- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
nasipcim iki tane al sen ne olur ne olmaz bozuk çıkar diye yarın sabah yaparsın birinide
bende öyle düşünmüştüm işi sağlama almak lazım
ama akıntım çoğaldı
varsa çıkar sanırım bugün 3.gün hatta 4.gün:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasipcim iki tane al sen ne olur ne olmaz bozuk çıkar diye yarın sabah yaparsın birinide
iyiyim sinemcim...sabahtan beri neler kaynattınız onu okuyodum...inş bu ay hamişş kalırsın canım..işe yarar inş teyzenin elleri...
kızlar nazmiye neden gelmiyo ben çok merak ediyorum sorunluydu gebeliği..inşallah iyidir...
nasip aldın mı test? 3-4 saat idrarını tut öyle yap...o zaman çıkar...ay hadi inşallah...
semra gel de haber ver bakam gittin mi dr'a...
raziye sen de boş geçme hayatım...hadi bakalım iş başına...2009 da patlayacak bu topik...
kızlar hepinizi çooook öpüyoruz kuzumla...biliyo musunuz artık çok net hissediyorum kıpırtılarını...allahıma her gece dua ediyorum inşallah rabbim tüm isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguyu...
maşallah yaa
kim bilir ne kadar güzel bir duygudur insanın içinde bir canlının oluşması ve büyümesi, hareket etmesi acaba bende birgün o kıpırtıları hissedebilecekmiyim
erken deme canım canım benim adetin 10. günü kocamandı yumurtam 7. günü falan büyümeye başlıyo sende erken yumurtluyosan o yüzden denk gelmiyo olabilir canım ay bu günü saymazsak 4 gün kaldı yaaa çok merak ediyorum ne olacak diye bide falda çıkınca hayırlısı nasippppp ne yaptın çatlattın bizi yaaaa nerdesin
erken deme canım canım benim adetin 10. günü kocamandı yumurtam 7. günü falan büyümeye başlıyo sende erken yumurtluyosan o yüzden denk gelmiyo olabilir canım ay bu günü saymazsak 4 gün kaldı yaaa çok merak ediyorum ne olacak diye bide falda çıkınca hayırlısı nasippppp ne yaptın çatlattın bizi yaaaa nerdesin