Umudumuz Umut olsun

kızlar ya benim halamında erken çatlıyomuş yumoşları dr. adetin 3. ve 4. günü ilişkiye gir demiş öyle yapmış 2 çocuğuda öyle yaparak hamile kalmış buay bende denemeyi düşünüyorum içtim mi ağrı kesiciyi adetim kesilir benim 3. günü içerim akşama kesilirse çalışmalara başları ya benim karnım ağrımaya başladı beyzaaa

sinemcim benimde giderek umudum azalıyor bu ay için hayırlısı olsun yaa ne yapalımm gelmezse kendi bilir kızlar biz bu bebişleri şimdiden böyle nazlıyoruz doğduklarında ne yapıcaz Allah bilir

neden canım umudum azalıyo yazdın adetle aynı belirtileri gösteriyor biliyosun dimi allah hayırlısını versin canım hakkımızda allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin sinemcim haklısın da
ben bide bu ay ateşimi de ölçüyorum ilk defa, düşmemesi gerekiyormuş ama benim bu gün düştü ondan da biraz umudum azaldı, ama bu ay için sadece
bu ay olmazsa sonra da olur ne yapalım off kendimce kafama takmamaya çalışıyorum işte...

hmmmm evet canım ateşinin düşmemesi gerekiyomuş hayırlısı yarın yükselir inş. canım belli de olmaz

günaydın sinemcim nasipcim semracım pınarcım emelcim rahelemelcim şebbom beyzam mervem nicolmervem cetrefilli çağla hepinize günaydın hayırlı cumalar bol hamişli günler
ayşe seher asiye nazmiye gülşen aslı feyza sizi kaçaklar gelin artık hepinizi öpüyorum
sinemcim senin günün bugünmüydü hayırlısı olsun inş.
nasipcim senden haber bekliyordukya canım rüyamda hamile olduğunu söylemiştin bize rüya işte hayırlara vesile olsun diyelim senden ricam canm listemizi bir günceller misin

herkese günaydın kızlar. benim adetimin 11. günü, denemelere devam,ya aslında bunla yatıp bunla kalkmak istemiyorum, ama elimde deil, görümcem doktor benim, diyor ki tecavüz vakalarında gebelik oranı daha yüksek, çünkü istenmiyor ve geliyor. sen de isteme gelsin bu işler tersine diyor şakayla. bilmiyorum ne kadar doğru olur, bir atabilsem kafamdan çok iyi olacak ama napalım beklemedeyim...

ayrıca da sogan kürü yapıyorum kistim için, deneyen var mı aranızda? öölen ve aksam içilecekmiş, işyerindeki mutfak buram buram sogan kokuyo 2 gündür, basen yaglarını eritmek için diyorum bi de, napayım

kızlar selaammm....günlük uğramamı bi yapayım dedim..beni de kaçak listesine yazmayın sonra...oğluşumla biz iyiyiz şükür...herkes isim koydunuz mu diye soruyo...akşam kocişle bütün gece isim düşündük ama sonuç yok :)) ne zormuş yaaa...doğana kadar bulabilsek bari...
herkesi çoookkk öptüm...kendinize çok iyi bakın...

ayh inşallah. zeytin senin ismin neydi canım? bir yandan da topiği baştan itibaren okamaya çalısıyorum, süpersiniz siz kızlar yaaa. güncellenen bir liste var mı şu anda bıraktınız mı?

kızlar nerdesiniz herkes nereye kayboldu ben yemeğimi yedim bugün buranın pazarı pazar alışverişimi yaptım geldim

yok bırakmadık aslında nasip o işi üstlendi topigimizin sahibi ama şimdi morali bozuk bi kaç gün biz güncelleyebiliriz. benimde işim var şimdi girdim fazla kalamayacağım öpüldünüz ama gitmeden listeyi bulup getiriyim

ellerine sağlık alabama, ama beni de ekleyiverin...benim de umuduma umut olun, beni de sevin, kaydirigubbakcemile3ben hepinizi çok sevdimhihoyyyt

ayrıca o tarihler nedir? bir sonraki adet dönemi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…