Günaydın kızlar ancak geldim inş hamiş kalmak için yaptığınız tüm uğraşlara değer ve bebşiniz olur size hep dua ediyorum
emelim çok tatlıymışsın canım resim çok güzel
hadi alın bakalım buda benden size hamişlik resmi resmdeki en şişko benim sarı yelekli olan
Eki Görüntüle 10046
bu resim yeni 6.5 aylık hamişim 27 hafta felan
maşallah aslıcım allah biran önce kurtarsın seni çok şirinsinGünaydın kızlar ancak geldim inş hamiş kalmak için yaptığınız tüm uğraşlara değer ve bebşiniz olur size hep dua ediyorum
emelim çok tatlıymışsın canım resim çok güzel
hadi alın bakalım buda benden size hamişlik resmi resmdeki en şişko benim sarı yelekli olan
Eki Görüntüle 10046
bu resim yeni 6.5 aylık hamişim 27 hafta felan
inşallahhh nasip:ecrin_bebek: aslıı kızz maşallahh kocaman yapmışın göbişiiii maşallah sana ve oğluşunaaçok cicisinizz
kızlar hepinizin günü aydın olsun :))) Umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım...Kendinize iyi bakın sonra yine uğramaya çalışacağım
günaydın semracım nasıl olsun işte işlerimizi yoluna koymaya çalışıyoruz sonra ameliyata gidicez
oy nasip ağlama kıs şaka şaka zaten haplardan yine psikolojim kötü olmaya başladı sanki herşeye ağyayasım geliyooooo nasip seni de etkiledimi haplar iğne falan semra raziş rahel nasılsınız
günaydın semracım nasıl olsun işte işlerimizi yoluna koymaya çalışıyoruz sonra ameliyata gidicez
oy nasip ağlama kıs şaka şaka zaten haplardan yine psikolojim kötü olmaya başladı sanki herşeye ağyayasım geliyooooo nasip seni de etkiledimi haplar iğne falan semra raziş rahel nasılsınız
beyza sen nasılsın merviş işlerin yoğun mu canım
geçmiş olsun raziyeşimdiden ameliyat bugün mü