiyor alooooo kendinize gelin bir yahuu oklava az geldi galibaaaa:mymeka:
ben yazmaktan yoruldum siz okumaktan yorulmadınız -tabi okuyorsanız orasıda şüpheli ya neyseeeee-burası umut topiği buradaki herkez ya hamişşş ya hamişşşşşşşş hani üstüne görüyom derdim göre göre yakalayacam bebişi derdim her boş çıkan iğne deneyimimden sonra eee bakın hami$im işte Allahıma şükürler olsunn sizde er geç anne olacaksınız biraz sabır sadece umut hep var herşeye rağmen varrrrr inanmayana işte kapı işte sapı dedidtirmeyin banaaaa ben 7 senedir sabrediyorum bir arkadaşım 17 senedir biz hala umudu yitirmemişken-senin olacak demeyin malum onunda garantisi yok Allah korusun ama korku hep olacak içimde malum nedenden dolayıııı Rabbim yaşatmasın bir daha inşallah o acıyı-size ne oluyor yaaa kendinize gelin huuu bu moralle mi gelecek bebişleriniz sırtlayın umudu omuzlarınıza bakalım olacak deyin inadına bu ay olmazsa bir sonraki aya olacak deyin beyzam bende doğum kontrol hapı kullandım malum bebiş yerine kist oluşmuştu ama 9. 10. günler bide arada unuttum tüh yaptım hapı o ay bile umudumu yitirmedim ben ki buradaki herkez şahit buna olacak deyin Allahın izniyle er geç olacak evim bebiş sesiyle dolacak deyin ki bebişleriniz de bekletmeden geliversin inşallahhhhh:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ah canım ayşemm haklısın ben umudumu yitirmedim daha inş da yitirmem inanıyorum ki herkes burda birbiri için dua ediyor ve belki de sizlerin dualarıyla inşş diyorum

bazı olaylar sadece üzebiliyor artık çabuk atlatmayı da öğrendim galiba ee sizler gibi destekciler varken gelde öğrenme öptümm hepinizi

ooo herkez bunalıma girmiş arkadaşlar yapmayın lütfen inanıyorumki hepinizin bebişi bigün gelicek. ne olur üzülmeyin canlarım hepimizin dualarıyla gelecek bebişler herkez anne olcak inş.mervecim geçmiş olsun canım senidemi yakaladı grip bende çok kötüyüm ya benide bugün yakaladı malesef.ne zor ya ilaçta içemiyoruz benimde kimsem yok burada senin gibiyim canım .eşimde gelmedi henüz gelince artık nane k.biber vs. kaynatır sabaha kadar içte iç. çabuk geçsin ya çok kötüü:KK43:

kızlar günaydın...bu saatte işim ne burda dimi...uyuyamıyorum ki...nefes alamamak ne zormuş...saat 3 te yattım...uyumuşum...biraz önce boğuluyorum sandım uykumda...heryerim tıkanmış...acayip yakalandım...gözlerim yaş içinde....bebeğim için herşeye değer...ilaç içemesem de...geçecek inş...

kızlar günaydın

ah güzel annelerim benim yaa niye kendinize dikkat etmiyorsunuz üzlüdüm şimdi yaa bol bol dinlenin yatın meyve yiyin

günaydınn kızlar adaşımm semra çok geçmiş olsunn havalar karışık tam hasta olma havası..

kızlar ben gülen yüzü göremedim bigün kaçırdımdı herhalde ogündü neyse sağlık olsun canlarım..buay istemiyorum zaten çokta çalışmıyorum bakalım bide böle deneyelim..geçen ay hergün ondan önceki ay günaşırı denedik alın yazısı tamamen varsa kısmeti oluyor cidden böle ..

beyzacım geçen haziranda benimde kistim çıkmıştı cnm aynı seninki gibi sonra geçti..şöle diyoruz bizz kışşşt kıştt kistler kışttt kıştt..

cetrefilli arkadaşım senin durumunda olup hamile kalan çok kişi gördüm umudunu kesme cnm gerekirse başka doktora görün..

mervecimm dr sana da doğum kontrol hapı verdi mi bana 1 ay kullan dedi kisti eritmek içinmiş

evet cnm verdi 1ay içtim arkasından regl oldum sonra kontrole gittim doktora benimkide 35mm falandı bende öle hatırlıyorum sonra kontrol ettti hiçbişi kalmamıştı ilacı bıraktım çalışmalara başladımdı cnm 2ay sonrada hamile kaldımdı.

slm kzıalr nasılsınız ben geç kaldım yazmaya biraz işlerim vardı dün gittim dr. rahim kalınlığına yumurtalarıma baktı solda 2 tane sağda 1 tane var dedi çalışmalara başla dedi 10. gün kontrole çağırdı dr. um insan insanı sevmediği gibi bazende spermle yumurta birbirini sevmiyo olabilir karşılaşsalar bile döllenme olmaz dedi adam güldürdü beni yaaa haklı aslında eşimle tartışdığımız zaman hemen bebek istemiyorum doğurmicam diyorum ondan benim yumurtalar kabul etmiyooooo kızalr strese girmeyin canlarım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize iyi düşünün rahat olunnn beyzam geçmiş olsun canım inş. gelecek aya erir kontrole gittiğinde yumoşunu görürsün

cancer çok saol moral verdiğin için, inşallah doktorum da tamamen umutsuz konuşmadı ama takınca takıyo işte insan, napalım herşeyin hayırlısı diyeyim, deniyoruz bakalım, uykusuzluktan ölüyorum:KK66:

günaydınn kızlar adaşımm semra çok geçmiş olsunn havalar karışık tam hasta olma havası..

