Umudumuz Umut olsun

canımmm ne kadar sevindiğimi tahmin bile edemezsin sanki o pıppıtlar benim bebeğimmiş kadar sevindim canım Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğurmanı da nasip eder inş... bizlere de dua et canım

Pınarım çok sevındım canım ya benım tahmın tutmadı ama neyse mervenın oğlu olacak kehanetınde bulunuyorum

günaydın kızlar pınar güzel haberlerle gelmene çok sevindim allah kucağına almayı nasipetsin canım beyzam dinlen canım çok geçmiş olsun nasip gelmiş gitmiş

çok teşekkür ederimm semracımm sende inşallah pınar gibi sağlıklı şekilde evladını görürsün cnm

amiiiinnn hayatımmm senin bu pirinç tanesini nekadar çok istediğini biliyorduk canım allah uzun ömürlü sağlıklı eylesinnn kucağına almayı nasip etsinnn..:nazar::asigim:

günaydınnnn kızlarrr ..hayırlııı günlerr olsunnn canlarımmm...

günaydın kızlar günaydın sinemcim mervişçim
pınarım çok sevindim maşallah bebşine canım
mervişim varmı esmadan haber

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım herkes iyidir inşallah.
Pınarcım çok sevindim iyi haberlerine canım Allah sağlıklada doğurmayı nasip etsin.
Kızlar bugün usg de bakılacak bana yumurta takibi yapılacak ne diycek bakalım doktor

günaydın kızlar a.s.
beyzacımbugün biraz daha iyimisin canım:1hug:
aslıcım sen nasılsın mehmetcan nasıl
pınarcım süper pirinç taneni gördün kalbinin minik pıt pıtlarınıda duydun harika ya allahım sağlıklı gebelik geçirmeni sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım:nazar:
mervecim testin gelmiş hayırlı olsun hadi bakalım çalışmalara tam gaz:eek:
asiyecim hadi bakalım yumoşlar büyüyor sonrası bebiş:emir_bebek:
nasipcim gelmiş gitmişsin galiba Şeniz
semracım ev buldunuz mu
sinemcim sen nasılsın canım
ayşecim arada geliyorsun ama gülşen nazmiye şebbo emel seher feyza artık :eek:klava:gelmiyorsunuz özledik sizi nerdesiniz

selam kızlar naber
pınarcım hayatım çok sevindim allah tamamını erdirsin
asiyecim hadi hayırlısı bakalım
mervem aslım ayşem raziyem ZATEN BENİ SORAN BİRTEK O emelim gülşenim şebom esmam beyzam sinem mervem2 ayşem nazmiyem semram nasılsınız bakalım canlarım
ben iyiyim beklemedeyim en ufak bir belirtim yok hala sadece bugün kasık sancısıyla uyandım ki benim regl zamanımda da
ağrı olurdu ama beni uyandıracak kadar değil bakalım bu gece belli olur herşey hayırlısı neyse o olsun kendi adıma

selamm millettttttttkaydirigubbakcemile3
dün elticimle bir kaçamak yaptım gelemedim yanınızaaa özlediniz mi beni anacımmm okumadan yazıyom birazdan okurum geçmişiiii eh bakalım kim merak etmiş beniiiiiiiii:kahve:
ee sizler nasılsınız bakalımmmm esmadan haberi olan varmıı yeğenimiz nasılmışş emoşum sile sile evde eşya bırakmadın bitirdin mi bari işleriiiiii 21 gün var diyosun esmamında 20 de kaldıııı malum batuşumuz bekleyemedi o kadarr seninkide eli kulağındadır artıkkkk canım yaaaaaaaa:nazar:nazmiyem gülşenim aslımm sıra sizlere geliyor yavaş yavaşşşşş:emir_bebek::emir_bebek:seher badegül feyza nikol-her ne kadar bazısı hiç uğramasa da-sizler yeğenlerimiz nasıllllll:1hug:taze hamişlerim semramla pınarımmm ve hamiş olup daha farkında olmayanlarımmmm nasipim-inşallah bu kez yeğenim seninledirrrrr-hamiş adaylarımmmm şebbom mervem rahelim asişim razişim beyzam birde sinem vardı yaa o da kayıplardaaaa unuttuğum varsa affolaaaa öpüyoruz hepinizi canlarımmmmmmmŞenizŞeniz

hepinizee çok teşekkür ederim canlarımmm , allah olanlara sağlıcakla büyütmek, olmayanlara da allah sürpriz yapsın ve göbüşlerini doldursun insallaaah.

