Umudumuz Umut olsun

canım benim dualarım seninle, insallah gittiğinde bebişini göreceksin, kötü şeyler aklına getirme emii tazee anneee :)a.s.

ah pınarım inş.gülüm yaa okadar korkuyorumki kötü bişey olmasından komşumda 1 aylık hamileydi dr ur olduğunu söylemiş bebekle birlikte büyüyo demiş büyümesini durdurabilirsek doğumdan sonra alırız ur u demiş.büyümesini durduramazsakta bebeği almaktan başka çare yok demiş:çok üzgünüm: 3 çocuğu vardı bunuda istemiyorum diyodu şimdide üzülüyo keşke istemiyorum demeseydim ondan böyle oldu belkide diyo.şimdi bende korkuyorum allahım yavrularımıza sağlık sıhhat versin hayırlısıyla doğuralım inş..canım pınarım.

aman haa, kötü düşünme işte, hamişliğin tadını çıkar,allah korusun kötü bişi varsa da alllahtan deyip boyun bükeriz ama şimdiden kötü düşünüp bebişini strese sokmanın alemi yok. pozitif düşün pozitif olsun olur mu canım arkadaşım ben hissediyorum bebişin senin onu görmeni bekliyo hem de kalp atışını da duyarsın pıtpıtpıt diyee ayy heyecan yaptım tekrar duymak istiyorum ben deeedelikafadulden önce anne baba sağlığı önemli sonra gelsin bebişler.umarım arkadaşının uru büyümez ve bebişini sağlıcakla doğurur canım benim ama dediğim gibi anne sağlığı daha önemli, sonrasında yine yapar bebiş. allahım yardım etsin insallaaah birtanem

haklısın pınarcım herşey allahtan böyle yaparak bebeğimide üzüyorum bundan sonra negatif düşünceleri attım kafamdan canım ya moral verdiğin için soğol bitanem allah razı olsun.pazartesiyi bekliyorum şu kalp atışınıda bi duysam çok heyecanlıyım.arkadaşıma gelince inş.canım ur büyümezde doğurur bebişini sağ sağlim.öpüyorum seni pınarım Şenizallaha emanet olun :ecrin_bebek:yarın görüşüz tatlım.

hah şöylee ya, canım benim hayırlı haberlerini bekliyorum senin de arkdaşının da ve dualarım sizlerle canım benim, allah herşeyin hayırlısıyla bebişlerimizi bizlere bağışlasıııın. görüşmek üzere öpüyorum canım beniim:1hug:

canım teekkürederim ümıtım bitmiş dğl ama. reglim geçigince ve ilk kez 8gün.artık bebeğimi kucama alma hayalleri kurup..ona hemen bişeyler örmeye falan başlıcaktım.çok kabullenmiştim bu kez.erkekmi kızmı diye düşünmey başlamıştım:çok üzgünüm:

siz cici annelerin duası bana büyük kuvvet oluyor..inşaallah bu ay olur elimden geldi kadar strsyapmıcam..gözyaşlarımı içime akı:a015:tıyorum.bakalım9.ay nasıl geçicek

pınarım hayatım
sana mail göndermiştim ama birde burdan kutlamak istedim hayatım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
hayatın boyunca herşeygönlünce olması dileğiyle....
a.s.a.s.a.s.

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

pınarcım doğum günün kutlu olsun canım dün erken çıktım işten nice sağlıklı mutlu bebişin ve eşinle güzel günlere canım

iyiyim ayşecim sen nasılsın bu arada kızlar hepinize günaydın ben yine sabahın köründe burdayım

günaydın kızlar pınarcım iyiki doğdun sende benim gibi bebşinle girdin yeni yaşına allahım ikinizede uzun sağlıklı ömürler versin
sinemcim günaydın nasip ne oldu gelmedi dimi kırmızılar nezaman belli olucak

kızlar günaydın....
pınarcım canım çok sevinim...1 tane olsun bizim olsun canım..allahım sağlıcakla doğurmayı nasip etsin...doğum günün kutlu olsun...nice böyle güzel yeni yaşlar kutlaman dileğiyle....

nasippp....bugün günün dimi..hadi hayırlı haberler ver bize....

kızlar...hepinizi çoook öpüyorum canlarım....bi ceee diyim dedi...

herkese günaydın kızlar bu aralar pek gelemiyorum hem işler yavaş keyfim yok hem işe düzgün gelmiyorum umarım herkes iyidir elli altmış sayfa olmuş okuyamadım bi ara okurum. hepiniz öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…