- 30 Ekim 2008
- 7.934
- 0
- 42
emelcim iğneyi 12sinde oldum ve beklemedeyim bakalım kısmetimizde ne varsa o olacakkızlar selam ben geldim..Geçmişi fazla okuyamadım..umarım herkes iyidir..
Öncelikle Pınarcım tebrik ederimmmm.... Allahım kucağına almayıda nasip etsin..
Nasip sen nasılsın iğneler işe yaramıştır umarım..
Şebo gelmiş kaçmışsın ama kızmayacağım bende aynı durumdayım :)))
Merve2 cim yarın için bol şans diliyorum hayatım sana..Bebişin güzel yüzünü göstersin sana..
Merve Clear Blue ile iyi çalışmalar dilerim sana :))
Gülşen sende yoksun..İdilcik hatrına ses çıkartmıyoruz :)) Kendine iyi bak..
Sinem öğretmen sende iyice astın burayı :)))
Diğer sinemcim sen nasılsın? Gün yaklaştı sanırım..
Raziyecim sen dediğim gibi çalışmaları aksatma..Allah büyüktür..
Bu arada Nazmiyeden haber var mı?
Zeytin canım kızma ama adını unuttum :)) Senınde günün az kalmış inşallah iyi haberler verirsin
Semra senın hamilelik nasıl gidiyor ?
Ayşe senı unuttum sanma.. Oklavalı Alperen in annesi sen nasılsın ?
Başka kim kaldı unuttuğum ..Umarım kimse kalmamıştır..
Aaaa pardon Aslıcım ve Asiyeciğimi unutuyordum..Asiyecim umarım yumuoşlar bu ay işe yarar..Bol şans canım.. Aslıcım sen ve Mehmet canda iyidir umarım..
Emel senide unutmadım..Ne zaman gelecek oğluşumuz.. Sana çok kızacak haberin olsun..Bu temizlik sevdan yüzünden :)))
inşallah hayatım evet martın ilk bebişi olacakhoşgeldin nasipcim inşallah p.tesiye kadar gelmez gelmeyesiciler ayy ne güzel martın ilk hamiş haberini senden alırız inşallah güzelim
inşallah doğru doğuyordur içineemelcim hamilelik iyi gidiyo canım allaha şükür sadece nedense uyku problemim var iki gündür çok uyuyorum.sende iyisindir umarım.sinemcim az kalmış hadi hayırlısı canım inş. yemezsin kartı da gelir bebişin bitanem.nasip ya seni çok merak ediyorum bu ay müjdeyi senden alırız inş. hayatım içime doğan gerçek olsun ne oluuurr.gelsin bu ay bebişin canım inş. :ecrin_bebek:
kız teyzesi zaten anneşindeyse ha cuma ha pazartesi ne fark edercumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn kabul olan dualar neticesinde bebiş patlaması yaşansın evler ingaaa sesleriyle dolsun topiğimizin güzel anneleri bebişlerle uğraşmaktan iğne ipliğe dönsün inşallahhhh
nasippppppp yap şu testi yaa kim bekleyecek ptesiye kadarrrrrrrkaydirigubbakcemile
zeytinimmm bizde çok iyiyiz canımmmm:1hug:
rahelim yırttın oklavadan dermişimm yok kız bu sıralar oklava moklava çıkmıyo pek uslandımı burdakiler neee:roflol:
şebbom cee yapıp kaçmışsınnnn hayırdırrrrrCADIARZU
mervem gülşenim emoşum aslım nikolüm beyzam asişim razişim sinemim pınarım nazmiyem semram unuttuğum varsa affolaaaaa öpüldünüz canlarım mucuksss mucuksssŞenizŞeniz
hadi hayırlısı olsunhoş geldin nasip nasılsın canım bende eğer haftaya adet olmazsam ayın 10da test yapmayı düşünüyürum hayırlısı sırayla gelir inş. müjdeli haberler
inşallah aslıcımhamişlik çok uyutuyor canım sakın korkma ama çok yenisin hareklerine dikkat et sankın uzanma ve gerinerek esneme
nasipçim inş hayırlı haberler alırız rahel emelcim nasılsın kızlar siz nasılsınız sonunda yoğun günler bitiyor bugün son çalışma günüm artık evden katılıcam sizlere
canım teekkürederim ümıtım bitmiş dğl ama. reglim geçigince ve ilk kez 8gün.artık bebeğimi kucama alma hayalleri kurup..ona hemen bişeyler örmeye falan başlıcaktım.çok kabullenmiştim bu kez.erkekmi kızmı diye düşünmey başlamıştım:çok üzgünüm:
pınarım hayatım
sana mail göndermiştim ama birde burdan kutlamak istedim hayatım
DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
hayatın boyunca herşeygönlünce olması dileğiyle....
pınarcım doğum günün kutlu olsun canım dün erken çıktım işten nice sağlıklı mutlu bebişin ve eşinle güzel günlere canım
günaydın kızlar pınarcım iyiki doğdun sende benim gibi bebşinle girdin yeni yaşına allahım ikinizede uzun sağlıklı ömürler versin
sinemcim günaydın nasip ne oldu gelmedi dimi kırmızılar nezaman belli olucak
kızlar günaydın....
pınarcım canım çok sevinim...1 tane olsun bizim olsun canım..allahım sağlıcakla doğurmayı nasip etsin...doğum günün kutlu olsun...nice böyle güzel yeni yaşlar kutlaman dileğiyle....
