Ay inşaAllah çok heyecanlıyım.
Haklısın tatlım bende aklıma hep bu takıldı ama bu benm 5. Doktorum hepsi aynı şeyi yapmaya kalkıyo bi tane Prof. Varmış Kadıköy'de ona gidicem artık bu ay tutmazsa deliricem bu doktorlardan ya bi ilaç tedavisi falan dene dimi yok direk aşılama olmazsa tüp bebek anlamadım ben
Saol tatlım haklısın sürekli değiştiriyorum ama iyi doktora denk gelemedim bi türlü hayır eşimdede bendede başka hiçbir problem yok
Bi Prof. Varmış çok iyimişş ona gidicem artık nabim muayenehanesine gidicem hayırlısı olsun sen yumurtlayabiliyo musun peki
az önce erken gebelik testi yaptm malesef negatifama sol yumurtalıkta bi sertlik ve ağrı var dünden beri bat 14nisan ateşim yüksek yerleşme kanaması gibi 2 gün aralıkla lekede oldu neden negatif yaaa (
kaç gün önce belli olur ki testi mi erken yaptk
Mrb bende yeni katildim araniza... Ne kadar zormuş bu işler 3 ay önce korunmayi biraktik denemelere devam:)) bu ay ovulasyon testi kullandım ayın 8 inde pozitif oldu ertesi gunler aralıksız denedik şimdi beklemedeyiz hepimize hayırlı bebisler olur inşallah...
Bugun kimse yok anlaşılan
Hadi inş hayırlı haberler verirsin canm belirtilerin var mı peki adetin dışında
Naptııınnn sennnnn ://
Ya hu sen yeni cici anne deilmisin az keyfini sürseneee temizlik her zaman olur bırak işi gücüüü:)
Sen bebişine o sana alışma tutunma süreciiiii işleri dalıp onu yalnız bırakmaaaa :):)
Allah şifa versin bu arada ...
döndüğünde rabbim izin verirse biz burda olcaz hadi iyi tatilllerrr :):)
Bu aralar pollyanna takılıyorum
ooooy sürüne sürüne geldim şükür daha iyiyim kıpırdanmaya bilem başladım biraz fazla titizim bi de benim adam evde çok sorumsuz her işi ben yapıyorum annesi öyle alıştırmış napayım tüm yük üzerimde
ya aklıma gelmişken biz bebek yapmanın yolunu bulduk galiba iş yerinde bi arkadas bu zamanlama yöntemiyle iki kere şıp diye kalıp doğurmus ben geçen ay denedim iki kez ilişkide kaldım işte.
şimdi ben 28 günde adet oluyorum ya bunu ikiye böldüm etti 14 yani ben adet bitiminden ilişkiye başlayıp 14. güne kadar devam etmeliyim biz iki kez yaptık o da tuttu :) o arkadaş bana yumurtlama akıntın başlamadan ya da hemen başladığında yap demişti (anlatım bozukluklarımı idare et) yani ilk 14 çok önemliymiş tabii bu benim için adetten 4-5 gün sonra başlayın çalışmalara diyor 8. 10.12. günler çok önemli demişti tabii bu tarihlerden önce spermler kapıya çoktan gelip beklemeli ama
canım sen özelemi gidiosun eğer özele gidiosan masus para için yapıo bi çoğu bence devlete bi git derim
Hadi inş tutmuştur canm bat ın ne zaman bende bu ay yumurtladık gibi hissediyorum ama emin olamıyorum tabi3-4 ayda bir de bu ay yumurtladım sanırım beklemedeyim artık
Adet belirtisi olarak hiç sırt ağrısı bıçaklanıyo hissi yaşamamıştım. O var ve mide bulantısı var. Ayriyetten hissediyorum sanki. Bide dün rüyamda doğum yapıyordum ve bebegimi elime verdiklerinde tarif edilmez bi duygu yaşadım. Bide çok duygusalım biri bşi desede ağlasam diye bakıyorum.
Hadi inş tutmuştur canm bat ın ne zaman bende bu ay yumurtladık gibi hissediyorum ama emin olamıyorum tabi
Demek istediğini anladım da şunu merak ettim adetten sonra sadece 2 kere ilişki yaşayıp daha birlikte olmadınız mı ?
Evet cnm az kaldı ya alt karnım çok şiş ki benm normalde böyle şişmez bi aşılama olduğumda şişmişti sol kasığım ve sol gözüm 1haftadır sürekli seyiriyo bugün çok hafif mide bulantım oldu bide çok ilginçtir benm normalde akıntım çok fazladır ama nerdeyse hiç akıntım yok 2haftadır falan böyle belirtilerim var ya psikolojik yada başka şeylerin belirtisi bilemiyorum24 nisan galiba canım tahminen. inşallah yumurtlamışızdır. senin 17ydi galiba bat az kalmış
Evet cnm az kaldı ya alt karnım çok şiş ki benm normalde böyle şişmez bi aşılama olduğumda şişmişti sol kasığım ve sol gözüm 1haftadır sürekli seyiriyo bugün çok hafif mide bulantım oldu bide çok ilginçtir benm normalde akıntım çok fazladır ama nerdeyse hiç akıntım yok 2haftadır falan böyle belirtilerim var ya psikolojik yada başka şeylerin belirtisi bilemiyorum
Insan hissediyormuş hep öyle diyorlar inş sende hissetmişsindit canm ya benim bir hafta önce sol kasığım ilk defa seyirmeye başladı böyle sanki kelebek var sol tarafımda bugünlerde azaldı bide sürekli sol gözüm seyiriyo Allahım inş bu ay yumurtlamışımdır ve ben denk getirmişimdir o zamana :)) biraz zor ama :) rüyanda hayra çıksın canm bebek sevinçli haber demektir tez zamanda sevinçli bir haber alıcaksın inş o bebiştir:)
Ay inşaallah ya ne güzel şeyler yazmışsınız öyle :) çok teşekkür ederim çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?