biz çok meraklıyız demek
bi de biz anca rüyamız da mı görces acaba bu bebek olayını ahahhhahahahah
ya kızlar yazdıklarımı okuyanlar vardır da ben görmeyenler için kısa bi özet geçip bişi sormak istyrm
şimdi bnm 14 nisanda adet olmm gerekiyodu ama 9-10 nisanda az az ara ile kahverengi akıntılar oldu bgn bişi yok yerleşme kanaması olma ihtimalı var gibi eczaneden test alsam yapsam belli olur mu yoksa adet gününe kdr bekliym mi çünkü ateş ölçmeyi takip ediyorm ateşim hala yüksek seyrediyo adet olack olsam düşmesi lazımdı
kızlar yok mu daha önce test yapıp deneyimlerini söyleyecekler?
Cnm gelecek ay kesin hamilesin. Bende hamilelikten once ki ay, erken oldum. Rahim hamilelige hazirlaniyo demislerdi bana. Icime seninki de öyle olacak gibi geldi.
Yok ben inanıyorumm rüyalarımıızzzz gerçek olacaaakkk :):)
Bence yerleşme olabilir....ve yerleşme kanamasından 3 gün sonra teste çıkarmış hakkında hayırlısı olsun :)
listeye baktım yeni bat tarihi vermişsinnnn!!!
ya neden veriyosun!!!
küstürceksin bebişi
daha senin durumun belli olmadıki
ayrıca eğer reglin sökülmezse ve yerleşme kanamasıysa, yukarda yazdığını sana hatırlatıcam:) hemen test yapmanı isticem senden ona göre
Kızlar bende varım nisan ayında korunmadan 1 kere ilişki yaşadık, nasip bakalım olur mu olmaz mı, ama bu heyecan yok mu kk dan çıkamıyorum, erken belirtileri okuyup duruyorum yaa
Bi kere ilişki ile nasip olursa resmen rabbimin nimeti olur yaaaa :) Ne güzel hediye olur:)
İnşalllaaah bekleyişiniz hayırla sonuçlanır
Inşallah canım inşallah ya, of test yapmamak için kendimi zor tutuyorum, şuanda test yapsam bile negatif olcak biliyorum ama bişeyler beni fena dürtüklüyor :)
Batın ne zaman?
Seni çok iyi anlıyorum :) geçen bi arkadaş burda pozitif testi paylaşınca bende aşka gelmiştim çok heveslendim yapıyım diye dün sabah yaptım sonrada adet oldum :)))
Test ziyan oldu ama olsun hevesimi aldım
İlahiiiiiiiii yaaa :)))
Saolasın cidden
Durumun belli olmadı diyosun ama gerçekten hiçbi belirti yok kiiiii gögüslerimde zerre hassaslık yok, adette bile daha hassas olurdu o kadar yani
Yarın 3.günüm olcak eger yarına akşama kadar sökülmezsem söz test yapıcam :)
(Bu arada ben dün dayanamayıp bi tane yaptım ama tabi kiiiiiiiiiiiiiiii negatifti :) olsun hevesimi aldım)
14-16 sı arasında bekliyorum canım, valla çekmecede 2 tane test duruyor ama kaç gündür dokunmuyorum, daha zaman var hamileysem bile negatif çıkar şuan ama ne biliyim ya :) bide bu gece rüyamda test yapıyodum negatif çıkıyodu ondan beri moralim bozuldu ya rüyası bile kötü
Uhibbuke canım senin üstüne görme ihtimali mi var adetin normalden farklı mı geldi? Bi arkadaş anlatmıştı, hamile oldugu halde adet olmuş ama normalden farklıymış leke leke ve 2-3 gün sürmüş, sonrasında test yapmış ve hamileymiş. Sendede öyle bir durum mu var acaba
yumurta çatlamadan da askerler hazırdı bizim:))) 2 gün ara ara lekeler olmuştu bugün kesildi inşallah yerleşmedir adet günümü bekliyorm merakla :)
hepimz için hayırlısı olsn inş
yapma yaw demek yaptın:)
ama daha erken dün daha altı gün vardı regline çıkmaması normal varsa da.
aayy çok heyecanlı kaldı bigün desene
tam yumurtladığın zamanarda dr a gitme gitsen bile alttan ultrasonla baktırma çünkü gebe kalıp bilmeden ultrason yüzünden düşükte yapan bir kaç kişi biliyorum özellikle o ara yani döllenme ve yerleşme dönemi benden ufak bir tavsıye işte.. dr ların çoğu bunu önemsemiyor ama benim dr um bana söyledi ben bakın dediğimde olmaz dedi gerekçe olarakta bunu söyledi
güzel güzel haberler ver bize bacım :) yaz ama mutlaka
Hiççç moralini bozma ve rüyanı hayra yor...
Hem rüyayı nasıl yorarsan öyle çıkarmış :) sen onu şimdi yapsam negatif çıkar ama günüm geçince yapıcam v einşallah pozitif diye yor :))
Bence yok ama cemrecinar üstüne görüğümü düşünüyor :))
Şöyle ki normalde bat ım 16 nisandı ve ben 5 6 gün önce dün oldum ve leke leke şeklinde kahverengi...
ama benim normal adetimde ilk 3 gün kahverengi leke oluyo 3.gün sökülüp kırmızıyı görüyorum o yüzden yerleşme kanaması ümidim çok yok
Canım insallah teselli buldum söylediklende :) sende ümidini kaybetme ya bakarsın yerleşme kanamasıdır, inşallah :) normalde hep düzenli midir adetin, böyle ilk defa olduysa gerçekten yerleşme olabilir. Tekrar ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Ben yarın yapayim diyorum sabah ilk idrarla, şu sabırsızlıgım bi gitsin ya :)
susayaciiiiiiii nasıl gidiyor hamilelik kan testi yaptırmışmıydınnn :))
ya kızlar yazdıklarımı okuyanlar vardır da ben görmeyenler için kısa bi özet geçip bişi sormak istyrm
şimdi bnm 14 nisanda adet olmm gerekiyodu ama 9-10 nisanda az az ara ile kahverengi akıntılar oldu bgn bişi yok yerleşme kanaması olma ihtimalı var gibi eczaneden test alsam yapsam belli olur mu yoksa adet gününe kdr bekliym mi çünkü ateş ölçmeyi takip ediyorm ateşim hala yüksek seyrediyo adet olack olsam düşmesi lazımdı
kızlar yok mu daha önce test yapıp deneyimlerini söyleyecekler?
cancaaaaazımmmmm nasılsın ?
ben daha gitmedim dr a ama aradım kendi doktorumu neticede benim alt takımlar kazalı :) modifiye yapıldı ikinci rahim çıkarıldı ya ameliyatla.. o yüzden sürekli gözetim altındayım doktorum bekle dedi acele etme dedi ama pazartesi kan testi yapacak bismillah diyip gidicem bakalım sabırsızım nasıl geçicek haftasonu diye :) gelir gelmez de yazıcam gelişmeleri ne var ne yok bir de bugün bir midem bulandı neredeyse ağzım burnum yer değiştirdi bulantıdan ilk kez oldu daha önce hiç yaşamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?