nasılsınız kızlar? umarım her şey yolundadır. bugün benim doğum günümm :eek: 23ü doldurdum kızlaaar. veee hayatımda aldığım en güzel hediyeydi yaş günümde bebeğimmmm

selam herkese millet tanıdığım ve halaa tanışamadığım arkadaşlarım nasılsınız
ayşem benden mi bahsediyonm kız öyle uzaya gitmişim gibi:)
pınarcım yine tebrik edeyim canımın içi
allah hamişliğin boyunca sağlık sıhat versin sanada bebişinede
tabi diğer hamişler ve hamiş adayları sizlerede

slm kızlarr bugün geç kalktım öğle sonuda güne gittim günümüz vardı ancak gelebildim.pınarcım doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım a.s.seneye bebişinle kutlarsın inş..nice güzel yıllaraa... bitenem.:1hug: nasipcim dua ediyorum hayatım inş. hamilesindir.içime doğan ya sen ya mervemdi ayy çok istiyorum inş.. beyzacım biraz daha iyiymişsin sevindim canım.ayşeemm neden çok az giriyosun topiğe yaa özlüyoruz seni tabii canım benim yeğenime iyi bak.razişim mervem aslım sizler neasılsınız.

iyim semracım çok şükür ..sen ve bebişin iyidir inşallah kız ben varya çatlardım doktora gitmesem ..sen nası duruyon illa kocişinle mi gitcen diye?

pınarcım yeni yaşın kutlu olsunn canımmm inşallahh seneye kucağında bebeğinle girersinn bitanemmm:))

allaha şükür iyiyiz beyzacım, dün vaginal ultrasondan dolayı lekelenmem oldu ama dr korkulacak bişi değil dedi, bel agrım var biraz ama çok değil. sen nasıl oldun? umarım daha iyisindirr :)

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu ve umutlu senelere herşey gönlünce olsun...

bebişine de maşallah nazar değemesin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

bende daha iyiyim canım atlatıyorum galiba gribi

pınarım yeni yaşın kutlu olsunnnnn bebişin hep seninle olsunnnn mutluluklar yoldaşın dertler sana uzak olsun inşallahhhhha.s.
sinemim evet senden bahsediyommmm ne bileyim yoksun bayağıdır varmısınnnn:eek:klava::eek:klava:
zeytinimmmm seni unutmuşum ben özürrrrr nasılsın canımmmm:1hug:
semram kız bi dün girmedimmmm hep buralardayımmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
mervem bebişinde çokkk şekermiş canımmm Allah daha güzelini nasip etsin sana inşallahhhh:1hug:
ee kimsecikler yok galibaaaaaaa neyse canlarım eşim gelene kadar buradayımmmmm ilgililere duyrulurrrrrrr:kahve:

pınarım yeni yaşın kutlu olsunnnnn bebişin hep seninle olsunnnn mutluluklar yoldaşın dertler sana uzak olsun inşallahhhhha.s.
sinemim evet senden bahsediyommmm ne bileyim yoksun bayağıdır varmısınnnn:eek:klava::eek:klava:
semram kız bi dün girmedimmmm hep buralardayımmm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
mervem bebişinde çokkk şekermiş canımmm Allah daha güzelini nasip etsin sana inşallahhhh:1hug:
ee kimsecikler yok galibaaaaaaa neyse canlarım eşim gelene kadar buradayımmmmm ilgililere duyrulurrrrrrr:kahve:

ah canımm allah razı olsunn inşallah sağlıkla gelsinn meleciğimmmŞeniz bende birazdan çıkıcam eve yemekte yok ne pişirsem derdi yok mu:eek:

selam herkese millet tanıdığım ve halaa tanışamadığım arkadaşlarım nasılsınız
ayşem benden mi bahsediyonm kız öyle uzaya gitmişim gibi:)
pınarcım yine tebrik edeyim canımın içi
allah hamişliğin boyunca sağlık sıhat versin sanada bebişinede
tabi diğer hamişler ve hamiş adayları sizlerede

saol birtanem, hadi sıra sizde, sizi de biz tebrik edelim artıııkkaydirigubbakcemile

slm kızlarr bugün geç kalktım öğle sonuda güne gittim günümüz vardı ancak gelebildim.pınarcım doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım a.s.seneye bebişinle kutlarsın inş..nice güzel yıllaraa... bitenem.:1hug: nasipcim dua ediyorum hayatım inş. hamilesindir.içime doğan ya sen ya mervemdi ayy çok istiyorum inş.. beyzacım biraz daha iyiymişsin sevindim canım.ayşeemm neden çok az giriyosun topiğe yaa özlüyoruz seni tabii canım benim yeğenime iyi bak.razişim mervem aslım sizler neasılsınız.

