- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Erken geldikten sonraki ay gebelik çok oluyo diyolar benmde kahverengi bi hafta önce geldi hala normal olmadım ama negatif bklm ne olcak söktürücü de içtim yoj yok
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oncelikle merhaba canim hosgeldin benim kafama yakilan nice pikolular var hamile kaldilar tedavilerinden sonta oysaki senin doktorun hoc tedavi vermemis hemen en son olacak islemlere gecmis tatlim bence doktorunu deistirmelisnMerhaba kizlar bende araniza geldim:) gecen ay ilk asilamami oldum ama tutmadi malesef umudum bu ayda bende pco var ve yumurtlayamiyomusum doktorum olmaz demiyorum ama zor dedi ve ilac falan hic tedavi vermedi direk asilamaya gecti tutmayincada tup bebege gecelim dedi ama ben kabul etmedim bu ay kur falan yaltim batimda 17 si gerci yumurtlamam olm. Icin adette goremiyorum kiumutsuz vakaayim anlasilan benide araniza alinnn.
günaydın.. bat ı bugün olanlardan biride benim. ağrılrım var ama henüz kırmızı kart yemedim.. heyecanla bekliyorum..
günaydın.. bat ı bugün olanlardan biride benim. ağrılrım var ama henüz kırmızı kart yemedim.. heyecanla bekliyorum..
Merhaba kizlar bende araniza geldim:) gecen ay ilk asilamami oldum ama tutmadi malesef umudum bu ayda bende pco var ve yumurtlayamiyomusum doktorum olmaz demiyorum ama zor dedi ve ilac falan hic tedavi vermedi direk asilamaya gecti tutmayincada tup bebege gecelim dedi ama ben kabul etmedim bu ay kur falan yaltim batimda 17 si gerci yumurtlamam olm. Icin adette goremiyorum kiumutsuz vakaayim anlasilan benide araniza alinnn.
günaydın kızlar
benim bat yarın. bugun test yaptım tek çizgi. laboquıck adlı testi kullandım. yarını bekliycez tabi yine de pek umudum yok yanlız
henüz erken canım çift çizgi için. hadi hayırlısı hakkında inşallah çıkar üç dört güne
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun nasip ne zamana ise o zaman olur beklemek zor geliyo tabi bizlere sabır diyorum herkese sana da tesekkurler :)
Ne zaman test yapicaksin cnm.günaydın.. bat ı bugün olanlardan biride benim. ağrılrım var ama henüz kırmızı kart yemedim.. heyecanla bekliyorum..
Ne zaman test yapicaksin cnm.
Elimde test yok canım e bugün de pazar. Nönbtçi eczane bulmak sıkıntı olabilir yarın alsam salı sabahı yaparım inşaAllah. Malum akşamları doğru çıkmaya biliyormuş.
oncelikle merhaba canim hosgeldin benim kafama yakilan nice pikolular var hamile kaldilar tedavilerinden sonta oysaki senin doktorun hoc tedavi vermemis hemen en son olacak islemlere gecmis tatlim bence doktorunu deistirmelisn
Saol tatlım haklısın sürekli değiştiriyorum ama iyi doktora denk gelemedim bi türlü hayır eşimdede bendede başka hiçbir problem yokhoşgeldin canım. ben de sendenim, pko yani. evet doktorun çok ilginç yani direkt son aşamalara geçmiş. bence de farklı bir doktora görünmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?