.
herkese günaydın kızlar bu aralar pek gelemiyorum hem işler yavaş keyfim yok hem işe düzgün gelmiyorum umarım herkes iyidir elli altmış sayfa olmuş okuyamadım bi ara okurum. hepiniz öpüldünüz
günaydın kızlar hayırlı cumalar allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin canlarım
pınarcım dün erken çıkmıştım canım doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ve eşinle nice güzel yıllara bitanem
Pınarcım doğum günün kutlu olsun cnm Allah eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlı uzun ömür versin cnm
kızlar selam ben geldim..Geçmişi fazla okuyamadım..umarım herkes iyidir..
Öncelikle Pınarcım tebrik ederimmmm.... Allahım kucağına almayıda nasip etsin..
Nasip sen nasılsın iğneler işe yaramıştır umarım..
/QUOTE]
teşekkür ederim canım benim. nerelerdesin sen bakiim. beni de geçtin sen hiç yoksun topictee. nası gidiyor hayat canım benim? yaza kaldı tüp bebek değil mi ?arada bilgi ver bize birtanem. çok öpüyorum
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunnn kabul olan dualar neticesinde bebiş patlaması yaşansın evler ingaaa sesleriyle dolsun topiğimizin güzel anneleri bebişlerle uğraşmaktan iğne ipliğe dönsün inşallahhhh
nasippppppp yap şu testi yaa kim bekleyecek ptesiye kadarrrrrrrkaydirigubbakcemile
zeytinimmm bizde çok iyiyiz canımmmm:1hug:
rahelim yırttın oklavadan dermişimm yok kız bu sıralar oklava moklava çıkmıyo pek uslandımı burdakiler neee:roflol:
şebbom cee yapıp kaçmışsınnnn hayırdırrrrrCADIARZU
mervem gülşenim emoşum aslım nikolüm beyzam asişim razişim sinemim pınarım nazmiyem semram unuttuğum varsa affolaaaaa öpüldünüz canlarım mucuksss mucuksssŞenizŞeniz
ayseeeeeeeeeklava: klava: artık zopayı ben kullancam sanırım. nerelerdesin bakim sen hiç gelmiosun artıık, yüzünü gören cennetlik. şaka bi yana canım umarım sen ve bebişin iyidir. çok öpüyorum çok özledimmmm
hamişlik çok uyutuyor canım sakın korkma ama çok yenisin hareklerine dikkat et sankın uzanma ve gerinerek esneme
nasipçim inş hayırlı haberler alırız rahel emelcim nasılsın kızlar siz nasılsınız sonunda yoğun günler bitiyor bugün son çalışma günüm artık evden katılıcam sizlere
ohh, eve geç kız dinlen artık, hadi gözün aydın canımcım
kızlarrrrrrrrr selammmmmm nazmiyeden değil ama size seher ve esmadan haberler getirdim:)))))
sehercik seleninin doğmasına 60 günü kalmış 2.200 gr olmuş maşallahh..çok selam söledi hepinize..
esmacık ise batuşu ile uğraşıyormuş sarılığı henüz geçmemiş çok şükür onun dışında iyilermiş normal doğumu tavsiye ediyor herkese selam söledi..
benden bukadarcık....
hey maşallahhh maşallaaaahbizden de slm söleseydin aşkım
kızlar doktordan geldım pasam 3400 kg 14 martda doguma gıdıyommmmmmmmmmmmm
emelcim maşallah paşana...gelmesine ne kadar az kaldı...sağlıcakla gelsin...
kızlar ben de dün dr'daydım...oğluşum oluyo....dr teyzemiz kesin söyledi artık...kuzum heryerini açtı gösterdi valla...yiğidin malı meydanda hesabı....:))))))))
ayyyy yavrummm demek erkekmişş yerim onuuu bennn hayırlı uğurlu olsun adaşımmm oğluşun aslan gibi sözü doğru bir adam olsun..delikafaduldenemelcim maşallah paşana...gelmesine ne kadar az kaldı...sağlıcakla gelsin...
kızlar ben de dün dr'daydım...oğluşum oluyo....dr teyzemiz kesin söyledi artık...kuzum heryerini açtı gösterdi valla...yiğidin malı meydanda hesabı....:))))))))