Umudumuz Umut olsun

merveee bana yeni bi takvim yapar mısın canım adet tarihim 6 şubat 26 günde bir olmaya başladım canım

tamam cnm yaparım hemen busefer değişik yapayım benimki gibi olanlardan bir umut inşallah busefer gelir bebeğin.özelden yollarım takvimi

sağol mervişim allah bizede nasip etsin hamiş kalmayı kızlar ya benim halamda erken yumurtluyomuş dr. u adetin 4. günü ilişkiye gir demiş 2 çocuğuna öyle hamiş kalmış bende erken yumurtluyorum bugün 4. günüm azaldı benim adet yapacam akşam çalışma

canım bugün muayene falan yapmaz demi alttan
yani bitiminde çağırıp yapıyo öyle anladım doğru mu anlamışım

günaydın kızlar geçmiş kandiliniz ve kandınlar gününüz mübarek olsun rabbim tekrarını yaşatsın bebişlerimizle beraber inşallah

yok canım adetken altan muayene etmiyo canım ultrasonla bakıyo kan tahlili yapıyo beyza yaz sonuç ne çıktığını sende erken yumurtluyosun bak halam adetin 4. günü girerek hamile kalmış bende ilk hamişliğimde hap içmiştim adetim az olmuştu ilişkiye girdik galiba öbür ay çok olur demiştim kendi kendime sonrada hamiş olmuşum adet olmadım bu ay deneyeceğim dr. na söyle erken yumurtladığını canım erken takibe başlasın

günaydın kızlar
öncelikler Dünya Kadınlar Gününüzü Kutlarım
birde geçmiş kandiliniz mubarek olsun
ben iyiyim sizlerden ne haberler
beyza sinem sanırım kart yemişsiniz üzülmek yok umut devam ediyor gerçi eminim içiniz biraz burkulmuştur amaçabuk toparlanmaya bakın:1hug:

evet benimde baktı kızlar adetliyken alttan 3.günü baktı hatta çok kötü bir durum oluyor iki ayrı dr. da bakmıştı hatta allaha şükür bişey çıkmamıştı inşallah sizdede bişey çıkmaz

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* crazybaby.......................... 01 Nisan ( Nasip )...........28.01.1972
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982
*zeytin1007......................................... (Sinem).............25.10.1982
* bbaran.............................................. (Beyza )...............????

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

günaydın nasipcim hoşgeldin sanırım sırada ben varım hayırlısı olsun artık
beyza sinemcim sizler içinde öyle hayırlısı olsun canlarım

günaydın nasipcim hoşgeldin sanırım sırada ben varım hayırlısı olsun artık
beyza sinemcim sizler içinde öyle hayırlısı olsun canlarım

hoşbuldum hayatım hadi hayırlısı sakın kendini dinleme herşeyi oluruna bırak

yok dinlemiyorum zaten nasipcim çünkü hamiş olmayacağımı biliyorum belki küçük bir umut diye bekliyorum işte

sağol nasipcim öyle yapmaya çalışıyoruz artık ben üzülmemeye karar verdim doğru zamanda gelecek bebetolar inanıyorum stresten de uzak kalmaya çalışıyorum inş

yaaaa kızlar yaa inş bana alttan bakmaz offff psikolojik ve biyolojik olarak sarsıntı geçiriyorum şu alttan muayenede nerden çıkarmışlar bunu yaa

yumurta takibi yaptıracaksan mecbur aşağıdan bakacak yumurtalıklarını görebilmesi için

yaaa nasip beni de ekleyin listeyeee(( hepimiz üstteki pempişlere çıkarız inşallah

neden kimse yazmıyor anlamış değilim
neyse bende çıkarım o zaman bye anacımkaydirigubbakcemile3

hiçbirinize günaydın yokkkk:dilcikar:
ne o mervemden başkası kaale almamış beniiiii alooooooo bir haftadır yoktum huuuuuuuklava:klava:
varlığımla yokluğum birse bilelim yaniii hem ayşe nerde diyonuz hemde gelince sus pus oluyonuz anlamadım gitti ya neyseeeeeeee
bugün mucukss yok oklava var sizeeeeeeeeklava:klava:klava:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kötüyüm ben kötüyümmmmm:dance::dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…