Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Benimde 19 nisan yazar misiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım belirti var mıydı

Canım benim de bir gün var,bende erken gebelik testi yaptım hem de 5 gün kaladan beri yapıyorum 3 tane yaptım toplam!! ama ı ıhhh hepsi negatif Olsun hala umudumuz olabilir.Acaba kan testi mi yaptırsak?Sabredemiyorum malesef :26:

Günaydın canım benim de adete üç gün var erken gebelik Testi yaptım negatif moralim bozuldu

daha erken canım ya gününde bile çıkmayabilir

Vede gunugunume olan bir insan sasmaz anlayaamdimm kizlar bnm simdi bu ayin 3 dw hastalandim daha calismalara baslamadik morelim bozuk baska seylerden dolayi gerci yunurlama gununu hesapladim dunle 21 arasi

Gunaydin kizlar bgun adet gunum ama ne gelen var ne de giden belirtimde yok normalde sancim olurdu hadi hayirlisi bakalim beklemeye devam :)

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :))))
Hayirli olsun canmmm :)) tebrik ederim saglikla kucagina almakda nasip olsun darisi bizlerin basina :) testi adetin gecince mi yaptin bide belirtilerin nelerdi acaba

Merhaba arkadaşlar.. Ben yeni üye oldum; ama uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı. 8 aylık evliyim. Korunuyordum. Daha bu ay bebek düşünmeye karar verdik eşimle. 10 ve 12 Nisanda ilişki oldu.. Benim adetlerim düzensiz olduğu için bilemiyorum bu günler yumurtlama tarihim mi diye.. Ama son bir kaç gündür bazı belirtilerim var. Adetim e daha 10 güne yakın bir süre var. Acaba hamilelik belirtileri bu kadar kısa sürede ortaya çıkabilir mi? Bu kadar erken belirtileri olup hamile olduğunu öğrenen var mı? Deneyimli olanlar lütfen yardım edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…