Umudumuz Umut olsun

canım hiiç belli olmaz allahım ne mucizeler yaşatıyor az çok biliyoruz. hayırlı zaman ne zamansa bebişini versin insallah. ameliyatınız da sorunsuz geçsin insallah canım benim. doğru diyorsun istesem de yemeden duramıyorum zaten ama ben tedaviye başlarken 43 kiloydum, bi sürü hormon ilacı kullandım hamile kaldığımda 45 kiloydum şimdi 47 olmuşum yani dengeli almıyorum kiloyu o yüzden korkuyorum. bi de sigarayı da bıraktım o da çok yediriyodur muhakkak. hayırlısı olsun ya çok kilo alıp çatlamayayım dadelikafadulden

slm pınar nasılsın canım ya günlükped kullanmama gerek olmuyo çok fazla akıntım olmaz benim ama şimdi kudurdu günlük ped mantar yapıyo dediler o yüzden kullanmıyorum bide

bende senin gibiyim canım stres yapınca ne iştah kalıyo ne uyku gece hiç uyuyamıyorum inş düzelir.evi değiştirmenize kayınbaba neden sorun çıkarıyoki berabermi oturuyosunuz pınarcım.hayırlısı olsun canım acelesi yoksa yazı bekleyin şimdi çok zor gelir taşınmak.bizim içinde zor olcak ama başka çare yok gibi görünüyo.aman güzelim yiyorum diye üzülme ben bugün hiç bişey yemedim diyebilirim çok az yani insan yemeyincede üzülüyo bebeğim için üzüldüm bugün.iyi hadi sende haftaya görceen bebeğini bende haftaya gidecem biz iyiyiyiz teyzesi ii bakıyorum yeğenine bugün bakamadım ama .sende iyi bak kendine vede yeğenime tamammı canım benim.:1hug:

ben çıkıyorum canlarım hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz teker teker öpüldünüz canlarımmmm

kızlar bende yoğunum şu öss sistemi değiştikçe bizim işlerde artıyo...

sinemcimm burdayım canım valla gelen giden yok hayırlıyla gelmezlerse kırmızılar bakalım az kaldı ya merak içindeyim

semracım pınarcım inş gönlünüze göre evler bulursunuz Allah yardımcınız olsun...

kızlar herkeze iyi akşamlar ben çıkıyorum canlarım yemek yapıyım.hepinizi öptüm

şebiiiimmm şebiiimmmhihoyyyt şebiim gelmiişş. nasılsın canım benim? nerdesin bakim sen kaçaaak. her şey yolundadır umarımm
Pınar canım iyiyim çok şükür buralardayım bi ara grip oldum epey ağır geçti evde dinlendim epey devamsızlık yaptım sonrada kendimi bu bebiş konusundan uzaklaştırmak için pek girmedim kk ya . içimden gelmedi açıkcası şimdi iyiyim çok şükür. herşey yolunda yeni hamişler için çok sevinçliyiz çalışıyoruz umuda yolculuğa devam. sen yemene bak zaten zayıfmışsın boşver bak keyfine hiç kısma bebişimiz nazlı ona iyi bak tatlımmmmm

hoşgeldin pınarcım nasılsınız bakimm
çağlacım ve ayşecim hoşgeldiniz ben raziye
şebnemcim sende gelmişsin nasılsın canım
nazmiye nasıl acaba çok merak ettim
ayşede gelmedi bugün

iyi canım nolsun yukarda yazdığım gibi işte idare ediyoz valla nazmişi bende çok merak ettim. ayşede benim gibi devamsız galiba umarım oda iyidir bebişleride iyidir.

iyi akşamlar sinemcim
semracım sende artık düzene koy bol bol meyve ye

gülüm ya aslında iştahım çok güzeldi ama dün ev ev dolaştık istediğim gibi bulamadım çokta yoruldum strese girince iştahım kaçıyo benim yarın düzelir umarım.canım benim inş. amaliyat güzel geçerde seninde meleğin gelir razişim.

bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar hamişler bebişlere iyi bakın kendinizede hamiş olmayı dört gözle bekleyenler sizde kendinize çok iyi bakın stres yok mucukŞeniz

inşallah semracım dediğin gibi olur gelir minik bebeğim benimde karnım ağrıyor benim yoksa :1shok:yeni mi yumurtluyom kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız emel kızlara yetişemedin az kaldı canım hayırlısı ben öğleden sonra izin alacam canlarım kardeşimin iş görüşmesi var

hayırlısı nasipcim ya üzülme bırak ne zaman olursa olsun canım strese girme rahat ol ve inanıyorum ki rahat olduğun ilk ay hamiş kalacaksın cetrefilli ismin ne canım buarada kızlar günaydın canlarımmmmm
yok üzülmüyorum canım sadece birazcık burukluk oda geçer
günaydınnn canlarım..
nasip madem öyle bırak bencede herşeyde bir hayır vardır sen bukadar yıpranma en azından sığınabileceğin evladın var artık gerisi allahtan. geçmiş olsn
haklısın merve bende öyle karar aldım koçişe de dedim başka iğne istemiyorum diye olursa olur
hayır olsun raziyecim nasıl gördün
tşk ederim hayatım tabiiki önemli olan kendi sağlığım
aramıza hoşgeldin canım ben nasip
evet şebnemcim haklısın bende zaten dün öyle bir karar aldım artık ne takip ne kendimi dinleme hepsini bırakıyorum olacağı varsa olur zaten allah hakkimizde en hayırlısını9 verecektir
evet ben kendimi biraz fazla hatta bu ay çok kaptırdım çünkü belirtilerim onu gösteriyordu ama artık yok

evet emelcim
canım benim hayırlısı olsun üzülme nasipim ne yalan söyleyim bende üzüldüm ama umudumuz herzaman var bunu ilk sen sölemiştin.bizlerde seni seviyoruz hayatım :1hug:
canım ya sağolasın
ben nasip yani apexnasip

hayır pınarcım adetim o gün kesildi dr sökecek dedi ama hala yok zaten az geliyordu bu seferde hiç gelmedi vardır onda da bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…