- 14 Kasım 2012
- 1.502
- 123
- 163
Bende ruyamda adet oldugumu gordum ayne dedigi n gibi nasil bir bilinc altiysa:
Yani aslinda mantikli olan oda suan mantikli dusunemiyorum dun karbonatli camasir suyuyla gebelik testi deneyecektim vaz gectim Senin bat kac ben ayin 4 de catlatma ignesi vurdu rdumcanım bende erken gebelik testi almıştım ama dokr kanda çıkmadan idrar tahlilinde çıkma ihtimali yok dedi mutlaka adeti beklemek gerekiyormuş
inş aslında benim adet ağrımda çok şiddetli olmaz birde kaç gün önce başladı ama nedense ümidim yok pek benimbu ay olmadı gibi geliyor gerçi gece rüyamda test yaptım ve 2 çizgi çıktı nasıl bir bilinçaltıysa artık
[QUwOTE=moonspell_;34903611]günaydın kızlar,
Dün kırmızıları gördüm dedim ama tam anlamıyla hala gelmedi sadece peçeteye sildiğimde çok azıcık nedir bu şimdi anlayamadım:18:
Yani aslinda mantikli olan oda suan mantikli dusunemiyorum dun karbonatli camasir suyuyla gebelik testi deneyecektim vaz gectim Senin bat kac ben ayin 4 de catlatma ignesi vurdu rdum
inş aslında benim adet ağrımda çok şiddetli olmaz birde kaç gün önce başladı ama nedense ümidim yok pek benimbu ay olmadı gibi geliyor gerçi gece rüyamda test yaptım ve 2 çizgi çıktı nasıl bir bilinçaltıysa artık
Kizlar merhaba size bi sorum olucakti bat 17 nisan yani yarin suanlik adete dair belirtim yok zaten adetim duzensiz onceki sayfalarda yazmistim ya dun erken gebelik testlerinden yapim bu ay cok belirtim vardi fakat tek cizgi cikti ama soyle bi durum var ben ikinci cizgiyi goruyorum ama golge gibi o kadar silikki esim gormedigini soluyo gri gibi bole anlamadim gitti morallerim cok bozuk sizce bi sonraki testi ne zaman yapmaliyim ?
Canm cok saol cevap verdigi icin dun sabah ilk idrarla yaptim ama diyorum ki acaba cok istedogim icin hayal mi goruyorum esimde delirmeye basladin iyice diyo :) cok zor ya rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin bide ben ne zaman umitsizlige kapilsam uzsem kasigim atmaya basliyo pit pit acaba bebisim uzulme mi diyo bana :))) keske oyle olsadün nezaman yaptın sabah ilk idrarla mı gün içinde mi?
bu sabah da yapsaydın keşke. neyse artık yarın sabah ilk idrarla yenilersin. umarım bebişin seninledir hayırlısıyla
üzülme canım yaa hayırlı zamanda sağlıklı bi şekilde gelsin inş. bebişin
Canm cok saol cevap verdigi icin dun sabah ilk idrarla yaptim ama diyorum ki acaba cok istedogim icin hayal mi goruyorum esimde delirmeye basladin iyice diyo :) cok zor ya rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasin bide ben ne zaman umitsizlige kapilsam uzsem kasigim atmaya basliyo pit pit acaba bebisim uzulme mi diyo bana :))) keske oyle olsa
öyle tabi canım inşlh.ben buı ay doktordan klomen+çtltma iğnesi istiym diyorm bunun için bşka bişye gerek varmı test falan bişy istermi bide kaçncı gün gitmelym
tatlım karışıklık oldu galibaaa :))ben daha pozitifi bi görüyüm inşallah:)
doktora sormadın dimi:) sonuç olumsuz olursa, nezaman geliyim ya da nasıl bi yol izlices diye. ben de aynı hatayı yaptım. kadın 21 ine kadar olmassan test yap dedi. tmm dedim çıktım. şimdi şimdi düşünmeye başladım. sonuç olumsuz olursa, nezaman gitçem ki ben şimdi ve nasıl bi yol izlices acaba diye:) tabi kendim sorup kendim cvplayamıyorum bu soruyu:)))))
senle aynı durumdayız canım. bana da doktor bişey demedi. oyüzden ben regl olur olmaz 2. günü gitmeyi düşünüyorum. nolur nolmaz diye. belki reglin 2-3. günü test falan ister kaçırmıyım diyorum. bence sen de öyle yap canım.
canım kızlar günaydın
doktordan geliyorum şimdi Rabbime şükürler olsun kesemizi gördük ama doktorum da çok küçük bu daaaa dedi :) kalp atışı falan haftaya anca belki geçer bile dedi öyle işte karın ağrılarımı sordum benim apandistim olmadığından yapışıklık söz konusu olabilir dedi yorum yapmadı fazla düşük riski var bile demedi bi kaç kan ve idrar testi istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar almaya gidicem.. dua edin bana canlarım tertemiz kağıtlarla geleyim
Canm insss ya yarin sabah yaparim artik isteyim zaten simdi ama benm adetler duzensiz ya boyle olanlarin genelde cok gec belli oluyomus sanirim gec dollenme olmasindan dolay acaba benmde mi oyle oldu diyorum kendi kendimeumarım öyledir. sabah test yap bize de hbr ver. eğer çizgi varsa, koyulaşır yarına. testin fotoğrafını çekip yolla dicem biz de bakalım ama, çok zor görünüyosa ekrandan hiç görünmez. neyse yarınki belli olursa onu yollarsın biz de çift çizgiyi görüp seni tebrik ederis
kuzummmm doktordan geldim keseyi gördük ama kalp atışı henüz duyulmuyor
karın ağrılarıma hiç bir şey demedi.. olabilir ve 9 ay çekebilirsin bünyene bağlı dedi düşük riski bile var demedi sadece bu kadar vajinal bakacaktı istemedim biraz atar yaptı doktorcum bana :) koşa koşa geldim yazayım diye
öğleden sonra da test sonuçlarını almaya gidicem
canım kızlar günaydın
doktordan geliyorum şimdi Rabbime şükürler olsun kesemizi gördük ama doktorum da çok küçük bu daaaa dedi :) kalp atışı falan haftaya anca belki geçer bile dedi öyle işte karın ağrılarımı sordum benim apandistim olmadığından yapışıklık söz konusu olabilir dedi yorum yapmadı fazla düşük riski var bile demedi bi kaç kan ve idrar testi istedi öğleden sonra çıkıcak sonuçlar almaya gidicem.. dua edin bana canlarım tertemiz kağıtlarla geleyim
canım kızlar günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?