Umudumuz Umut olsun

Kızlar günaydın.... hafta sonu herkes tatilde tabi ama olsun sizde pzt günü okursunuz..
ilk önce Çetrefilli Ayşe aramıza hoş geldin ..Ben Emel..
Nasipcim hakkında hayırlısı olsun üzme kendini...
Sinem ve Beyza son durum ne kızlar müjdeli haber alacakmıyız sizden..
Merve yapmadınmı henüz clear blue :)) Bak kaçıracan gülen suratı ona göre :))
Merve2 ve oğluşu sizler nasılsınız?
Seher gelmiş gitmiş..canım az kalmış sanada hayırlısı ile inşallah zaman çabucak geçsin kucağına al bebeğini..
Emel senın daha az kalmış oğluna kavuşmana..Doğuma giderken bilere dua etmeyi unutma emi :)))
Ayşeee bak çok asıyorsun burayı oklava sana gelecek ona göre...
Gülşen kızı İdil i de alarak tatile çıktı artık arkadaşlar..:))) idil cik yakında aramızda :)))
Raziye canım sende durumlar ne ?
Şebooo kaybolup durma..Bak ben geliyorum arada senide bekliyorum :)))
Pınar cım sen nasılsın? Minik kelebeğinde iyidir umarım..Nedense içimden kız olacak gibi geçiyor..)) Hoş ben her hamile için kız diyorum :))))
Öğretmen sinem hanım sizde burayı iyice astınız ama olmuyor böyle bak sınfta kalacaksın.
Esma biliyorum bunu okuyamayacaksın ama ben yine de yazıyorum..Batu ve sni kocaman öpüyorum.
umarım kimseyi unutmamışımdır kızlar.unuttuysamda affedin..bu arada bende bir değişiklik yok hala hamile değilim :))) .

beni unutmuşsuuun:eek:klava: neyse affettim hadi. iyisindir inş. emelim.

günaydın kızlaaaar, emelcim hoşbuldum, ne kadar misafirperversiniz. bugün tembellik yapıp yeni kalktım ve hiç bir iş yapmıycam, tüm hafta boyunca yok kistim var, yok bebiş olur mu,bık bık bık bir sürü soruyla kafamı bulandırdım, ööle yatcam el ense. eşimin de özel dersleri var, okuluna giti, mis gibi bir hafta sonu valla. herkese de iyi dinlenceleeeer:KK66:

günaydın kızlaaaar, emelcim hoşbuldum, ne kadar misafirperversiniz. bugün tembellik yapıp yeni kalktım ve hiç bir iş yapmıycam, tüm hafta boyunca yok kistim var, yok bebiş olur mu,bık bık bık bir sürü soruyla kafamı bulandırdım, ööle yatcam el ense. eşimin de özel dersleri var, okuluna giti, mis gibi bir hafta sonu valla. herkese de iyi dinlenceleeeer:KK66:

hiç kafanı bulandırma canım kafana takma olumsuz hiç bişey düşünme. işte böyle hafta sonunun keyfini çıkar.şunu söylemek isterimki çok cana yakınsın ayşecim bu arada benim ismimde semra canım

merhaba kızlar evdeki nette sorun olduğu için annemden yeni yazdım kusura bakmayın ya emel kız sen hala doğurmadınmı buarada kargon yurtiçi bugün gönderdim pzt veya salı elinde olur ben biraz geçmişe bakayım neler olmuş biz oğluşumla iyiyiz doğum izni güsel ama bol bol temizlikle geçiyor

emel ve aslı Allah yanınızda olsun, dualarım da tüm hamişlerle, kolayca kurtarın inşallah, sağ salim. semram o sizin sıcak kanlılığınız.valla günüm güzelgeçiyo size anlattıkçadelikafadulden valla eşim sabah şey dedi: sen bu kadar zıplıyosun, o çocuk yerinde durur mu olsa bile!! kaldım tabi ben de düdük gibi karşısında:sm_confused:, bir kere geliyoruz hayata, valla bebiş gelene kadar hayatımı yaşıycam, karamsarlığa son. hiiiç takmayın siz de, hem ben biliyorum ki benim bebişim geldiğinde annesini de düşünüp gelecek, kistimden de kurtaracak beni, yerim ben onu beee:sm_cool:

