Umudumuz Umut olsun

nasipcim iki tane al sen ne olur ne olmaz bozuk çıkar diye yarın sabah yaparsın birinide

bende öyle düşünmüştüm işi sağlama almak lazım
ama akıntım çoğaldı
varsa çıkar sanırım bugün 3.gün hatta 4.gün:lepi:

raziye cnm neden değerlendirmedin kız neyse bugn değerlendir tam günün gibi cnm kaçırma kızz

ne yapayım annemlere gittik inşallah dün akıntım fazlaydı bugün sabah karnım sancıdı evet bugün akşam çalışcam

sinemmcim valla ben bi deneme yetiştirmeye çalışıyorum okuyorum ama yazamıyorum canımmm yanlız mı kaldın senn

iyiyim sinemcim...sabahtan beri neler kaynattınız onu okuyodum...inş bu ay hamişş kalırsın canım..işe yarar inş teyzenin elleri...

kızlar nazmiye neden gelmiyo ben çok merak ediyorum sorunluydu gebeliği..inşallah iyidir...

nasip aldın mı test? 3-4 saat idrarını tut öyle yap...o zaman çıkar...ay hadi inşallah...

semra gel de haber ver bakam gittin mi dr'a...

raziye sen de boş geçme hayatım...hadi bakalım iş başına...2009 da patlayacak bu topik...

kızlar hepinizi çooook öpüyoruz kuzumla...biliyo musunuz artık çok net hissediyorum kıpırtılarını...allahıma her gece dua ediyorum inşallah rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu...

erken kız daha yeni bitti ne zaman çalışayım:)))
sen beni boşver senin ve beyzanın az kaldı hadii oynayalımmm..

maşallah yaa
kim bilir ne kadar güzel bir duygudur insanın içinde bir canlının oluşması ve büyümesi, hareket etmesi acaba bende birgün o kıpırtıları hissedebilecekmiyim

erken deme canım canım benim adetin 10. günü kocamandı yumurtam 7. günü falan büyümeye başlıyo sende erken yumurtluyosan o yüzden denk gelmiyo olabilir canım ay bu günü saymazsak 4 gün kaldı yaaa çok merak ediyorum ne olacak diye bide falda çıkınca hayırlısı nasippppp ne yaptın çatlattın bizi yaaaa nerdesin

maşallah yaa
kim bilir ne kadar güzel bir duygudur insanın içinde bir canlının oluşması ve büyümesi, hareket etmesi acaba bende birgün o kıpırtıları hissedebilecekmiyim

inşallah hissedeceksin beyzacım...rabbim çok büyük...

yok cnm ben erken yumurtlamıyorum 28.günde oldum geçen ay 15.gün yumurtlamıştımgenelde 14.15.gün yumurtluyorum ondan 12.gün başlıcam ovulasyon testine .delikafadulden

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemilea.s.erken deme canım canım benim adetin 10. günü kocamandı yumurtam 7. günü falan büyümeye başlıyo sende erken yumurtluyosan o yüzden denk gelmiyo olabilir canım ay bu günü saymazsak 4 gün kaldı yaaa çok merak ediyorum ne olacak diye bide falda çıkınca hayırlısı nasippppp ne yaptın çatlattın bizi yaaaa nerdesin

kızlar ben geldim test aldım
ama koçişim yaptırmıyor:1no2:
neymiş sabah idrarıyla daha net sonuç alırmışım

mervişim sen yinede yap canım çalışmanı bak sen öyle sanıyosun ama erken yumurtluyosan yaa

canım valla aynı duyguları yaşıyoruz ve gün yaklaştıkça benim olumsuz düşünceler artıyo ama hayırlısı olsun bu ay olmazsa bi dahaki ay o da olmazsa sonraki ay pes etmek yok yola devam :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…