saol canım...allahım en kısa zamanda sizlere de yaşatsın...maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş
ayyyy yavrummm demek erkekmişş yerim onuuu bennn hayırlı uğurlu olsun adaşımmm oğluşun aslan gibi sözü doğru bir adam olsun..delikafadulden
canımmmmm hadi hayırlısıyla bebeğini kucağına al tosun olmuşş seninki maşallahhh maşallahhh
nasılsınız bakalım kızlar mervecim 2 çok sevindim oğluşun geliyo allah analı babalı buyutsun
selam kızlar
ben cumartesi günü test yaptım ama tek çizgi gerçi çok erken daha biliyorum kızdada reglden 6 gün sonra silik çıkmıştı o yüzden testi ileri ki günlerde tekrarlayacağım....
gerçi göğüs ucumda bezecikler oluştu hamişler sizlerde de varmı?
emelim 14 mart hadi hayırlısı olsun allah seni biran önce kurtarsın
merve 2 oh oh topik erkek doluyor kızlarımız kapışılacakkaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle olan oldu mu?
Lütfen cevap verin.
Arkadaşlar bir sorum olacaktı: Ben bu ay gonaphene kullandım.Ovulasyon oldu ama kasık ağrılarım hala geçmedi.Sağ ve sol kasığım hala ağrıyor.Sizlerde de böyle olan oldu mu?
Lütfen cevap verin.
nasip adet olamdın inş. günün kaç gün geçti canım beyza senin belirtin var mı yaa ben çok merak ediyorum bebek var mı diyeee
nasiipppp...deli etme insanı...hadi hemen bi test daha yap...çatlatacan mı bizi?
günaydınn kızlarrr.. nasip senin bu testlerde hep bozuk çıkıyor:))
adaşım kocaman öpücükk sanada:)
emel nice yaşlara herşey gönlünce olsunnn sağlıkla eşin ve bebişinle bir ömür geçirmen dileğiyle..
bence sen hamilesin nasipcim boşuna takma testi kafana..
günaydın kızlar nasılsınız mervişim bebişin erkekniş hayırlı olsun canım emel allah bir nefeste kurtarsın seni canım semra bugün dr. gidecekmisin beyza benimde belim karnım ağrımaya başladı dün ortadan ikiye ayrılıyodu az kaldı 5 günümüz varr
günaydınn kızlarrr.. nasip senin bu testlerde hep bozuk çıkıyor:))
adaşım kocaman öpücükk sanada:)
emel nice yaşlara herşey gönlünce olsunnn sağlıkla eşin ve bebişinle bir ömür geçirmen dileğiyle..
merve yapmasına yapayım ama yine tek çizgi çıkarsa yıkılırım o yüzden biraz bekleyeyim diyorum
zaten kist mi oluştu acaba diye endişe ediyorum