Umudumuz Umut olsun

günaydın kızlar hayırlı cumalar allahım bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin canlarım:Saruboceq:
pınarcım dün erken çıkmıştım canım doğum günün kutlu olsun canım bebişinle ve eşinle nice güzel yıllara bitanema.s.

nasipcim bugün senin günün nasılsın test yaptınmı ayyy çok merak ediyorum böyle hayırlı birgünde inşallah senden güzel haberi alacağız canım

şebbocum hoşgeldin geçmiş olsun canım bizi ihmal etme aradada olsa gel canım
asiyecim büyümüş mü yumoşların hadi bakalım c.tesi bol bol çalışın diyecek dr :eek: hayırlısı olsun canım

Pınarcım doğum günün kutlu olsun cnm Allah eşinle bebeğinle sağlıklı huzurlı uzun ömür versin cnm

Valla raziyecim galiba 1 tane yumurtam var 11mm olmuş bakalım ctesi ne diycek klomen kullandırmıştı doktor ctesi bakcam dedi tekrar hayırlısı diyorum artık

hayırlısı olsun canım çatlama iğnesi yapacakmı acaba benimde şu günler önemli çalış çalış artık tutarmı bilmem ama biz elimizden geleni yapalım tevekkül allahtan

bilmiyorum ki cnm ya sen biliyo musun ne kadar çatlatma iğnesi yumurta takibine 63 tl ödedim ona ne kadar vercem merak ediyorum

asiyecim ben tıp merkezine gitmiştim 15 TL idi bir muayene bir kontroldu çatlama iğnesi vurmadı bana hiç ilkinde ovulasyon olmuş tam günü demişti ikincisinde dört tane yumoşum vardı iğne vurmayalım çok sanıcın olur demişti

slm beyza raziş nasipten haber yok asiş gelmiş gitmiş asiş kaçıncı gününde yumurtan 11 mm di canım benim çok erken büyüyomuş 10. günde 24mm di hemen çatlatma iğnesini vuruldum

slm beyza raziş nasipten haber yok asiş gelmiş gitmiş asiş kaçıncı gününde yumurtan 11 mm di canım benim çok erken büyüyomuş 10. günde 24mm di hemen çatlatma iğnesini vuruldum

slm canımcım benimde aynı senin gibi erken bende ovulasyondan anladım hadi hayırlısı

kızlar hala benim sol tarafımda hissediyorum yumurtayı acaba döllendimi çok merak ediyorum ağzımın sulanması devam ediyo hayırlısı artık

selam kızlar ben geldim

nasip nasılsın dün karşılaşamadık bugün buralardayım ama
benimde bugün biraz işlerim var belki gelirim
günaydın kızlar pınarcım iyiki doğdun sende benim gibi bebşinle girdin yeni yaşına allahım ikinizede uzun sağlıklı ömürler versin
sinemcim günaydın nasip ne oldu gelmedi dimi kırmızılar nezaman belli olucak
geldim geldim burdayım şimdilik
kızlar günaydın....
pınarcım canım çok sevinim...1 tane olsun bizim olsun canım..allahım sağlıcakla doğurmayı nasip etsin...doğum günün kutlu olsun...nice böyle güzel yeni yaşlar kutlaman dileğiyle....

nasippp....bugün günün dimi..hadi hayırlı haberler ver bize....

kızlar...hepinizi çoook öpüyorum canlarım....bi ceee diyim dedi...
inşallah merve2
herkese günaydın kızlar bu aralar pek gelemiyorum hem işler yavaş keyfim yok hem işe düzgün gelmiyorum umarım herkes iyidir elli altmış sayfa olmuş okuyamadım bi ara okurum. hepiniz öpüldünüz
nerdesin kız sen özlettin kendini
nasipcim bugün senin günün nasılsın test yaptınmı ayyy çok merak ediyorum böyle hayırlı birgünde inşallah senden güzel haberi alacağız canım
henüz yapmadım pazartesiye kadar da yapmayı düşünmüyorum
bilmiyorum ki cnm ya sen biliyo musun ne kadar çatlatma iğnesi yumurta takibine 63 tl ödedim ona ne kadar vercem merak ediyorum
sen ssk lı değil misin ben sadece iğne parası vermiştim

geldim canlarım burdayım

X