Umudumuz Umut olsun

Merhaba arkadaşlar size birşey sorucam aranızda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim benim rahim ağzında yara vardı onu dondurtturdum acaba bebegin olmasına engel o olabilirmi

Merhaba arkadaşlar size birşey sorucam aranızda bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa sevinirim benim rahim ağzında yara vardı onu dondurtturdum acaba bebegin olmasına engel o olabilirmi

Uzamış ve tedavi edilmemiş bir servisit mukus (serviks salgısı) yapısını kötüleştirerek spermlerin servikal kanala girişini bozabilir ve bu şekilde kısırlığa yol açabilir.

Kısırlık tedavisinin ilk aşaması serviks ve vajendeki enfeksiyonların düzgün şekilde giderilmesidir.
canım bilgim yok ama netten bunu buldum seninki nasıldı bilmiyorum tedavini olduğuna göre inşallah biran önce hamiş kalırsın canımmmm:1hug:

adet oldum kıslar hayallerm suya düştü bu ay hiç umrsamııcam

pes etmek yokkkkkklava:klava:
sen yenisin tabi burada umutsuzluk yokkk herkez anne olacak er yada geççççç umut hep var herşeye rağmen var canımmm yoksa yersin oklavayııııııı anlaştık dimiiiii bu ay olmadı bir dahaki ay olmadı sonraki ta kiii çift çizgiyi görene hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alana kadarrrr

tatlı bela sabret ve dua et canım allahım mükafatını veriyo ayşeminde dediği gibi pes etmek yok ayşem sen nasılsın gülüm bebişin nasıl yaramazlık yapıyomu.seninle emelde doğursa allahın izniyle içimiz rahatlıycak.allahım sizi korusun:hayırlı doğumlar nasip etsin canlarım benim.:1hug:

nasipim iyigeceler canımŞeniz
sanada canım
adet oldum kıslar hayallerm suya düştü bu ay hiç umrsamııcam
umutsuzluğa kapılmak yok burası umut topiği
:mymeka:kız ona ayşem aferin sana

Son düzenleme:
şeker pembe üstteki msjım sanaydı canım yanlışlıkla tatlı bela yazmışım.bu arada tatlı bela arkadaşımda dondurmutşu canım ama çocuğa engel olmadı sıkma canını olacak hepinizin bebişi sadece zaman gerekiyo allahım vaktini biliyo en güzel hiç ummadığın bi zamanda veriyo.bide sitres yapma canım üzülmemeye çalış.ben öle yaptım tatile çıktım bide kür uyguluyodum bi döndüm iki kişi döndüm şaşırdım.allahım hepinize verecek canım :1hug:

günaydın kızlar nasılsınız ben iyiyim diyim iyi olim omuzum çok ağrıyo kaç günden beri pc başında iş yapıyorum müdür tepemde valla bugün zorlamıcam kendimi hapta içmiyorum yumurtama zarar verir diye yarında denetim var of of şu cumayı bi atlatsam hayırlısıyla

kızlar bide sabah 5 te işbaşındaydık iğnenin 36. saatiydimirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir çok uykum var kıslar yaaa :ecrin_bebek: 5 ten beri yatmadım bide progestan sersem gibi yapıyo beni -tatlicadiarzu-

günaydınn kızlar...sinemcim hayırdır neden okadar erken işte oluyorsun..canım içme ilaç dayan azıcık herşey bebiş içinn

Dr bana saat vermedi şu saatte yapacaksın yada bu saatte diye sadece pazara kadar çalış dedi hatta ben dr hanım ben dünde çalıştım dedim iyi yapmışsın spermler karşılar dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…