selam nasip, keyfin biraz yerine geldi mi? kızlar hep senden bahsetti, umarım daha iyisindir, umudumuz devam ediyor, hadi bakalım,insanın isteyip de yapamayacağı hiç bir şey yok, herşeyin bir zamanı varmış, ben artık buna inanıyorum. gönlümüzü ferah tutalım yeter kikaydirigubbakcemile3
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum, iyi geceleeeer:1hug:
ya aslına bakarsan keyfim yerinde ama işlerim yoğun olduğu için
1 2 gündür topiği boşladım
ama pazartesi günü tam hızımla aranızda olurum yine
burdaki arkadaşlarla nerdeyse 1 yıldır beraberiz hepsinin yeri ayrı benim için
gün geldi kavga ettik tartıştık gün geldi üzüldük beraber ağladık
gün geldi sevindik hep beraber güldük
yani anlayacağın zamanla göreceksin
SİZİ SEVİYORUM KIZLAR ...AKLIM VE GÖNLÜM SİZLERlE

Kız seher gelmıs canım ya kocaman olmus prenses bu arada son 7 bende
kıyamam kız sana heyecan başlamış
Kızlar günaydın.... hafta sonu herkes tatilde tabi ama olsun sizde pzt günü okursunuz..
Seher gelmiş gitmiş..canım az kalmış sanada hayırlısı ile inşallah zaman çabucak geçsin kucağına al bebeğini..
Emel senın daha az kalmış oğluna kavuşmana..Doğuma giderken bilere dua etmeyi unutma emi :)))
Gülşen kızı İdil i de alarak tatile çıktı artık arkadaşlar..:))) idil cik yakında aramızda :)))
Pınar cım sen nasılsın? Minik kelebeğinde iyidir umarım..Nedense içimden kız olacak gibi geçiyor..)) Hoş ben her hamile için kız diyorum :))))
Öğretmen sinem hanım sizde burayı iyice astınız ama olmuyor böyle bak sınfta kalacaksın.
Esma biliyorum bunu okuyamayacaksın ama ben yine de yazıyorum..Batu ve sni kocaman öpüyorum.
umarım kimseyi unutmamışımdır kızlar.unuttuysamda affedin..bu arada bende bir değişiklik yok hala hamile değilim :))) .

emelim hoşgeldin nasılsın hayatım umarım iyisindir
bak arada görün özletmekendini

kız ayşeeeeeeeeeeeeeee sen varya yeğenime dua et yoksam:eek:klava:

kızlar günayydınn iyi hafta sonları herkese

emellimm ohhh geliyor bebiş ne güzel yaa Allahın izniyle cumartesiye sağlıklı bir şekilde kucağında bebişin ayyy yerim ben onu tombikte gelcek şimdi tam ısırmalık

kızlar bu arada dün kırmızı kartı yedim sağlık olsun ne yapalım yanlız vahim durumdayım hala dün bütün gün yattım ve hala karnım ağrıyo geçmedi gitti ooff

umutlar gelecek aya taşındı inş kimse umudunu yitirmesin bebişler biraz nazlı ama ne yapalım bekleyeceğiz...

kadın olmanın zorluklarını yenen ve her zaman erkeklerin yanında olan annelerimizin, ablalarımızın ve sizin gibi güzel arkadaşlarımızın dünya kadınlar gününü kutlarım

kız ayşeeeeeeeeeeeeeee sen varya yeğenime dua et yoksam:eek:klava:

kız bana mı diyonnnn:mymeka:ee ben sana ileti attım ama pc ağırdı yazamadım bi türlü sonrada sen kapatmışsın bende yazdım sapancada annemdeyim pazar dönecem diyeeeee neyse eşim birazdan gelir kaçamak girip bir cee diyeyim dedim geçmişi okumadım umarım herkez iyidirrrrr biz de çok iyiyiz canlarımmm hepinizi çokkk özledikkkkk:1hug:
bu arada öncelikle mevlit kandiliniz mübarek olsun kızlarrrr Allahım bu mübarek gecede edilen duaları kabul etsinn inşallahhhhhhh:Saruboceq:
veeeee hepinizin kadınlar günü kutlu olsunnnnnnnnna.s.