amiin canımın içiii,oo günlere de gidiosun ne güzeel, git valla kız evde oturup napcan kafan dağılmış olur arada ne güsel

iyim semracım çok şükür ..sen ve bebişin iyidir inşallah kız ben varya çatlardım doktora gitmesem ..sen nası duruyon illa kocişinle mi gitcen diye?

pınarcım yeni yaşın kutlu olsunn canımmm inşallahh seneye kucağında bebeğinle girersinn bitanemmm:))

amiin birtaneeem, sıra sizde demekten tüy bitti, bu ay insallah o güzel haberi alcaz sizdeeen ay ayyyy :KK70::KK70:

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu ve umutlu senelere herşey gönlünce olsun...

bebişine de maşallah nazar değemesin Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

bende daha iyiyim canım atlatıyorum galiba gribi

aman canım at bi an önce de çalışmalara geç çook geçmiş olsun tekrardann sıkı giyinn birtanem

evet pınarcım ondan dolayı olabiliyor sen progestan kullanıyormusun verdi miydi doktor?

evt canım yumoş takibi yaparken hapını kullanmıştım eger bebiş tuttuysa düşmesin die, şimdi de fitilini kullanıyorum bi zararı yok yani aklın takılmasın hayatım,hadi tutunsun bebişleeeerrr

saolun canım arkdaşlarım, rabbim hepinizin gönlüne göre versin insallaaah, ya bu ara duruldu topic, hadi nasip, merveee, emel ve sırasıyla diğer tüm can yoldaşlarım güzel haberler versinler mart ayındaaaa.. bekliyoruz ona göree

kızlar ya adetim 8gün geçti ve bugün geldi yaaaaa...çok üzgünüm çoooksenağlama

çok umutlanmiştım bu kez..yine bidaki aya kaldım

canım umudunu yitirme,yeri geldi hepimiz umutlandık ama kırmızı kartı yedik,yeri geldi topicten ara sıra uzaklaştık, ham,iş haberleriyle sevinip, arkadaşlarımızın dertleriyle hüzünlendik ama hiiç umudumuzu tamamen kaybetmedik. sen de bi an önce toparlaaan ve adetin biter bitmez çalışmalara başla. rabbim hiçkimseyi evlat hasretiyle denemesin insallah en kısa sürede sen de bebişine kavuşursun canım a.s.

bizde iyiyiz tatlım.bende çatlıyorum canım yaa ama eşimde okadar çok istiyoki beraber gidip o ilk anı birlikte görüp sevinelim diyo adam resmen ne oluuurr diye yalvarıyo ne yapıyım kırammıyorum kocişimi.ama pazartesi allahtah nasip ederse kesin gidiyoruz canım.bebişimizi görsekte içimiz rahatlasa.dış gebelikten korkuyorum inş.değildir.

bizde iyiyiz tatlım.bende çatlıyorum canım yaa ama eşimde okadar çok istiyoki beraber gidip o ilk anı birlikte görüp sevinelim diyo adam resmen ne oluuurr diye yalvarıyo ne yapıyım kırammıyorum kocişimi.ama pazartesi allahtah nasip ederse kesin gidiyoruz canım.bebişimizi görsekte içimiz rahatlasa.dış gebelikten korkuyorum inş.değildir.

canım benim dualarım seninle, insallah gittiğinde bebişini göreceksin, kötü şeyler aklına getirme emii tazee anneee :)a.s.

çok umutlanmiştım bu kez..yine bidaki aya kaldım

umudunu hiç yitirme bitanem allahım vaktini saatini biliyo sadece sabır inan hiç ummadığın bi anda veriyo rabbim bendede öyle oldu adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim yeterki kafana çok takma stres yapma ve dua et tamammı canım.biliyorumki birgün buradaki bebiş isteyen bütün arkadaşlarımın sende dahil bebişiniz olacak lütfen umutsuzluğa kapılma bitanem.

X