- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
tamam cnm azcık daha dayan sabah net olsun kocan haklıkızlar ben geldim test aldım
ama koçişim yaptırmıyor:1no2:
neymiş sabah idrarıyla daha net sonuç alırmışım
mervişim sen yinede yap canım çalışmanı bak sen öyle sanıyosun ama erken yumurtluyosan yaa
inş. yarın güzel haberler alırız nasibim beyza belirtin var mı canım hiç bıktın bu sorudan ama
keyfini çıkar canım ozaman swetbaby beyza bende senin gibi göğüslerim arada sızlıyo belim arada ağrıyo dün bizim bi komşu kipriklerime baktı karışmış hamile misin dedi yok dedim daha 10 gün var yalan söyledim ama allah affetsin kiprik karışması doğru canım ben makyaj yaptığım için fark edilmiyo dün makaj yapmamıştım hayırlısı bakalım az kaldı canım
canım sakın yeme çiğ et ya toxoplazma falan bulaşır bebeğini düşürür sonra bak benimde canımı istettin ağzım sulandı yaaaaaaaaaaa ama yemicem iç yani kısır yap ye canım eşkili falan
kızlar ben aslı seda benim arkadaşım yeni üye oldu haberiniz olsun bende evdeyim yakında girerim nete öptüm sizi
günaydın nasip sağlık olsun canım hayırlısı üzülme bitanem diğer ay olur mart kedileriyle hep beraber hamiş kalırız inş.