Umudumuz Umut olsun

maşallah sana kocaman göbüüşş eeee içerde keyifler yerindedir eminim :)

maşallah aslıcım allah biran önce kurtarsın seni çok şirinsin
inşallahhh nasip:ecrin_bebek: aslıı kızz maşallahh kocaman yapmışın göbişiiii maşallah sana ve oğluşunaa çok cicisinizz

inşallah

kızlar hepinizin günü aydın olsun :))) Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım...Kendinize iyi bakın sonra yine uğramaya çalışacağım

maşallah aslım bebişini nazar deymesin kızlar toplandınız ama ben çok yazamıyorum müdürüm yanımdaaaa ya ((

hepinizi günaydın kızlar.nasipcim gece geç yatmana rağmem maşallah sabah erkenden kalkmışsın sinemcim canım benim ya allahım uğraşlarınızı boş çıkarmasın.rzişim senden nbr canım.mervecim hadi bakalım bu ay sendende umutluyum herkezden umutluyum ama nasiple senden nedense daha çok.aslıcım resimde negüzel çıkmışsın maşallah göbişine gerçi benim göbiş bu gidişle seninkini geçecek gibi görünüyo ben çok kilo alcamya şimdiden 4 kilo aldısam daha ay bile olmadı bu gidişle doğuma yuvarlanarak bile gidemiycem sanırım:çok üzgünüm:beyzacım sen nasılsın talım.

oy nasip ağlama kıs şaka şaka zaten haplardan yine psikolojim kötü olmaya başladı sanki herşeye ağyayasım geliyooooo nasip seni de etkiledimi haplar iğne falan semra raziş rahel nasılsınız

günaydın semracım nasıl olsun işte işlerimizi yoluna koymaya çalışıyoruz sonra ameliyata gidicez

iyiyim semracımm işlerle uğraşıyorum işte senin nasıl gidiyo hamilelik... sıkıntı yapıyormu yeğenimiz üzüyo mu annesini

oy nasip ağlama kıs şaka şaka zaten haplardan yine psikolojim kötü olmaya başladı sanki herşeye ağyayasım geliyooooo nasip seni de etkiledimi haplar iğne falan semra raziş rahel nasılsınız

iyiyim sinemcim allaha şükür sen nasılsın çalışmışsın maşallah sana hadi bakalım tevekkül allahtan:Saruboceq:

Beyza senin çalışmalar nasıl gidiyo canım merve kız az kaldı canım sana nasibinde az beyzayla benim daha çok

geçmiş olsun raziyeşimdiden ameliyat bugün mü

yok canım bugün değil işlerimiz yoluna koydukmu hemen olacak bize bağlı bizde bu ay sonu yada martın ilk haftaları gidebiliriz sanırım gittiğimiz gün yada ertesi gün olacak hayırlısı olsun artık:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…