Umudumuz Umut olsun

ellerine sağlık alabama, ama beni de ekleyiverin...benim de umuduma umut olun, beni de sevin, kaydirigubbakcemile3ben hepinizi çok sevdimhihoyyyt

ayrıca o tarihler nedir? bir sonraki adet dönemi mi?

severiz tabi hayatım...burdaki herkes birbirinin can yoldaşı...sen de hoşgeldin aramıza...

evet o tarihler beklemediğimiz kırmızılar var ya onun günü...inşallah sırayla herkes üst listeye terfi edecek canım....

kızlar bugün çok boş topik...öksüz kalmış resmen....nerdesiniz?

seher annen nerde oturuyo bursada...ay memleketimi ne çok özledim...havasını suyunu caddelerini evimi annemi ailemi...

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* crazybaby.......................... 01 Nisan ( Nasip )...........28.01.1972
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

selam nasip, keyfin biraz yerine geldi mi? kızlar hep senden bahsetti, umarım daha iyisindir, umudumuz devam ediyor, hadi bakalım,insanın isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yok, herşeyin bir zamanı varmış, ben artık buna inanıyorum. gönlümüzü ferah tutalım yeter kikaydirigubbakcemile3
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyi geceleeeer:1hug:

emelcim sana ve ardaya iyi geceler sanırım doğum yapan mart anne ve bebeklerin sorunlarını okuyorsun sizi öpüyorum Şeniz

Kızlar günaydın.... hafta sonu herkes tatilde tabi ama olsun sizde pzt günü okursunuz..
ilk önce Çetrefilli Ayşe aramıza hoş geldin ..Ben Emel..
Nasipcim hakkında hayırlısı olsun üzme kendini...
Sinem ve Beyza son durum ne kızlar müjdeli haber alacakmıyız sizden..
Merve yapmadınmı henüz clear blue :)) Bak kaçıracan gülen suratı ona göre :))
Merve2 ve oğluşu sizler nasılsınız?
Seher gelmiş gitmiş..canım az kalmış sanada hayırlısı ile inşallah zaman çabucak geçsin kucağına al bebeğini..
Emel senın daha az kalmış oğluna kavuşmana..Doğuma giderken bilere dua etmeyi unutma emi :)))
Ayşeee bak çok asıyorsun burayı oklava sana gelecek ona göre...
Gülşen kızı İdil i de alarak tatile çıktı artık arkadaşlar..:))) idil cik yakında aramızda :)))
Raziye canım sende durumlar ne ?
Şebooo kaybolup durma..Bak ben geliyorum arada senide bekliyorum :)))
Pınar cım sen nasılsın? Minik kelebeğinde iyidir umarım..Nedense içimden kız olacak gibi geçiyor..)) Hoş ben her hamile için kız diyorum :))))
Öğretmen sinem hanım sizde burayı iyice astınız ama olmuyor böyle bak sınfta kalacaksın.
Esma biliyorum bunu okuyamayacaksın ama ben yine de yazıyorum..Batu ve sni kocaman öpüyorum.
umarım kimseyi unutmamışımdır kızlar.unuttuysamda affedin..bu arada bende bir değişiklik yok hala hamile değilim :))) .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…