- 30 Nisan 2008
- 1.587
- 1
- 39
nasıl olsun pınarcım bakalım daha olmadık ameliyat bekliyoruz belki gelir bebişim diye bekliyorum ama
yiyeceksin tabi canım istiyorken ye tabi kimileri yiyemiyor kötü geçiyor allah sonuna kadar rahat gebelik geçirtsin sağsalim alasın bebişini mis gibi koklayasın
inş düzelirsin canım benim,stres olunca ya miden bulanır ya iştahın kesilir ya uykun kaçar ya da bunların tam tersi. bende de aynı sorun var,evi değiştirmemiz gerekiyo ama kayınbaba sorun çıkarıyor eve sıgamıyoruz vsvs.. uyku sorunu bende de var, dün gece 12de yattım ve öğlen 15.30da kalktımbazen gece 3e kadar uyuyamıyorum uykum olduğu halde. gündüz canım bişi istemiyo ama akşam agzım boş durmuyor artık yuvarlanarak giderim doğuma :S bebişi gördük ayın 25inde, kalp atışını duyduk, gördük,keseyi de gördük. ayın 11inde haftaya çarşamba tekrar gitcezz bakalım büyümüş mü bebişimmm.sen ne zaman gitcen bi daha görmeye?insallah iyisinizdir iyi bak bebişieeeee
slm semra nasılsın canım
Pınar canım iyiyim çok şükür buralardayım bi ara grip oldum epey ağır geçti evde dinlendim epey devamsızlık yaptım sonrada kendimi bu bebiş konusundan uzaklaştırmak için pek girmedim kk ya . içimden gelmedi açıkcası şimdi iyiyim çok şükür. herşey yolunda yeni hamişler için çok sevinçliyiz çalışıyoruz umuda yolculuğa devam. sen yemene bak zaten zayıfmışsın boşver bak keyfine hiç kısma bebişimiz nazlı ona iyi bak tatlımmmmmşebiiiimmm şebiiimmmhihoyyyt şebiim gelmiişş. nasılsın canım benim? nerdesin bakim sen kaçaaak. her şey yolundadır umarımm
hoşgeldin pınarcım nasılsınız bakimm
çağlacım ve ayşecim hoşgeldiniz ben raziye
şebnemcim sende gelmişsin nasılsın canım
nazmiye nasıl acaba çok merak ettim
ayşede gelmedi bugün
iyi akşamlar sinemcim
semracım sende artık düzene koy bol bol meyve ye
slm pınar nasılsın canım ya günlükped kullanmama gerek olmuyo çok fazla akıntım olmaz benim ama şimdi kudurdu günlük ped mantar yapıyo dediler o yüzden kullanmıyorum bide[/QUOTE
canım inş hamişliktendir akıntın. kokusuz günlükpedler mantar yapmıyor canım ben kokulularını kullandığımda yapmıştı ama allaha şükür orkidin kilar yapmıyor ben çok memnunum
bende senin gibiyim canım stres yapınca ne iştah kalıyo ne uyku gece hiç uyuyamıyorum inş düzelir.evi değiştirmenize kayınbaba neden sorun çıkarıyoki berabermi oturuyosunuz pınarcım.hayırlısı olsun canım acelesi yoksa yazı bekleyin şimdi çok zor gelir taşınmak.bizim içinde zor olcak ama başka çare yok gibi görünüyo.aman güzelim yiyorum diye üzülme ben bugün hiç bişey yemedim diyebilirim çok az yani insan yemeyincede üzülüyo bebeğim için üzüldüm bugün.iyi hadi sende haftaya görceen bebeğini bende haftaya gidecem biz iyiyiyiz teyzesi ii bakıyorum yeğenine bugün bakamadım ama .sende iyi bak kendine vede yeğenime tamammı canım benim.:1hug:
canım kayınbaba, kaynım, amcaları ortak iş yapıyorlar tekstil. geçici olarak bizi bu eve oturttular ama sığmıyoruz,ama bi türlü evden çıkmamıza onay vermediler. eşim mühendis diyorum ona kendi işini yapman kimse hayatımıza karışmaz diye ama kolay değil aile işini bırakmak. bunalıma gireceğim az kaldı. ilk 3 ay bebiş sadece folikasitle besleniyormuş dr öyle söyledi bana, yani yiyemezsen üzülma hayatım, ama 12.ci haftadan sonra yemeye çalışcan o zamana bebiş de büyüdüğü için iştahın açılır canım benimm.
kızlar bende yoğunum şu öss sistemi değiştikçe bizim işlerde artıyo...
