Umudumuz Umut olsun

kızlar selam ben geldim..Geçmişi fazla okuyamadım..umarım herkes iyidir..
Öncelikle Pınarcım tebrik ederimmmm.... Allahım kucağına almayıda nasip etsin..
Nasip sen nasılsın iğneler işe yaramıştır umarım..
Şebo gelmiş kaçmışsın ama kızmayacağım bende aynı durumdayım :)))
Merve2 cim yarın için bol şans diliyorum hayatım sana..Bebişin güzel yüzünü göstersin sana..
Merve Clear Blue ile iyi çalışmalar dilerim sana :))
Gülşen sende yoksun..İdilcik hatrına ses çıkartmıyoruz :)) Kendine iyi bak..
Sinem öğretmen sende iyice astın burayı :)))
Diğer sinemcim sen nasılsın? Gün yaklaştı sanırım..
Raziyecim sen dediğim gibi çalışmaları aksatma..Allah büyüktür..
Bu arada Nazmiyeden haber var mı?
Zeytin canım kızma ama adını unuttum :)) Senınde günün az kalmış inşallah iyi haberler verirsin
Semra senın hamilelik nasıl gidiyor ?
Ayşe senı unuttum sanma.. Oklavalı Alperen in annesi sen nasılsın ?
Başka kim kaldı unuttuğum ..Umarım kimse kalmamıştır..
Aaaa pardon Aslıcım ve Asiyeciğimi unutuyordum..Asiyecim umarım yumuoşlar bu ay işe yarar..Bol şans canım.. Aslıcım sen ve Mehmet canda iyidir umarım..
Emel senide unutmadım..Ne zaman gelecek oğluşumuz.. Sana çok kızacak haberin olsun..Bu temizlik sevdan yüzünden :)))

hoşgeldin nasipcim inşallah p.tesiye kadar gelmez gelmeyesiciler ayy ne güzel martın ilk hamiş haberini senden alırız inşallah güzelim

emelcim hamilelik iyi gidiyo canım allaha şükür sadece nedense uyku problemim var iki gündür çok uyuyorum.sende iyisindir umarım.sinemcim az kalmış hadi hayırlısı canım inş. yemezsin kartı da gelir bebişin bitanem.nasip ya seni çok merak ediyorum bu ay müjdeyi senden alırız inş. hayatım içime doğan gerçek olsun ne oluuurr.gelsin bu ay bebişin canım inş. :ecrin_bebek:

cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn kabul olan dualar neticesinde bebiş patlaması yaşansın evler ingaaa sesleriyle dolsun topiğimizin güzel anneleri bebişlerle uğraşmaktan iğne ipliğe dönsün inşallahhhh
nasippppppp yap şu testi yaa kim bekleyecek ptesiye kadarrrrrrrkaydirigubbakcemile
zeytinimmm bizde çok iyiyiz canımmmm:1hug:
rahelim yırttın oklavadan dermişimm yok kız bu sıralar oklava moklava çıkmıyo pek uslandımı burdakiler neee:roflol:
şebbom cee yapıp kaçmışsınnnn hayırdırrrrrCADIARZU
mervem gülşenim emoşum aslım nikolüm beyzam asişim razişim sinemim pınarım nazmiyem semram unuttuğum varsa affolaaaaa öpüldünüz canlarım mucuksss mucuksssŞenizŞeniz

hoş geldin nasip nasılsın canım bende eğer haftaya adet olmazsam ayın 10da test yapmayı düşünüyürum hayırlısı sırayla gelir inş. müjdeli haberler

hamişlik çok uyutuyor canım sakın korkma ama çok yenisin hareklerine dikkat et sankın uzanma ve gerinerek esneme
nasipçim inş hayırlı haberler alırız rahel emelcim nasılsın kızlar siz nasılsınız sonunda yoğun günler bitiyor bugün son çalışma günüm artık evden katılıcam sizlere

hoşgeldin ayşecim amin canım o duaların için ağzına sağlık allahım kabul etsin inşallah bu mübarek günde nasılsınız bakalım oğluşunla

slm rahel nasılsın kçaklar listesindesin pek uğramıyosun artık sayfaya özletmeyin kızlar kendinizi iyiyim ayşe bakalım bu ay ne olacak hayırlısı eğer olursa diğer aylardan farklı bişey yaptım onu söylicem size hamiş kalmadan sölemicem hamiş kalırsam o yüzden kalmışım diyecem çünkü kaç aydır iğne hap tık yok

kızlar...hakikatten nazmiye nerde yaaa...yine hastanede falan yatmasın..allah korusun...kim ulaşabilir...

kızlarrrrrrrrr selammmmmm nazmiyeden değil ama size seher ve esmadan haberler getirdim:)))))

sehercik seleninin doğmasına 60 günü kalmış 2.200 gr olmuş maşallahh..çok selam söledi hepinize..

esmacık ise batuşu ile uğraşıyormuş sarılığı henüz geçmemiş çok şükür onun dışında iyilermiş normal doğumu tavsiye ediyor herkese selam söledi..

benden bukadarcık....

oooooooohhhh...ne güzel haberler bunlar....bizden de çok selam söyleseydin adaşım...

aslıcım sağol canım valla bırak uzanmayı esnemeyi geçen gün temizlik yaptım kanepeleri kaldırıp altlarını silip süprdüm akşamada eşimden bi güzel fırça yedim. 2 kişiyiz evi pisleten yok niye bukadar yoruyosun kendini ya yavrumuza bişi olsaydı dedi.ya yardımcı tutcam sana yada ben yapacam bundan sonra ev işlerini dedi bir sürü şey saydı.eşimde senin gibi düşünüyo düşer filan diye korkuyo.bugünde usandım iş yapmam yasak bari elişi yapıyım dedim.senin adına çok sevindim canım valla iyi oldu işi bırakman.Şeniz

çok sevindim mervecim allah kuzucuklarına sağlık versin seherde sağ sağlim kucağına alır :ecrin_bebek: inş.

kızlar ya kadının biri gaz sancım var diye dr. gitmiş tüp bebek tedavisi görüyomuş ama maddi nedenlerden yarım bırakmış ilaçlardan falan vücudunun şiştiğini sanıyomuş bugün erkek bebek doğurmuş hastaneye gidince dr. anlamış hamiş olduğunu allahım ne büyüksün yarabbim bizede kısmet et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…