Umudumuz Umut olsun

ya dedim akşam yapalım diye eşime yok dr. hangi saatte dediyse öyleymiş akşam 5 te vuruldum 36 saat bu sabah 5 yaptı bizde yaptık :)) bi 4. saatte yaptık bide 36 saatte dur bakalım ne olacak

günaydın mervecim naber hayatım
gülşenle şebo nerelerde umarım bir terslik yoktur
merveeeeeeeeee çok mu yoğunsun
günaydınn cnmm yok daha işe başlamadım cnm çay falan aldım yeni geldim masama iyiyim cnm son 5 gün kaldı çatlıyorum meraktansüprizzzzz sen nasılsın ?
ya dedim akşam yapalım diye eşime yok dr. hangi saatte dediyse öyleymiş akşam 5 te vuruldum 36 saat bu sabah 5 yaptı bizde yaptık :)) bi 4. saatte yaptık bide 36 saatte dur bakalım ne olacak

kaydirigubbakcemile3 bende saf gibi iş sandımkaydirigubbakcemile3 kız buay tutturcan sen hadi inşallahh

şebnem grip ondan yok kaçgündür ama gülşen yoğunluktan sanırım çok şükür iyiler:nazar:

nasip nasılsın canım benim uykum var yaaaaa
iyiyim hayatım beklemedeyim
günaydınn cnmm yok daha işe başlamadım cnm çay falan aldım yeni geldim masama iyiyim cnm son 5 gün kaldı çatlıyorum meraktansüprizzzzz sen nasılsın ?

kaydirigubbakcemile3 bende saf gibi iş sandımkaydirigubbakcemile3 kız buay tutturcan sen hadi inşallahh

şebnem grip ondan yok kaçgündür ama gülşen yoğunluktan sanırım çok şükür iyiler:nazar:

haklısın mervecim hayırlısıyla bu ay ikimizde patlatacağız bombayıkaydirigubbakcemile5

günaydın kızlarr

sinemcim valla alemsin yaaa.... Allah sana, bana ve tüm isteyenlere sağlıklı ve hayırlı bebişler versin canım

sen iyi çalışıyorsun bu ay hakettin zaten :)

kız sinem bizi görmüyon mu beyzada geldin günaydın beyzacım..

nasip benim ya son 2gün belli oluyor..zaten anlıyorum halimden artık:)))

kız sinem bizi görmüyon mu beyzada geldin günaydın beyzacım..

nasip benim ya son 2gün belli oluyor..zaten anlıyorum halimden artık:)))

peki durumlar nasıl ben çok wc ye gidiyorum ve ayaklarım buz gibi bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var

günaydın kızlar nasılsınız bakalıma.s.
sinemcim maşallah canım çalışmalarının mükafatını alacaksın inşallah canım:ecrin_bebek:
emel kız sen bizi meraktan öldürcenmi dedim bu kız doğurdu insan bir cee der gider neyse canım iyi olmana sevindim :1hug:
şekerpembe canım umutsuzluk yok canım rabbim hepimizin kucaklarını dolduracak zamanı var demekki
tatlı bela inşallah bebeğin gelecek canım

peki durumlar nasıl ben çok wc ye gidiyorum ve ayaklarım buz gibi bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var

kaydirigubbakcemile3 hiçbiri yok canım bende ayaklarım zaten hep buz gibidir öyle karnımdada ağrı falan hissetmiyorum tek fark normalde regl olmadan 1 hafta önce göğüslerim sancır buay henüz tık yok delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 hiçbiri yok canım bende ayaklarım zaten hep buz gibidir öyle karnımdada ağrı falan hissetmiyorum tek fark normalde regl olmadan 1 hafta önce göğüslerim sancır buay henüz tık yok delikafadulden

hadi inş hamişliğin verdiği bir değişikliktir
benimkiler taş gibi ama ağrı yok

Günaydın kızlar ancak geldim inş hamiş kalmak için yaptığınız tüm uğraşlara değer ve bebşiniz olur size hep dua ediyorum
emelim çok tatlıymışsın canım resim çok güzel
hadi alın bakalım buda benden size hamişlik resmi resmdeki en şişko benim sarı yelekli olan
$aslım.jpg

bu resim yeni 6.5 aylık hamişim 27 hafta felan

inşallahhh nasip:ecrin_bebek: aslıı kızz maşallahh kocaman yapmışın göbişiiii maşallah sana ve oğluşunaa:nazar: çok cicisinizz

maşallah aslıcım :CüvCüv:kocaman olmuş mehmet can kknın güzel bayanları diye boşuna demiyor muşuz:asigim:

X