Umudumuz Umut olsun

iyiyim semracımm işlerle uğraşıyorum işte senin nasıl gidiyo hamilelik... sıkıntı yapıyormu yeğenimiz üzüyo mu annesini

kolay gelsin bitanem.bende bi ev işne koşuyorum bi size.hamilelik şuan iyi gidiyo sadece arada kasıklarım ağrıyo.üzmüyo beni teyzesi bi 7-8 ay sonra üzermi bilmem şimdilik iyi bakalım.bulantı filannda yok.canım benim çalışmalara devam demi allahım sizlerede :ecrin_bebek: nasip eder inşallah.

benim resmimi görebiliyorsunuz dimi arkadaşlar cevap yazdan yukarıdaki sütunlarda ataş işareti eklentiler ordan yükledim ben

razişim çok güzel çıkmışsınız yakışmışsınızda biririnize allahım o gülen yüzünüzü soldurmasın bide bebiş versin inşallah.:1hug:

kolay gelsin bitanem.bende bi ev işne koşuyorum bi size.hamilelik şuan iyi gidiyo sadece arada kasıklarım ağrıyo.üzmüyo beni teyzesi bi 7-8 ay sonra üzermi bilmem şimdilik iyi bakalım.bulantı filannda yok.canım benim çalışmalara devam demi allahım sizlerede :ecrin_bebek: nasip eder inşallah.

valla canım çalışmalara devam ediyoruz da ben şu ovulasyon kitlerinden bişey anlamadım pazartesi yaptım aynı gibiydi, salı aynıydı hatta biraz önde gibiydi, çarşamba yine yaptım yine aynı gibiydi bugünde 4,5 ta falan yapıcam yine bakalım ne çıkacak anlamadım gitti benim yumurtlama amma da uzun sürüyormuş bu lh ın düşmesi gerekmezmiydi şaşırdımm.

razişim çok güzel çıkmışsınız yakışmışsınızda biririnize allahım o gülen yüzünüzü soldurmasın bide bebiş versin inşallah.:1hug:

teşekkür ederim amin canım rabbim cümlemizin yuvasını daim etsin mutlu huzurlu bir şekilde bebişlerimizle yuvamıza neşe katsın inşallah:Saruboceq:a.s.:1hug:

valla canım çalışmalara devam ediyoruz da ben şu ovulasyon kitlerinden bişey anlamadım pazartesi yaptım aynı gibiydi, salı aynıydı hatta biraz önde gibiydi, çarşamba yine yaptım yine aynı gibiydi bugünde 4,5 ta falan yapıcam yine bakalım ne çıkacak anlamadım gitti benim yumurtlama amma da uzun sürüyormuş bu lh ın düşmesi gerekmezmiydi şaşırdımm.

bekle bakalım canım elbet yumurtlıycan takipi bırakma geç yumurtluyosun galiba tutturursun sıkma canını hayatım.

beyzacımmm sanada maşallahh allahımmm bizlerin mutluluğuna birde bebiş eklesinn inşallahhh..

sinem evet kızzz son 5 günnnnnnnnnnnnn:emir_bebek:

kızlar bende avatara koyayım resmimi sonra silerim yoksa yakalanırsamm kociş keser beni:)))))))

topikteki kızlar ne güzelmiş ya beyzacım sende çok güzel çıkmışsın canım rabbim bide bebiş versin inşallah.bu arada sizde yakışmışsınız allahım mutluluğunuza mutluluk :emir_bebek: katsın inşallah canım

sağolun kızlar eminim hepinizin yüzünün güzelliği kalbine de yansımıştır...

inş Allahım tüm isteyenlere tontişş bebişler versin yarabbi Amiiiinn..

X