Umudumuz Umut olsun

mervecim testin gelmiş canım hayırlı olsun bu ay gelsin bebişlerrhihoyyyt pınaarr nerdesin gülüm merak ettim valla.
çok teşekkür ederimm semracımm sende inşallah pınar gibi sağlıklı şekilde evladını görürsün cnm
amiiiinnn hayatımmm senin bu pirinç tanesini nekadar çok istediğini biliyorduk canım allah uzun ömürlü sağlıklı eylesinnn kucağına almayı nasip etsinnn..:asigim:

günaydınnnn kızlarrr ..hayırlııı günlerr olsunnn canlarımmm...

günaydın kızlar günaydın sinemcim mervişçim
pınarım çok sevindim maşallah bebşine canım
mervişim varmı esmadan haber

yok aslıcım ben aramadım bidaha aramayı istiyorum aslında ama evdende rahatsız etmek istemiyorum..

aslıcım sen şimdi bu hafta son demiştin ya doğum iznine mi ayrılmış olucaksın nasıl olcak bidaha işe döncen mi

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah.
Pınarcım çok sevindim iyi haberlerine canım Allah sağlıklada doğurmayı nasip etsin.
Kızlar bugün usg de bakılacak bana yumurta takibi yapılacak ne diycek bakalım doktor

günaydın kızlar a.s.
beyzacımbugün biraz daha iyimisin canım:1hug:
aslıcım sen nasılsın mehmetcan nasıl
pınarcım süper pirinç taneni gördün kalbinin minik pıt pıtlarınıda duydun harika ya allahım sağlıklı gebelik geçirmeni sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım
mervecim testin gelmiş hayırlı olsun hadi bakalım çalışmalara tam gaz
asiyecim hadi bakalım yumoşlar büyüyor sonrası bebiş
nasipcim gelmiş gitmişsin galiba Şeniz
semracım ev buldunuz mu
sinemcim sen nasılsın canım
ayşecim arada geliyorsun ama gülşen nazmiye şebbo emel seher feyza artık klava:gelmiyorsunuz özledik sizi nerdesiniz

iyiyim canım sen nasılsın yemeğe çıkıcam birazdan herkese afiyet olsun kızlar ben 4 te izin aldım bankaya gidecem artık yarın görüşürüz canlarım öptm

selam kızlar naber
pınarcım hayatım çok sevindim allah tamamını erdirsin
asiyecim hadi hayırlısı bakalım
mervem aslım ayşem raziyem ZATEN BENİ SORAN BİRTEK O emelim gülşenim şebom esmam beyzam sinem mervem2 ayşem nazmiyem semram nasılsınız bakalım canlarım
ben iyiyim beklemedeyim en ufak bir belirtim yok hala sadece bugün kasık sancısıyla uyandım ki benim regl zamanımda da
ağrı olurdu ama beni uyandıracak kadar değil bakalım bu gece belli olur herşey hayırlısı neyse o olsun kendi adıma

az bir zamanım var gelip sizle muhabbet edeyim dedim ama kimsecikler kalmamış
neyse ben çıkıyorum gelebilirsem sonra gelirim
klava::1shok:

hoşgeldin nasipcim yemekteydim geldim canım hayırlısı olsun canım inş. bebişten ağrıyordur canm

nasipp bende çok iyi hatırlıyorum regl gününden bir günden önce acayip sancılarım olmuştu ayyy hadi inşallahhh kızz

ay kızlar ne buldm bak kkdan biri yazmış

hamişlerrrrr yapın bakayım merak ettim

""""ama ben suna inanıyorum..insanın kanı 4 yılda bir yenilenirmis kimin kanı daha yeniyse bebek o cisiyette olumus
mesela kadın 27 yasinda erkek 28
28:4=7 erkegin kanı yeni yenilenmis
ama kadının daha 1 yılı var cinsiyet erkek
cok kiside kontrol ettik ben dahil tuttu :))) """""""""""""alıntı

Doğru kızz raziyeee annenle babanın kızı olmuş:)))
annenin kanı yeni yenilenmiş ondan ağır basmış bu mantığa göre:)

selamm millettttttttkaydirigubbakcemile3
dün elticimle bir kaçamak yaptım gelemedim yanınızaaa özlediniz mi beni anacımmm okumadan yazıyom birazdan okurum geçmişiiii eh bakalım kim merak etmiş beniiiiiiiii
ee sizler nasılsınız bakalımmmm esmadan haberi olan varmıı yeğenimiz nasılmışş emoşum sile sile evde eşya bırakmadın bitirdin mi bari işleriiiiii 21 gün var diyosun esmamında 20 de kaldıııı malum batuşumuz bekleyemedi o kadarr seninkide eli kulağındadır artıkkkk canım yaaaaaaaanazmiyem gülşenim aslımm sıra sizlere geliyor yavaş yavaşşşşşseher badegül feyza nikol-her ne kadar bazısı hiç uğramasa da-sizler yeğenlerimiz nasıllllll:1hug:taze hamişlerim semramla pınarımmm ve hamiş olup daha farkında olmayanlarımmmm nasipim-inşallah bu kez yeğenim seninledirrrrr-hamiş adaylarımmmm şebbom mervem rahelim asişim razişim beyzam birde sinem vardı yaa o da kayıplardaaaa unuttuğum varsa affolaaaa öpüyoruz hepinizi canlarımmmmmmmŞenizŞeniz

ben bugün biraz daha iyiyim canlarım
hocalarla beraber çalışınca bilg. beraber baktığımız için bakamıyorum yazılanlara
ayy çok merak ediyorum hayırlı haberlerinizi nasippp en çok da seni inş hamişsindir canım yaa
beni düşünüp de halimi soran sormayan herkese öpücükleeer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…