- 8 Mart 2014
- 3.059
- 1.977
- 173
Cnm haklisinz tabi ama eşimin sperm sayısı sınırda cıktı aşilama öneriyor dr acele etmm bu yüzden normal yollarla olmadini istiyorum bi an önce
9-13 MM gibi bişeyler dedi 14.günkü kan testi sonucumada(e2 yumurtamın kaltesi) baktı çok ii çıkmış sonucun dedi
hıımm. bence senin de benim gibi geç çatlamış olabilir yumurtan. yani 16-17 gün çatlamış olabilir gibi. çünkü benim 14. gün 11.6 mm di düşün. 18. gün bi gittim 24.3 gibi bişi olmuştu. doktor çok büyük gelişmiş demişti. çatlatma iğnesi yaptı sonra. 19. gün çatlaması gerekiyodu benmkinin. ama senin 13. gün 13 mm se. 16 gün çatlamış olabilir diye düşünüyorum:) üstüne 14 gün koyunca 30-31 gün sonra regl olman lazım. yani bugün günün geçmiş oluyo. sabah testle çıkar sonucun Allah'ın izniyle.
az önce lavaboya gittim çok az açık kahve lekelenme var bu bi işşaret olabilirmi ay çok heycenlandm
az önce lavaboya gittim çok az açık kahve lekelenme var bu bi işşaret olabilirmi ay çok heycenlandm
umarım yerleşmedir umarım regl diildir canım benim
umarım yerleşmedir umarım regl diildir canım benim
benim adet lekelenmeyle başlamaz cnm büyük bi sancı ve kanamyla başlar rabbim inşlh hayrlsyla hamileymdr
benim adet lekelenmeyle başlamaz cnm büyük bi sancı ve kanamyla başlar rabbim inşlh hayrlsyla hamileymdr
Allaaaaaaa çok heyecanlı ozaman
yani 24 saat içinde çatlarmı ayıptr söylemesi biz 14.gün ilişkiye grmiştik hamile olma ihtimalim olablrmi
canım sen hiç yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye bekleme adetin bittiyse üzerinden de bir iki gün geçtiyse birer gün arayla başla çalışmalara.. yumurta zaten sen ilişki yaşamadan çatlamasın o zaman geç kalmış oluyorsun... 24 saatte çatladıktan sonra ölüyor sen tam çatladığında ilişki olursa spermler yetişmeden yumurta pırtttt önce yumuşuyor sonra ölüyor
cemre bat ne zaman ay heyecanlandımAllaaaaaaa çok heyecanlı ozaman
canım sen hiç yumurta çatladı mı çatlamadı mı diye bekleme adetin bittiyse üzerinden de bir iki gün geçtiyse birer gün arayla başla çalışmalara.. yumurta zaten sen ilişki yaşamadan çatlamasın o zaman geç kalmış oluyorsun... 24 saatte çatladıktan sonra ölüyor sen tam çatladığında ilişki olursa spermler yetişmeden yumurta pırtttt önce yumuşuyor sonra ölüyor
yaaa çok acıklı konuşmuşsun susayacı:) içim gitti son cümleneeeee
yani 24 saat içinde çatlarmı ayıptr söylemesi biz 14.gün ilişkiye grmiştik hamile olma ihtimalim olablrmi
bilemiyorum ki adet döngünü yazar mısın?
Yani yumurtalama gununden bir gun once iliski daha avantajlı o zaman
cemre bat ne zaman ay heyecanlandım
yazılar birbirine girmiş:)
lekelenme yaşayan ben değilim, laleaslan arkadaşımız
canım zaten ben her ay öyle yapıorm bu ayda 14.güne kadar öyle oldu sonra eşim hastalandı bi hfta falan hiç olmadı zaten
yaaa çok acıklı konuşmuşsun susayacı:) içim gitti son cümleneeeee
demek istediğim takılma sayılara ayrıntılara ayyyy ben bir anlatsam akşam olur iki yılda yaptığım hesapları günleri bir de biz tam yumurta çatladğı gün ilişki yapıyorduk meğer hata yapıyormuşuz bunun için yazdım.. ama yumurta bazı kadınlar da da 48 saat te yaşayabiliyor bünyeden bünyeye değişiyor hesaplar saatler her şey bana iyi gelen sana gelmeyebiliyor demek istediğim alın yazımızda varsa bizi bulacak bak benim iki kaybım var Allah korusun bir daha yaşatmasın ve kimseye vermesin öylesi ama çok üstüne düştüğümden oldu diyorum şimdi rahat bıraktım buna da öyle kaldım sırf sen rahatla diye yazmıştım hani bi parça takılma diye
demek istediğim takılma sayılara ayrıntılara ayyyy ben bir anlatsam akşam olur iki yılda yaptığım hesapları günleri bir de biz tam yumurta çatladğı gün ilişki yapıyorduk meğer hata yapıyormuşuz bunun için yazdım.. ama yumurta bazı kadınlar da da 48 saat te yaşayabiliyor bünyeden bünyeye değişiyor hesaplar saatler her şey bana iyi gelen sana gelmeyebiliyor demek istediğim alın yazımızda varsa bizi bulacak bak benim iki kaybım var Allah korusun bir daha yaşatmasın ve kimseye vermesin öylesi ama çok üstüne düştüğümden oldu diyorum şimdi rahat bıraktım buna da öyle kaldım sırf sen rahatla diye yazmıştım hani bi parça takılma diye
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim, çok saol desteğin için
yazılar birbirine girmiş:)
lekelenme yaşayan ben değilim, laleaslan arkadaşımız
Seninkide karışmışşş :)
ne oluyooo burdaa bi ayrılın kim ne durumda belli deil :):)
uhibbike kurrtaaaar biziiiii dolandık birbirimize
şimdi leke görüp hamile olma ihtimali olan (ki inşallah öyledir ) laleaslan...
Size yol gösterip ümit veren susayaci
pek bi heveslenende sensin
Doğru mu anladım :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?