sinemcimm burdayım canım valla gelen giden yok hayırlıyla gelmezlerse kırmızılar bakalım az kaldı ya merak içindeyim
semracım pınarcım inş gönlünüze göre evler bulursunuz Allah yardımcınız olsun...
amiin birtanem amiinn
Pınar canım iyiyim çok şükür buralardayım bi ara grip oldum epey ağır geçti evde dinlendim epey devamsızlık yaptım sonrada kendimi bu bebiş konusundan uzaklaştırmak için pek girmedim kk ya . içimden gelmedi açıkcası şimdi iyiyim çok şükür. herşey yolunda yeni hamişler için çok sevinçliyiz çalışıyoruz umuda yolculuğa devam. sen yemene bak zaten zayıfmışsın boşver bak keyfine hiç kısma bebişimiz nazlı ona iyi bak tatlımmmmm
iyi canım nolsun yukarda yazdığım gibi işte idare ediyoz valla nazmişi bende çok merak ettim. ayşede benim gibi devamsız galiba umarım oda iyidir bebişleride iyidir.
canım şebiim seni çok iyi anlıyorum. ben de bebiş yüzünden topicten uzaklaşıyordum arada bir iyi geliyor. başkalarının hamiş olduğunu duymak sevindiriyodu ama kendimiz olamayınca kahroluyodum . yani çook iyi anlıyorum hayatım seni. kendini toplaa, stresini at ama arada gel topige canım benim. allah en kısa zamanda bebişini verir insallaaah. hamiş olmayan kimse kalmaz insallah canımm
kızlar öpüyorum duşa gireyimm, hayırlı akşamlar diliyorum görüşmek üzereee inş hayırlı haberler alırızzz sizdeen a.s.
yok üzülmüyorum canım sadece birazcık burukluk oda geçerhayırlısı nasipcim ya üzülme bırak ne zaman olursa olsun canım strese girme rahat ol ve inanıyorum ki rahat olduğun ilk ay hamiş kalacaksın cetrefilli ismin ne canım buarada kızlar günaydın canlarımmmmm
haklısın merve bende öyle karar aldım koçişe de dedim başka iğne istemiyorum diye olursa olurgünaydınnn canlarım..
nasip madem öyle bırak bencede herşeyde bir hayır vardır sen bukadar yıpranma en azından sığınabileceğin evladın var artık gerisi allahtan. geçmiş olsn
hayır olsun raziyecim nasıl gördüngünaydın kızlar hayırlı bol hamişli günler
nasipcm hayırlısı olsun canım seni o kadar merak ettim ki rüyamda seni hamile olarak gördüm hayrolsun inşallah rabbim ne eylerse hayırlısını eyler bundada vardır bir hayır gelecek canm sabırla bekle
tşk ederim hayatım tabiiki önemli olan kendi sağlığımgünaydın kızllaaar
nasipcim her işte vardır bir hayır sağlık olsun önemli olan senin sağlığın bebişler gelir elbet
stresten uzak durmalıyız hepimiz arkadaşlar bu çok önemli tabiii söyleyene bakmayım söyletene bakın :)
sinemcim valla bi belirti yok canım belkiyorum bende senin gibi hayırlısı olsun yaa kendimizi strese sokmayalım da bebiş yoksa sonra adet de stresten gelmiyor sonra insan şüpheye düşüyoo ne var niye gelmedi ne oldu falan diye hayırlısıyla gelir inş
aramıza hoşgeldin canım ben nasipmerhaba kızlar, ben kısaca kendimi tanıtıyım.ismim ayşe,doğma büyüme ankara ama sivasta yasıyorum. 7 ay oldu evleneli.ve korunmayı gecen ay bıraktık, fakat benim adetlerim cok sancılı gecerdi ve ilişki sırasında da agrım olurdu, 2 gün önce kadın doguma gittik ve çikolata kisti çıktı.4,5 cm çapında. tüplerimin kapanmış olup olmadıgı ilerki aşamalarda yapılan bir testmiş, 2 ay hiç bir tedavi almadan deniycez bebişimizin gelmesini, 2 ayda olmazsa tedavi alıcam.ailem ankarada, ve bu konuları konusabilecegim cok fazla insan yoktu burda. hepinize sonsuz tesekkürler.
nasip sanırım crazybaby, lütfen üzülme, sanırım topiği sen açmışsın, buranın en büyük güzelliği karamsarlığa düşmemizi önlemek. allah kimseyi evlatsız koymasın. hepinize selamlar.
