iyiyim semracımm işlerle uğraşıyorum işte senin nasıl gidiyo hamilelik... sıkıntı yapıyormu yeğenimiz üzüyo mu annesini
kolay gelsin bitanem.bende bi ev işne koşuyorum bi size.hamilelik şuan iyi gidiyo sadece arada kasıklarım ağrıyo.üzmüyo beni teyzesi bi 7-8 ay sonra üzermi bilmem şimdilik iyi bakalım.bulantı filannda yok.canım benim çalışmalara devam demi allahım sizlerede :ecrin_bebek: nasip eder inşallah.
Eki Görüntüle 10048
umarım ekleyebilmişimdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
razişim çok güzel çıkmışsınız yakışmışsınızda biririnize allahım o gülen yüzünüzü soldurmasın bide bebiş versin inşallah.:1hug:
Eki Görüntüle 10048
umarım ekleyebilmişimdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla canım çalışmalara devam ediyoruz da ben şu ovulasyon kitlerinden bişey anlamadım pazartesi yaptım aynı gibiydi, salı aynıydı hatta biraz önde gibiydi, çarşamba yine yaptım yine aynı gibiydi bugünde 4,5 ta falan yapıcam yine bakalım ne çıkacak anlamadım gitti benim yumurtlama amma da uzun sürüyormuş bu lh ın düşmesi gerekmezmiydi şaşırdımm.
Beyza senin çalışmalar nasıl gidiyo canım merve kız az kaldı canım sana nasibinde az beyzayla benim daha çok
kızlar bende avatara koyayım resmimi sonra silerim yoksa yakalanırsamm kociş keser beni:)))))))