glsns ve elif88 :) size sormuşum bide kaç günde adet oluyorsunuz?
kızlar sizin bat ne zaman?
sen de sağol canım o zaman gelsin de haberlerini bekliyorum senin de
Canim benim biraz duzensizlesti ama genel olarak 31 gunde bir oluyorum ovulasyon testime gore 18.gun yumurtladim bugunde catlattim :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Ayy bi hamis oluyum ciglik atcam balkona cikip :)
inş.... sana gelincede inan hiç belli olmuo kimisi gögüsünde tık yokken bile gebe olabilior bence belirtilere ben çok güvenmiorum en büyük belirti adet gecikmesidir bence adet gecikmesinden sora belirtiler olur die düşünüyorum ayrıca daha 20 nisana çok var benim gögüslerim daha 2 gündür böle oldu
inşallah inşallah hayırlısılaa :) daaaa insanlar neder acaba çığlık atınca
glsns ve elif88 :) size sormuşum bide kaç günde adet oluyorsunuz?
bende öyle biliorum da ama bu erken yumurtlayanlar hatta bazıları adet döenmindeyken bile yumurtalayabiliyorlarmış o zaman onların adet döngüsü 15 -20 günde bir mi oluyor bende onu anlayamıyorum
Hicc umrum degil ne derlerse desinler bugun bide eltimin bebisine bakiyorum bakiciliga basladim cok tatli minnak elleri var ya :)
ya bebekler bana pek yüz vermezlerdison dönemde gayet yüz veriyorlar hissediyorlar mı ne
:):) ayy kiyamam insallah hissetmislerdir :)
evet bi yandan kendimi öyle teselli etmeye çalışıyorum, daha erken belirtiler için, diyorum ama,
nette okuyoruz bazıları regline 5 gün 6 gün kala öğreniyor hamile olduğunu, demekki okadar zaman önceden belirti hissediyolar ki test yapıyolar diye düşünüyorum. ozamanda canım sıkılıyo işte:)
ne biliim düşününce bu ay da hüsranmış gibi geldi. canım sıkıldı biraz.
Allah'ımm senden baska kimsemiz yookk ..
Rabbimmm bizlerede hayırlısından evlatlar nasip eylee..
Bizleri ele güldürme,mahcup ettirme rabbimmm ...
ya çok zor ben halen alışamadım şu ultrasona özellikle alttan işte... çok şartlama kendini kaderde varsa kaçış yok ama genellikle hemen adetinden sonra al ki randevularını yumurtalama zamanı ya da yumurta atıldıktan sonra döllenme olursa bebeğin yatağıyla oynamasın doktor.. bazı doktorlar özellikle adetin hemen biter bitmez gel diyor kimisi ciddiye almıyor hastasını ben adetim bitince gidiyorum ki yumurta atılana kadar zaman oluyor kurcalıcaksa doktor kurcalıyor altları
ama bu batmalar iyiye işaret özelilkle bıçak batar gibiyse yani sancı değil de dediğim gibiyse büyük ihtimal gebeliktir umutlandırıp hayallerınle oynamak istemem ama bana öyle oldu bir de göğüslerde hassasiyet öyle aman aman acımadılar ama dokununca bir sakınma hissi duyuyorum.. ya çok istiyorum senden güzel müjdeli haberler duymak hadi hayırlısı
canım bence sen fazla kafaya takıosun ona kalırsa benim 6 ayım belirtilerle geçti belirtiye kalırsak 6 aylık hamileydim inan artık belirti umrumda deil sen sordugun için söledim bu ayda 7.ayım rabbim nasip etmişse şuan benimledir diorum sabrediyorum ve bekliyorum bence kesinlikle belirtileri önemseme
ya kızlar bnde sizdenim bat 14 nisan 3. ayımız ama ilk kez fartklı belirtiler yaşadm az önce erken gebelik testi aldm yaptm ki daha önceki alarda hiç yapmamıştm buay farklı hissedince yaptm sonuç negatif((( arkadasın sölediği gibi 5-6 gün önceden öğrenn öğreniyo biz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?