Umudumuz Umut olsun

kızlar ben aslı seda benim arkadaşım yeni üye oldu haberiniz olsun bende evdeyim yakında girerim nete öptüm sizi
merhaba sedacm hoşgeldin.. aslıcım seni merak ettim bende özletme kendini gel sıksık
günaydın kızlar

bu ay da olmadı sabah kalktım test yapmaya ama kanamam olmuş:çok üzgünüm:
şimdi kanamayı takip edeceğim bakalım
çünkü dün berbat bir şekilde başım döndü ve midem bulandı acaba
yerleşme kanaması mı diye

yada bana çocuk yapmak haram bu kadar belirtinin üstüne pes derim artık
bugün 4.gündü ya offfffff sinirlerim çok bozuldu
bu yüzden arkadaşlar beni örnek alın o kadar beliirtiye rağmen sonuçun hüsran
olabileceğini unutmayın...
senağlamasenağlamasenağlama

dur bakalım nasipcim allahtan umut kesilmez tamamen kırmızılar gelmediği sürece belli mi olur belkide yerleşiyordur bebeğin..az daha dayan bugün çoğalmazsa hihoyyyt

allahtan herşeyin hayırlısını dileyelim nasipcim...bak senin aslan gibi bi oğlun var...bi de hiç olmayanları ilk çocuk için uğraşanları düşün...kendini bukadar üzme canım...rabbim her işte bi hayır yazsın bizim için...umudumuz devam edecek sakın unutma hayatım...

merhaba sedacm hoşgeldin.. aslıcım seni merak ettim bende özletme kendini gel sıksık

dur bakalım nasipcim allahtan umut kesilmez tamamen kırmızılar gelmediği sürece belli mi olur belkide yerleşiyordur bebeğin..az daha dayan bugün çoğalmazsa hihoyyyt

bilmiyorum merve korkuyorum kafam almıyor neden o zaman o kadar belirti
bak baş dönmem devam ediyor mide bulantısı var kasık ve bel ağrımda devam ediyor

günaydın kızlar nasipcim üzülme canım rabbim ne eylerse hayırlısını eyler senin allah uzun ömür versin bir oğlun var ya hiç olmayan ben ve benim gibiler tevekkül allahtan canım üzme kendini her işte bir hayır vardır
sedacım hoşgeldin aramıza aslıcım sen de özletme kendini bitanem

nerdesiniz kızlar
size ihtiyacım varken hepiniz kayboldunuzmirmirmirmir

canım sakın üzülme ve moralini asla bozma eğer kaderinde bir çocuğun daha olması yazılıysa hiç ummadığın bir anda o annesini bulur ve sen çok şanslısın yakışıklı bi oğlun var ve anneliği tattın inş tekrar hamile kalırsın bu ay olmazsa bi dahaki ay umudunu yitirme ama kendinide strese sokma nice sağlıklı insanlar var ama stres bebeğin olmasını engelliyor şuan üzüntünü paylaştığımıza emin ol canım herşeyin hayırlısı olsun inş

günaydın kızlar nasipcim üzülme canım rabbim ne eylerse hayırlısını eyler senin allah uzun ömür versin bir oğlun var ya hiç olmayan ben ve benim gibiler tevekkül allahtan canım üzme kendini her işte bir hayır vardır
sedacım hoşgeldin aramıza aslıcım sen de özletme kendini bitanem

canım sakın üzülme ve moralini asla bozma eğer kaderinde bir çocuğun daha olması yazılıysa hiç ummadığın bir anda o annesini bulur ve sen çok şanslısın yakışıklı bi oğlun var ve anneliği tattın inş tekrar hamile kalırsın bu ay olmazsa bi dahaki ay umudunu yitirme ama kendinide strese sokma nice sağlıklı insanlar var ama stres bebeğin olmasını engelliyor şuan üzüntünü paylaştığımıza emin ol canım herşeyin hayırlısı olsun inş

tşk ederim kızlar
haklısınız ama inanın o kadar belirtiden sonra şok oldum hani belirtiler olmasa inan ki üüzülmeyeceğim zamanı gelmemiş diyeceğim ama kafamı karıştırıyor
hayır belirtilerin devam etmesi acaba sorusunu yaratıyor kafamda

nasip canım bak bitane oğlun varmış allah ona sağlıklı uzun ömür versin analı babalı biz ne yapalım bizi düşün bide 4 yıla girdim ama hala kucağım boş hayırlısı de canım günaydın raziş beyza

kızlar
şimdi dr umla konuştum
belirtilerimi söyledim bana gebelik olabilir dedi kana bakmamız lazım dedi
öğleden sonra hastaneye gideceğim
ne olur dua edin
düşük tehlikesi yada yerleşme lekesi olabilir kontrol altına almamız lazım dedi:sm_cool:

günaydınn razişciim herkese günaydınn

hadi hayırlısı nasipcim belkide hamişsindir üzülme

Saf saf ekrana bakmayında yazın kızlar yaaaaaaa nasıp gıtmedın mı doktora merve oğlun nasıl semra doktor ne dedı beyza sen nasılsın

kız ne saf bakması...okuyodum...oğlum iyi valla kıpırdamaya başladı artık...nasip hadigüzel haberle gelirsin inşallah...

slm kızlarr dün gittim dra akşam misafirim vardı yazamadım sizlere.okadar mutluyumki teyzelerii meleğimin kesesini kalp atışını gördüükhihoyyyt pıt pıt ne güzelde atıyo okadar güzel bi duyguki orada tutamadım kendimi sevinçten ağladım.neredeyse 2 aylık olmuş bebeğim :nazar::emir_bebek::nazar:dr dün 6+6 demişti bugün 7 hafta oldu.vitamin hapı verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum.hihoyyytallahım bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın canlarım benim ŞenizŞeniz

slm kızlarr dün gittim dra akşam misafirim vardı yazamadım sizlere.okadar mutluyumki teyzelerii meleğimin kesesini kalp atışını gördüükhihoyyyt pıt pıt ne güzelde atıyo okadar güzel bi duyguki orada tutamadım kendimi sevinçten ağladım.neredeyse 2 aylık olmuş bebeğim :nazar::emir_bebek::nazar:dr dün 6+6 demişti bugün 7 hafta oldu.vitamin hapı verdi 10 gün sonra tekrar gel dedi doktorum.hihoyyytallahım bu güzel duyguyu sizlerede yaşatsın canlarım benim ŞenizŞeniz

senin adına çok sevindim semra hadi gözün aydın

sağol nasip inş. sende hamişsindir canım duam seninle bitanem doktorun bugün sana güzel haberler verir inş.bizimle paylaşırsın senden nedense çok umutluyum bu ay allah gönlüne göre versin hayatım.

Gunaydın kızlar nasıp uzme kendını hamılesın belkı
emel sana bişi sorcam kaçıncı haftanda alıcak sezeryana seni şuanki takvimin ile doktorun haftası uyuyor mu cnm?
kız ne saf bakması...okuyodum...oğlum iyi valla kıpırdamaya başladı artık...nasip hadigüzel haberle gelirsin inşallah...
ayy maşallahh kız ne mutlu sanaa kaydirigubbakcemile5

ay cnm benim çoook sevimdimm hayırlıı olsunn süper aminnnnnnnn

nasipp bencee üzme kendini bebeğin gelioooo hihoyyyt

X