Umudumuz Umut olsun

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş
saol canım...allahım en kısa zamanda sizlere de yaşatsın...

canım adaşım benim...ne güzel dilekler bunlar...inşallah seninkinin de sevincini yaşıcaz birlikte bitanem...çok az kaldı inan....

nasılsınız bakalım kızlar mervecim 2 çok sevindim oğluşun geliyo allah analı babalı buyutsun

saol sehercim...amin hepimizinkini inşallah...selenin cicileride pek güzel yaaa...güle güle iyi günlerde giysin kuzucuğumuz...

nasipcim daha olmadığına göre umut devam ediyoo...
evet valla topikte erkekler çoğaldı...kız bulamıcaz oğluşlarımıza :))))))

Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle olan oldu mu?
Lütfen cevap verin.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle olan oldu mu?
Lütfen cevap verin.

yok canım benim öyle bi problemim olmadı...ama inşallah hamişşsindir canım...bu belirtileri ona yoralım biz de öyle olsun...

çok teşekkür ederim canım çok saol.Hamile olununca kasıklarda ağrı olurmu ki? Yumurtam çatladı ama ağrılarım geçmedi korkuyorum.İlkkez çocuk deneyeceğiz ve ben ilkkez gonaphene kullandım o yüzden korktum.

günaydın kızlar nasılsınız mervişim bebişin erkekniş hayırlı olsun canım emel allah bir nefeste kurtarsın seni canım semra bugün dr. gidecekmisin beyza benimde belim karnım ağrımaya başladı dün ortadan ikiye ayrılıyodu az kaldı 5 günümüz varr

Lütfen cevap verin.

mrb aysima evet ben klomen kullandım ağrı yapıyo dr. kontrolünde kullanmadın mı yoksr kist yapabiliyo bazen genelde yumurta takibi yapılırken dr. veriyo otür hapları canım adetine kaç gün var belki yumurtan çatlıyodur

nasip adet olamdın inş. günün kaç gün geçti canım beyza senin belirtin var mı yaa ben çok merak ediyorum bebek var mı diyeee

nasip adet olamdın inş. günün kaç gün geçti canım beyza senin belirtin var mı yaa ben çok merak ediyorum bebek var mı diyeee

günaydın canım....
yok hala adet olmadım bugün 4.gün sanırım hamileyim ama kesinleşmeden birşey söylemek istemiyorum
göğüs ucumda bezeler oluştu baş dönmelerim başladı hala wc ye taşınıyorum
kasık ve bel ağrım devam ediyor kabızlıkta başladı
ama neden tek çizgi çıktı anlamış değilim

TOPİĞİMİZİN İLK ANNESİ
* Boddim......................................( Esma )..........17.09.1987

UMUDUNA SONUNDA KAVUŞAN GÜZEL HAMİŞLERİMİZ

* Emelyucel.................................( Emel )............02.03.1982
* nazers......................................( Nazmiye )......09.03.1984
* RUMELİLİ.................................( Gülşen )........29.03.1979
* ssensun...................................( Seher )..........31.07.1982
* aslımmm................................. ( Aslı ).............28.01.1985
* myhope....................................( Ayşe )...........06.12..1974
* nicole78...................................( Merve ).............01.12.1978
* aabeyazmelek..........................( Feyza)............24.09.1984

* melankolia.............................. ( Pınar )............26.02.1985
* rasema.......................................(Semr a.)................10.01.??

UMUDUNU TAŞIMAYA DEVAM EDEN GÜZELLER

* crazybaby.......................... 27 ŞUBAT ( Nasip )...........28.01.1972
*zeytin1007...........................07 Mart (Sinem).............25.10.1982
* bbaran................................07 Mart (Beyza )...............????
* raziş...................................16 Mart ( Raziye )............03.06.1984
* asiş....................................20 Mart ( Asiye ).............15.02.1981
* alabama......................................... .( Şebnem )...........07.08.1971
* Rahel............................................. . ( Emel )..............15.02.1978
* cancer............................................ ..( Merve ).............23.06.1982

BİZLERDE BU AY UMUDUMUZA KAVUŞABİLMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM GERİSİNİ ALLAHA BIRAKALIM

HADİ ARTIK BOYANSIN LİSTEMİZ PEMBEYE
LİSTEMİZİ GÖREN MAŞALLAH DESİN

emel hayatım
a.s.a.s.a.s.DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAR SANA ÖMRÜN BOYUNCA MUTLULUKLAR VE SAĞLIK DİLERİM
İYİKİ DOĞDUN
a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
emel doğum günün kutlu olsun hayatım....oğlun ve eşinle bir ömür mutlu ve huzurlu geçsin inşallah....

nasiipppp...deli etme insanı...hadi hemen bi test daha yap...çatlatacan mı bizi?

günaydınn kızlarrr.. nasip senin bu testlerde hep bozuk çıkıyor:))

adaşım kocaman öpücükk sanada:)

emel nice yaşlara herşey gönlünce olsunnn sağlıkla eşin ve bebişinle bir ömür geçirmen dileğiyle..

günaydın canım
bozukluğundan değil ama sanırım çok erken yaptım :))))

saol canım...darısı inşallah size olsun....

sana daha kocaman öpücük...

merve yapmasına yapayım ama yine tek çizgi çıkarsa yıkılırım o yüzden biraz bekleyeyim diyorum
zaten kist mi oluştu acaba diye endişe ediyorum

yok canım kist falan değildir...hic gecikir miydi daha öncadan...bak ben 2. gecikme günü yaptım...çok silik çıkmıştı....inş. hamişşsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…