emelcim hamilelik iyi gidiyo canım allaha şükür sadece nedense uyku problemim var iki gündür çok uyuyorum.sende iyisindir umarım.sinemcim az kalmış hadi hayırlısı canım inş. yemezsin kartı da gelir bebişin bitanem.nasip ya seni çok merak ediyorum bu ay müjdeyi senden alırız inş. hayatım içime doğan gerçek olsun ne oluuurr.gelsin bu ay bebişin canım inş. :ecrin_bebek:
kızlarrrrrrrrr selammmmmm nazmiyeden değil ama size seher ve esmadan haberler getirdim:)))))
sehercik seleninin doğmasına 60 günü kalmış 2.200 gr olmuş maşallahh..çok selam söledi hepinize..
esmacık ise batuşu ile uğraşıyormuş sarılığı henüz geçmemiş çok şükür onun dışında iyilermiş normal doğumu tavsiye ediyor herkese selam söledi..
benden bukadarcık....
hamişlik çok uyutuyor canım sakın korkma ama çok yenisin hareklerine dikkat et sankın uzanma ve gerinerek esneme
nasipçim inş hayırlı haberler alırız rahel emelcim nasılsın kızlar siz nasılsınız sonunda yoğun günler bitiyor bugün son çalışma günüm artık evden katılıcam sizlere
kızlarrrrrrrrr selammmmmm nazmiyeden değil ama size seher ve esmadan haberler getirdim:)))))
sehercik seleninin doğmasına 60 günü kalmış 2.200 gr olmuş maşallahh..çok selam söledi hepinize..
esmacık ise batuşu ile uğraşıyormuş sarılığı henüz geçmemiş çok şükür onun dışında iyilermiş normal doğumu tavsiye ediyor herkese selam söledi..
benden bukadarcık....