ayrıca afiyet olsun:)
evet şebnemcim haklısın bende zaten dün öyle bir karar aldım artık ne takip ne kendimi dinleme hepsini bırakıyorum olacağı varsa olur zaten allah hakkimizde en hayırlısını9 verecektirselam kızlar nevar ne çok kimler var kimler yok nasıl keyifler
bişi diyimmi kızlar beklentileri artık azaltmak lazım çünkü beklentileri ne kadar yukarda tutarsanız kendinizi ne kadar bi konuya adapte ederseniz başarısız sonuçlar sizi daha daha çok üzüyo ben bunları yaşadım sizde yaşıyosunuz zaten sürekli yaşadığımız konularda birbirimizi kandırmaya gerek yok. nasip üzme kendini beni dinle sende kendini acayip kaptırıyosun sonrada herkesden fazla üzülüyosun lekelenme oldumu oldu bekle daha artık doktora gidip boşuna kendini bu kadar yönlendirme kan testi niye yaptırıyosun hayatım aylardır aynı şeyler benzer şeyler yaşadın bilinçaltı demek yaşadığın belirtiler kaptırma bu kadar kendini yada sürekli gittiğin bu doktorunu değiştir. çünkü belkide hamiş kalıp düşürüyosun hani bazen vucut seleksiyon yapıyo biliyosun otomatikman sonlandırıyo biz bunu bilemiyoruz regl olduk sanıyoruz belki. bilemiyorum yani çok stres yapıyoruz çok kendimizi kandırıyoruz ve sonuç hüzün olunca kopuyoruz. ben kendimi bu konudan uzaklaştırmaya çalışıyorum olabildiği kadar tabi tamamen koparmam mümkün değil elimden geldiğince şekerler kendimizi pozitif enerjiyle yönlendirelim bigün hepimiz hamiş kalcaz. hamişler iyimisiniz kendinize ve bebişlerinize iyi bakıp bize dua ediyomusunuz benim gibi devamsızlar var onlar nerde bakimmmm
evet emelcimooooooo kımler gelmıs nerdesın sen kız bu arada benım oğlanı dogurmaya 9 gun kaldı nasıp uzme kendını hayırlısını dıle bak senın sıgına bılecegın bır oğlun var hıç olmayanları dusun
canım ya sağolasıncanım benim hayırlısı olsun üzülme nasipim ne yalan söyleyim bende üzüldüm ama umudumuz herzaman var bunu ilk sen sölemiştin.bizlerde seni seviyoruz hayatım :1hug:
ben nasip yani apexnasipmrb arkadaşlar süprizzzzz beni hatırladınız mı? bayadır girmedim kadınlar kulübüne ..sizin isimler mi değişmiş....esma vardı şebnem vardı ameli vardı nasip bir de umut yaren vardı ..hadi tanışalım.kim kim olmuş.ta:dance:bi beni hatırladıysanız...
mrb arkadaşlar.ben çok iyiyim sağol zeytin 1007...siteye giremiyorum deminden beri sorun var galiba.benim adım da çağla.hatırlarsanız.ben de hani çikolata kisti vardı hatırlayın..doktor hatasıymış arkadaşlar kist falan yokmuş ben de...5.5 haftalık da düşük yaptım.16 aralıkda......benneyaptımki
slm kızlaaaar.nasılsınızzz?
Semrammm,Sinemiimmm,Beyzammm,Raziyemmm,Şebiiimmmm,Ayşemmm,Mervemmm2,Emeliimmm,
sinemiimm2nasipiiim unuttuğum varsa affola kızlaaar nasılsınız bakalım?
saolasın birtanem iyiym şükür, sen nasılsın bebişimiz nasıl bakalım?
canım çok geçmiş olsun allah şifa versin insallah. şimdi nasıl annen?
bakıyorum hayatım bakmaz olur muyum ama ders de çalışmam lazım,sınava girmik için kocişimi zorlamıştım şimdi sınıfta kalmak olmaaz
slm emeliim, nasılsın var mı bi gelişme. ben iyiyim allaha şükür, ama çook uyuyorum nolcak böyle bilmiyorum, hantallaştım iyice
hoşgeldin aramıza ayşecim. umarım umuduna kavuşursun
canım arkadaşım en az senin kadar üzüldüm emin ol ama var demekki bunda da bir hayır,arkdaşların dediği gibi en azından 1 bebişin var ona sıkıca sarıl, ve en ummadığın anda gelcek bebişin insallaaah. dualarımız seninle canım benimm.bu arada adet oldun mu?