Umudumuz Umut olsun

kızlaaar benim belim çook ağrıyoo sanki iki taraftan tutmuşlar çekiyorlar gibi buneee anlamadım
eskiden adet öncesi böyle olurdu ama daha 8 gün vaaar ağlıycam yaa

emelcim iğneyi 12sinde oldum ve beklemedeyim bakalım kısmetimizde ne varsa o olacak
ama regl belirtileri namına birşey yok

hoşgeldin nasipcim inşallah p.tesiye kadar gelmez gelmeyesiciler ayy ne güzel martın ilk hamiş haberini senden alırız inşallah güzelim
inşallah hayatım evet martın ilk bebişi olacak
ocakta pınar
şubatta semra
martta ben oleyyyy
hiç boş geçmedik

inşallah doğru doğuyordur içine
kız teyzesi zaten anneşindeyse ha cuma ha pazartesi ne fark eder
hoş geldin nasip nasılsın canım bende eğer haftaya adet olmazsam ayın 10da test yapmayı düşünüyürum hayırlısı sırayla gelir inş. müjdeli haberler
hadi hayırlısı olsun
inşallah aslıcım

canım bebişin bu ay da gelmemişse vardır bi hayır allah hayırlı zamanda vercek bebişini. üzülsen de çabuk toparla olur mu kendini

pınarım hayatım
sana mail göndermiştim ama birde burdan kutlamak istedim hayatım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
hayatın boyunca herşeygönlünce olması dileğiyle....

teşekkür ederimm nasipiiim. hepbirlikte nicee yaşlaraaa :) ay beni meraktan çatlattın kız yarın testi yapar yapmaz haber veriyosun yolarım seni vallaaa klava::asigim:a.s.

pınarcım doğum günün kutlu olsun canım dün erken çıktım işten nice sağlıklı mutlu bebişin ve eşinle güzel günlere canım

teşekkür ederim canım beniimm, hepbirlikte insallaaah. 8 gün kalmış ay o da nası zor geçeeer off, insallah sonucunda güzel haber verirsin bize de canımın içiii

amiin canım benim, gerçekten bu doğum günüm diğerlerine göre daha güzel daha mutlu geçti, allahım hepimizi mutlu kılsın, sevdiklerimizden ve bebişlerimizden ayırmasıın. amiin

teşekkür ederim canımcııım. sen nasılsın bebiş nasıl bakalım??annesini üzmüyodur umarım

herkese günaydın kızlar bu aralar pek gelemiyorum hem işler yavaş keyfim yok hem işe düzgün gelmiyorum umarım herkes iyidir elli altmış sayfa olmuş okuyamadım bi ara okurum. hepiniz öpüldünüz

şebiiiim çok özledim canım benimm, nasıl oldun? dikkat et kendine emii birtanem. çok öpüyorumma.s.

teşekkür ederim razişiiim,hepimizin insallaaah. allahım sizlere de bebişlerinizi versin insallah, emekleriniz boşa gitmesinnn. amiiin

Pınarcım doğum günün kutlu olsun cnm Allah eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlı uzun ömür versin cnm

teşekkür ederiimm birtaneeem. insallah yumoşun zamanında çatlar ve bebişini getirir sana asiyecim, dularım sizinle allah yardımcımız olsun, olanlara sağlık sıhat versin olmayanlara sağlıklı sıhatli bebiş versinnn insallahhh amiiin

emelcim maşallah paşana...gelmesine ne kadar az kaldı...sağlıcakla gelsin...

kızlar ben de dün dr'daydım...oğluşum oluyo....dr teyzemiz kesin söyledi artık...kuzum heryerini açtı gösterdi valla...yiğidin malı meydanda hesabı....:))))))))

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş

Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle olan oldu mu?

ayyyy yavrummm demek erkekmişş yerim onuuu bennn hayırlı uğurlu olsun adaşımmm oğluşun aslan gibi sözü doğru bir adam olsun..delikafadulden
kızlar doktordan geldım pasam 3400 kg 14 martda doguma gıdıyommmmmmmmmmmmm

canımmmmm hadi hayırlısıyla bebeğini kucağına al tosun olmuşş seninki maşallahhh maşallahhh

nasip sen naptın yazmamışsın gerçi sen hamişsin o ayrı meselekaydirigubbakcemile

nasılsınız bakalım kızlar mervecim 2 çok sevindim oğluşun geliyo allah analı babalı buyutsun

selam kızlar
ben cumartesi günü test yaptım ama tek çizgi gerçi çok erken daha biliyorum kızdada reglden 6 gün sonra silik çıkmıştı o yüzden testi ileri ki günlerde tekrarlayacağım....
gerçi göğüs ucumda bezecikler oluştu hamişler sizlerde de varmı?

emelim 14 mart hadi hayırlısı olsun allah seni biran önce kurtarsın
merve 2 oh oh topik erkek doluyor kızlarımız kapışılacakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…