- 4 Mayıs 2008
- 3.614
- 2
- 52
günaydın mervecim naber hayatım
gülşenle şebo nerelerde umarım bir terslik yoktur
merveeeeeeeeee çok mu yoğunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya dedim akşam yapalım diye eşime yok dr. hangi saatte dediyse öyleymiş akşam 5 te vuruldum 36 saat bu sabah 5 yaptı bizde yaptık :)) bi 4. saatte yaptık bide 36 saatte dur bakalım ne olacak
günaydınn cnmm yok daha işe başlamadım cnm çay falan aldım yeni geldim masama iyiyim cnm son 5 gün kaldı çatlıyorum meraktansüprizzzzz sen nasılsın ?merveeeeeeeeee çok mu yoğunsun
ya dedim akşam yapalım diye eşime yok dr. hangi saatte dediyse öyleymiş akşam 5 te vuruldum 36 saat bu sabah 5 yaptı bizde yaptık :)) bi 4. saatte yaptık bide 36 saatte dur bakalım ne olacak
iyiyim hayatım beklemedeyimnasip nasılsın canım benim uykum var yaaaaa
günaydınn cnmm yok daha işe başlamadım cnm çay falan aldım yeni geldim masama iyiyim cnm son 5 gün kaldı çatlıyorum meraktansüprizzzzz sen nasılsın ?
kaydirigubbakcemile3 bende saf gibi iş sandımkaydirigubbakcemile3 kız buay tutturcan sen hadi inşallahh
şebnem grip ondan yok kaçgündür ama gülşen yoğunluktan sanırım çok şükür iyiler
kız sinem bizi görmüyon mu beyzada geldin günaydın beyzacım..
nasip benim ya son 2gün belli oluyor..zaten anlıyorum halimden artık:)))
peki durumlar nasıl ben çok wc ye gidiyorum ve ayaklarım buz gibi bugün kasıklarımda hafif bir ağrı var
beyza kız nerden buldun emelin resmini
kaydirigubbakcemile3 hiçbiri yok canım bende ayaklarım zaten hep buz gibidir öyle karnımdada ağrı falan hissetmiyorum tek fark normalde regl olmadan 1 hafta önce göğüslerim sancır buay henüz tık yok delikafadulden