Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm beyza raziş nasipten haber yok asiş gelmiş gitmiş asiş kaçıncı gününde yumurtan 11 mm di canım benim çok erken büyüyomuş 10. günde 24mm di hemen çatlatma iğnesini vuruldum
beyza nasılsın bi belirtin falan avr mı canım benim akıntım fazlalaştı sanki bu ara az kaldı yaaa
benimde bugün biraz işlerim var belki gelirimnasip nasılsın dün karşılaşamadık bugün buralardayım ama
geldim geldim burdayım şimdilikgünaydın kızlar pınarcım iyiki doğdun sende benim gibi bebşinle girdin yeni yaşına allahım ikinizede uzun sağlıklı ömürler versin
sinemcim günaydın nasip ne oldu gelmedi dimi kırmızılar nezaman belli olucak
inşallah merve2kızlar günaydın....
pınarcım canım çok sevinim...1 tane olsun bizim olsun canım..allahım sağlıcakla doğurmayı nasip etsin...doğum günün kutlu olsun...nice böyle güzel yeni yaşlar kutlaman dileğiyle....
nasippp....bugün günün dimi..hadi hayırlı haberler ver bize....
kızlar...hepinizi çoook öpüyorum canlarım....bi ceee diyim dedi...
nerdesin kız sen özlettin kendiniherkese günaydın kızlar bu aralar pek gelemiyorum hem işler yavaş keyfim yok hem işe düzgün gelmiyorum umarım herkes iyidir elli altmış sayfa olmuş okuyamadım bi ara okurum. hepiniz öpüldünüz
henüz yapmadım pazartesiye kadar da yapmayı düşünmüyorumnasipcim bugün senin günün nasılsın test yaptınmı ayyy çok merak ediyorum böyle hayırlı birgünde inşallah senden güzel haberi alacağız canım
sen ssk lı değil misin ben sadece iğne parası vermiştimbilmiyorum ki cnm ya sen biliyo musun ne kadar çatlatma iğnesi yumurta takibine 63 tl ödedim ona ne kadar vercem merak ediyorum
slm beyza raziş nasipten haber yok asiş gelmiş gitmiş asiş kaçıncı gününde yumurtan 11 mm di canım benim çok erken büyüyomuş 10. günde 24mm di hemen çatlatma iğnesini vuruldum
kızlar ben yemeğe çıkıyorum afiyet olsun hepinize öptm görüşürüz byee