canım benim dualarım seninle, insallah gittiğinde bebişini göreceksin, kötü şeyler aklına getirme emii tazee anneee :)a.s.
ah pınarım inş.gülüm yaa okadar korkuyorumki kötü bişey olmasından komşumda 1 aylık hamileydi dr ur olduğunu söylemiş bebekle birlikte büyüyo demiş büyümesini durdurabilirsek doğumdan sonra alırız ur u demiş.büyümesini durduramazsakta bebeği almaktan başka çare yok demiş:çok üzgünüm: 3 çocuğu vardı bunuda istemiyorum diyodu şimdide üzülüyo keşke istemiyorum demeseydim ondan böyle oldu belkide diyo.şimdi bende korkuyorum allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin hayırlısıyla doğuralım inş..canım pınarım.
aman haa, kötü düşünme işte, hamişliğin tadını çıkar,allah korusun kötü bişi varsa da alllahtan deyip boyun bükeriz ama şimdiden kötü düşünüp bebişini strese sokmanın alemi yok. pozitif düşün pozitif olsun olur mu canım arkadaşım ben hissediyorum bebişin senin onu görmeni bekliyo hem de kalp atışını da duyarsın pıtpıtpıt diyee ayyheyecan yaptım tekrar duymak istiyorum ben deeedelikafadulden önce anne baba sağlığı önemli sonra gelsin bebişler.umarım arkadaşının uru büyümez ve bebişini sağlıcakla doğurur canım benim ama dediğim gibi anne sağlığı daha önemli, sonrasında yine yapar bebiş. allahım yardım etsin insallaaah birtanem
haklısın pınarcım herşey allahtan böyle yaparak bebeğimide üzüyorum bundan sonra negatif düşünceleri attım kafamdan canım ya moral verdiğin için soğol bitanem allah razı olsun.pazartesiyi bekliyorum şu kalp atışınıda bi duysam çok heyecanlıyım.arkadaşıma gelince inş.canım ur büyümezde doğurur bebişini sağ sağlim.öpüyorum seni pınarım Şenizallaha emanet olun :ecrin_bebek:yarın görüşüz tatlım.
canım umudunu yitirme,yeri geldi hepimiz umutlandık ama kırmızı kartı yedik,yeri geldi topicten ara sıra uzaklaştık, ham,iş haberleriyle sevinip, arkadaşlarımızın dertleriyle hüzünlendik ama hiiç umudumuzu tamamen kaybetmedik. sen de bi an önce toparlaaan ve adetin biter bitmez çalışmalara başla. rabbim hiçkimseyi evlat hasretiyle denemesin insallah en kısa sürede sen de bebişine kavuşursun canım a.s.
umudunu hiç yitirme bitanem allahım vaktini saatini biliyo sadece sabır inan hiç ummadığın bi anda veriyo rabbim bendede öyle oldu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim yeterki kafana çok takma stres yapma ve dua et tamammı canım.biliyorumki birgün buradaki bebiş isteyen bütün arkadaşlarımın sende dahil bebişiniz olacak lütfen umutsuzluğa kapılma bitanem.