kızlar ben gülen yüzü göremedim bigün kaçırdımdı herhalde ogündü neyse sağlık olsun canlarım..buay istemiyorum zaten çokta çalışmıyorum bakalım bide böle deneyelim..geçen ay hergün ondan önceki ay günaşırı denedik alın yazısı tamamen varsa kısmeti oluyor cidden böle ..

beyzacım geçen haziranda benimde kistim çıkmıştı cnm aynı seninki gibi sonra geçti..şöle diyoruz bizz kışşşt kıştt kistler kışttt kıştt..

cetrefilli arkadaşım senin durumunda olup hamile kalan çok kişi gördüm umudunu kesme cnm gerekirse başka doktora görün..

sağol bitanem bide bronşit var bende grip olunca fena oluyorum allah yardımcımız olsun.canım çok çalışmayınca belki tutar ona odaklanmadığın için hayırlısı olsun mervem

selam kızlar nasılsınız bakalım bede bugün geç kaldım başım çok ağrıyordu sabah kaltığımda yarım ağrı kesici içtim istemeyerek ben de migren var
semracım merve2cim iszlerede çok geçmiş olsun dikkat edin kendinize ah canlarım ya ne kadar zordur şimdi sizin için allah şifa versin
beyzacım inşallah ilacın bittikten sonra kiste kışşşştttttttt diyecez gidecek inşallah sonrada bebiş
cetrefilli ayşe seninde bebişin gelecek canım sabrımızın sonucunda alacağız bebişlerimizi kucağımıza dünde bugünde rüyamda erkek bebekleri alıyordum kucağıma allahım inşallah artık
mervecim gülen yüzü kaçırsan da bir gün önceden çalıştıysan karşılaşmışlardır belki biliyorsun 72 saate kadar yaşıyorlar canım rabbim bilir artık
sinemcim inşallah yumoşların büyür çatlar kocişin burda sanırım çalışın bol bol

slm kzıalr nasılsınız ben geç kaldım yazmaya biraz işlerim vardı dün gittim dr. rahim kalınlığına yumurtalarıma baktı solda 2 tane sağda 1 tane var dedi çalışmalara başla dedi 10. gün kontrole çağırdı dr. um insan insanı sevmediği gibi bazende spermle yumurta birbirini sevmiyo olabilir karşılaşsalar bile döllenme olmaz dedi adam güldürdü beni yaaa haklı aslında eşimle tartışdığımız zaman hemen bebek istemiyorum doğurmicam diyorum ondan benim yumurtalar kabul etmiyooooo kızalr strese girmeyin canlarım allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin hepimize iyi düşünün rahat olunnn beyzam geçmiş olsun canım inş. gelecek aya erir kontrole gittiğinde yumoşunu görürsün
doğru cnm valla stres herşeyin başı zaten ya bence boşverin canlarım sizde nezaman sağlıkla gelirse bebeğimiz kapımız açık
cancer çok saol moral verdiğin için, inşallah doktorum da tamamen umutsuz konuşmadı ama takınca takıyo işte insan, napalım herşeyin hayırlısı diyeyim, deniyoruz bakalım, uykusuzluktan ölüyorum:KK66:
tabi cnm biz elimizden geleni yapalım gerisi allahtann Şeniz
mervecim gülen yüzü kaçırsan da bir gün önceden çalıştıysan karşılaşmışlardır belki biliyorsun 72 saate kadar yaşıyorlar canım rabbim bilir artık
sinemcim inşallah yumoşların büyür çatlar kocişin burda sanırım çalışın bol bol
canım benim malesef ki bir önceki günde çalışmadık buay iyice boşverdim diyorum ya cidden sallamadım kaydirigubbakcemile3 kafamda bisürü sorun var oyüzden bebek olayını erteledim ben buay sizlere bıraktım sıramı cnm.. raziş bitane ilaçtan bişicik olmaz olsun :1hug:

sinemcim meraba canım, iyi olmaya çalısıyorum ben de napayım. herkese afiyet olsun. ayrıca çok doğru valla mervecim, farklı bir doktora gitmekte fayda var, bir de var ya ilk kez kadın doguma gidp de erkek doktor seçmiş olmam ayrı bir salaklık nasıl yaptım hay allahım. acayip bir travma valla, aslında ayırdetmemek lazım ama elinde olmuyo işte insanın en mahremi...

canlarım destekleriniz için sağolun ben hepimiz için hayırlı olanı diliyorum Allahtan ve inanıyorum birgün meleklerimiz gelecek ama bizi çok bekletmeseler iyi de olur yaniiii

selam milletttttttkaydirigubbakcemile3
nikolüm semram geçmiş olsun canlarımmmmm:nazar::nazar::nazar:
mervem suratı muratı bırak şimdiiii Allah nasip etmişse tek sefer bile yetiyoo benim ilkini hatırla nerdeyse hiç yatmadık yastık koyup beklemedik hiçbişeye dikkat etmedikki meleğim gelivermiştiiiiiii ama bu tedbiri bırak demek değil yaniiiii:1hug:
beyzam inanmak başarmanın yarısıdır unutmaaaaa.s.
razişimm sanada geçmiş olsunn daha iyisindir inşallahhhhh:1hug:
zeytinimmm o yumoşlardan biri bebiş olur inşallahhhhhhhh:Saruboceq:
ve diğerleriiiiiii nasipim şebbom gülşenim emoş annesinde nazmiyeden haberi olan varmıııı seherim aslım rahelim asişim feyzam esmam zaten yokkk unuttuğum varsa affolaaaa öpüldünüz canlarımmmmmŞenizŞeniz

kızlar ben geldim...biraz daha iyiyim...saat 10 dan sonra uyumuşum biraz tv karşısında...aman dikkat edin kendinize...hele de hamişşler...
gene gelmeye çalışırım canlarım....

X