• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

İnşallah psikolojik değildir. ben de belirti yok daha. sadece dün 4-5 saniye süren anlık ağrılar oldu. ben de psikolojik olabileceğinden şüpheleniyorum ama bir pozitiflik var içimde. olmazsa da hakkımızda hayırlısı o demek ki önümüzdeki maçlara bakacaz

Aynen öyle canm Rabbim herşeyin hayırlısını versin hepimiz için doğru zamanı beklicez bakalım ne zaman geçicek bebişler bize :)

ooooy sürüne sürüne geldim şükür daha iyiyim kıpırdanmaya bilem başladım biraz fazla titizim bi de benim adam evde çok sorumsuz her işi ben yapıyorum annesi öyle alıştırmış napayım tüm yük üzerimde :(
ya aklıma gelmişken biz bebek yapmanın yolunu bulduk galiba iş yerinde bi arkadas bu zamanlama yöntemiyle iki kere şıp diye kalıp doğurmus ben geçen ay denedim iki kez ilişkide kaldım işte.
şimdi ben 28 günde adet oluyorum ya bunu ikiye böldüm etti 14 yani ben adet bitiminden ilişkiye başlayıp 14. güne kadar devam etmeliyim biz iki kez yaptık o da tuttu :) o arkadaş bana yumurtlama akıntın başlamadan ya da hemen başladığında yap demişti (anlatım bozukluklarımı idare et) yani ilk 14 çok önemliymiş tabii bu benim için adetten 4-5 gün sonra başlayın çalışmalara diyor 8. 10.12. günler çok önemli demişti tabii bu tarihlerden önce spermler kapıya çoktan gelip beklemeli ama

Merhaba bende yeni katildim araniza oncelikle allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.bu hesaplama yontemi ileilgili bana yardimci olabilirmisin benim dongum kısa 23 gunde bir oluyorum bu yonteme gore ne zamanlar benim icin avantajli teşekkür ederim

Oh elhamdulillah bi hamilemiz daha var Allah saklikla kucagina almayi nasip etsn ayni duygulari bizede tattirsnn insallah ;) bu nisan ayi sanki hic gecmeyecekkk gbii sabirszlk ta bastryor Bat 18-21 arasi ve ben bir haftadr kasklarmdan agri cekyorum birde galiba cocuklugumda cikarmadigim su cicegini cikariyoeum gbi biseyler var hadi hayrlisi

Merhaba bende yeni katildim araniza oncelikle allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.bu hesaplama yontemi ileilgili bana yardimci olabilirmisin benim dongum kısa 23 gunde bir oluyorum bu yonteme gore ne zamanlar benim icin avantajli teşekkür ederim

Bana doktor demstiki hamile kalmak istyorsan esinin spermler iyiyse skntI yoksa adetin bittikten sonra 16.gune kadar hergun yap sonra gun asiri devam et... Deneyeblrsn muhtemelen yumurtan erken catlyor olablr

canım daha 3.ayınmış sabret öbür aya inşallah olur sen hemen üzülürsen biz napalım bak 7 ay oldu yıl bile olan var sabret canım

Cnm haklisinz tabi ama eşimin sperm sayısı sınırda cıktı aşilama öneriyor dr acele etmm bu yüzden normal yollarla olmadini istiyorum bi an önce

Alla alla ya ben çok umutluydum dur bakalım acele etmeyelim 14 nisan yarın
bir de test bozuk ta olabilir öyle ihtimal de var bir de adetini bekleyelim

Malesef adet oldm :-( hissettiğim küçük bi sertlik vardi o da yok oldu kasiklarımn alt tarafindaydi yerlesememiş de düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi hayirlisi mayisa kaldi

Malesef adet oldm :-( hissettiğim küçük bi sertlik vardi o da yok oldu kasiklarımn alt tarafindaydi yerlesememiş de düşmüş olabilir mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum tabi hayirlisi mayisa kaldi

hayırlısı olsun canım ya bozma moralini umudumuz mayısa kaldı konusunda toplanıcaz bu gidişle:5:

Günaydın yol arkadaşlarımmmm :))))) benim bat bugün ama gelen giden yok şimdilik sizde durumlar nasıll :37:

Merhaba arkadaşlar ben h.sonu adet olurum diye bekledim ama olmadim bayada sancilanmistim smdi sancilarm azaldi gogusler sis ve sag tarafimda agri surekli olan bi agri var gece sagtarafima yatamadim smdi bnm nrmalde adetlerm dduznszdi prolaktin yuzundn onu gecen ay dusurmustuk 28gun sonra adet olmdum hemen smdi bugun 30. Gun dha olmadm gecen ay 16 martta olmustum smdi korktyom ben inslh prolaktin im artmamstr:26:
Bu arada ruyamda ikiz erkek bebegim vardi :emir_bebek::emir_bebek::1:

canım üzülme hayırlısı isteyip sabretçes yapçak bişi yok

yaaa onu bunu bırakın da iyice öksüz yetim kaldık yaw:)
nerde bizim topik anamız:)
hafta sonu yapçam test hbr vercem dedi yalan oldu herşey:52:

iyi günler kızlar :9 konu sahıbınden haber var mı sayfaları hızlıca göz gezdırdım ama göremedım test falan yapmadı mı hala:)

selam :) hoşgeldin aramıza duaların için teşekkür ederim Allah'ım her isteyene versin sağlıklı bebekler..
bir adetten diğer adetin başlangıcı değil mi 23 senin.. ona göre senin tam yumurtlama 10. ya da 11. gün yani sen adetin başlar başlamaz 1 diyeceksin ve 10. güne gelmeden spermler içeride olmalı yani 9. gün ya da 8. gün başlamalısınız çalışmalara...
bir de akıntı takibi yapabilirsin adetin bitince kuruluk dönemi olur iki gün falan sonra yumurta akı kıvamı kaygan akıntı gelmeye başlar yavaş yavaş ve tam yumurtladığın gün akıntın en yoğun şekilde gelir yumurtlama bittiyse de krem kıvamlı sarı akıntı başlar.. sarı akıntı artık yumurta yok demek bir de en güzel akıntı takibi sabah büyük tuvaletini yaptıktan sonra mutlaka peçeteyle taharetlenirken gelir.. ama bunlar uzun iş diyorsan sen adetin biter bitmez iki gün boş geçir sonra birer gün ara vererek çalışmlara devam edin senin tahminimce 11. gün kıymetli ama 11. güne gelmeden dediğim gibi spermler kapıda olmalı çünkü spermler bazen iki günde gidiyor yumurtaya o zamana kadar yumurta ölebiliyor yumurta atılmadan spermler hazır beklemeli içeride yine sormak istediğin varsa sorabilirsin bir de folik asite başlayın siddetle öneririrm

Back