hepınızın kandılı mubarek olsun canlarım ben yarın anneme gıdıyom benı merak etmeyın hıııı olurda arada dogurursam aslıya ve nasıpcıge ıletırım o sıze ıletır aksılık olmazsa cuma gunu aksam son kez gırerım cumartesı tıpıs tıpıs doguma gıderız

selam kızlar nasılsınız sormayın valla pek giremiyorum artık mide bulantıları beni mahvetti yeni yeni kendime geldim emelcim allahım bir solukta kurtarsın seni herkez iyiydir umarım merve 2 oglun olacakmış diger topiklerde okudum doktor öyle demiş sanırım bizimki geçen ay saklandı göstermedi kendini bu ay gösterecekmi bakalım herkezin kandini mübarek olsun kendinize iyi bakın ...

saolasın emelim iyiyim ama son 2 gündür yine midem fenaa, durmadan bişiler yeyip içmem gerekiyor yoksa fenayım.gecenin bu saatinde de bulgur pilavı canım çekti diye kalktım ama bulgur kalmamış mercimek pilavı ve bakla pişiriyorum :eek: 45 kiloyla başladım sanırım 65den fazla olcam doğuma kadaaar delikafadulden bi de herkes senin oğlun olacak diyor eltim de dahil, ben de sanki oğlanmış gibi hissediyorum ama hayırlısı neyse o olsun. BU ARADA HERKESİN KANDİLİNİ KUTLUYORUM, allah tüm dualarımızı kabul etsin insallah ve hayırlı evlatlar versin hepimizee. amiin
insallah hayırlısıyla haiş haberini alcaz senin de, canını sıkma emii.

günaydın kızlar ben cuma öğleden sonra kartı yedim hayırlısı beyza sende yemişsin kısmet ya bugün dr. gidiyorum yumurta takibi için dr. mu değiştirdim kürtaj yapan dr. ma gidiyorum 16:30 da randevum var

günaydınn kızlarr beyza sinem geçmiş olsun cnm inşallah önümüzdeki ay için dualarım sizinlee.

bendede buay sıkı çalışma olmadı kızlar ovulasyon testine güvendim birde dün kandildi benimde 14.günümdü hakkımızda hayırlısı dün ovulasyon testinide yapmadım nasılsa bana gülsede test ben ona gülemicem mübarek kandilde diye.bugün yapıcam umarım görürüm..

ayşe hoşgeldinn..oğluşun nasıl iyi mi?

feyza cnm ya nekadar büyümüş bebeğin 15 haftalık olmuşş..şaşırdım inan ne çabuk geçti..

pınarcımm hayırlı sağlıklı evlat olsun inşalahhhh gönlüne göre olsn cnm ..olsun kız ol 65 kilo canı feda olsn

kızlar günaydıııın,
zeytin yumurta takibi dediğin nedir bacım? ben de bugün doktora gidicem, bi yumurtlamana bakalım dedi aynı şey mi acaba? bana dr. um adet bittikten sonra gel demiştifisfisfis

günaydın kızlar ben cuma öğleden sonra kartı yedim hayırlısı beyza sende yemişsin kısmet ya bugün dr. gidiyorum yumurta takibi için dr. mu değiştirdim kürtaj yapan dr. ma gidiyorum 16:30 da randevum var

ah canım kaderdaşım ne yapalım nasip kısmet
bende randevu aldım bugün 1 de gidicem inş dr bana 3. günü gel tahlil yapıcaz demişti geçen ay gidememiştim bu gün gidicem inş ben de bu ay ilk defa yumurtlama takibi yaptırıcam inş.
sinemcim bu süreç nasıl işliyor bi anlatsan bana

kızlar hepinize günaydınlar ...

canım benim dr. 3 .gün tahlil yaptı temiz çıkınca da klomen verdi 13, günü çağırdı ama geç kalmıştık yumurtam büyüktü normalde adetin bitiminden 5. günden itibaren 2 güne bir çağırması gerek canım yumurtan olgunlaşınca da çatlatma iğnesi yapması lazım ben her gittiğimde yumurtam büyüktü bu dr. söylicem erken yumurtluyorum diye ona göre çağırsın beni evet ayşecim aynı şey yumurtan büyüyomu büyümüyo mu diye bakacak canım

merveee bana yeni bi takvim yapar mısın canım adet tarihim 6 şubat 26 günde bir olmaya başladım canım

X